P4 > Nyheter

Sunday, 19 January, 06:36

P4 - 06 Dec 19 kl. 12:13

Får ikke statsborgerskap tilbake

Den terrordømte mannen som i sommer mistet sitt norske statsborgerskap får det ikke tilbake.
Han fikk ikke medhold i klagen sin av Kongen i statsråd.
Mannen er dømt for terror i Italia i samme sak som mulla Krekar, men opplyste ikke om dette i søknaden sin om statsbsorgerskap..
Les mer på P4


Les mer om:
Kongen, Italia, Krekar

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får ikke, statsborgerskap, tilbake
NRK - 06 Dec 19 kl. 12:40

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 01 Nov 19 kl. 14:05

Åpner for dobbelt statsborgerskap

Fra nyttår kan nordmenn bli statsborgere i et annet land uten å miste norsk statsborgerskap, og utenlandske statsborgere kan beholde sitt opprinnelige statsborgerskap for å bli norske borgere. Dette er med på å følge den globaliserte utviklingen..

Klartale - 29 Sep 19 kl. 21:51

Slik vil myndighetene ta fra folk statsborgerskap

Barn skal ikke fratas norsk statsborgerskap når foreldre gjør feil. Men voksne kan fortsatt fratas retten til å være norsk. Regjeringen vil endre loven..

Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 17:40

Norge åpner for dobbelt statsborgerskap

Fra 1. januar neste år kan nordmenn bli statsborgere i et annet land uten å miste sitt norske statsborgerskap..

P4 - 01 Nov 19 kl. 14:40

Åpner for dobbelt statsborgerskap

Nordmenn kan fra 1. januar neste år bli statsborgere i et annet land uten å miste sitt norske statsborgerskap. Samtidig kan utenlandske borgere beholde sitt opprinnelige statsborgerskap for å bli norske borgere.

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 12:13

Tilbakekalling av statsborgerskap skal fortsatt behandles av forvaltningen

Saker om å frata folk statsborgerskap skal fortsatt behandles av forvaltningen og ikke domstolen, men regjeringen foreslår å styrke rettssikkerheten..

P4 - 27 Sep 19 kl. 12:29

Vil ikke frata barn statsborgerskap når foreldre har gjort feil

Regjeringen vil ikke frata barn statsborgerskapet når foreldre og besteforeldre har gjort feil. Loven bør endres, foreslår regjeringen i dag. Dette skal også gjelde personer som har blitt myndige, men som var under 18 år da de fikk norsk statsborgerskap, sier integreringsminister Jan Tore Sanner i en pressemelding.

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 12:26

– Urealistisk høyt krav til norskkunnskaper for å få statsborgerskap

Mange vil aldri klare det nye norskkravet for statsborgerskap, mener de som driver språkopplæring for flyktninger og innvandrere, melder NRK..

NRK - 27 Sep 19 kl. 12:13

Barn får beholde statsborgerskapet

Regjeringen vil ikke lenger frata barn statsborgerskap når foreldre har gjort feil, melder NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

P4 - 8 timer siden

Nordmenn i toppen for bruk og kast

Normenn er verstinger i bruk og kast. Norge har det femte høyeste materialforbruket i verden i følge bærekraftindeksen. Norge er rangert som nummer 157 av 163 land når det kommer til bærekraft, skriver ABC Nyheter.

P4 - 8 timer siden

200 skadet i demonstrasjon

Over 200 personer er skadet og flere av dem sendt til sykehus etter sammenstøt mellom demonstranter og politi i Beirut i Libanon. Det melder Røde Kors. Forsøkene på å danne en regjering i landet har ikke lykkes, og derfor er demonstrantene frustrerte.

P4 - 8 timer siden

Tatt med eksplosiver - risikrerer seks år fengsel

En 44 år gammel mann ble pågrepet i Karl Johan med falsk politiskilt og to bombelignende gjenstander i en ryggsekk. Politiet fant ytterligere en eksplosiv enhet i mannen hjem i tillegg til våpen og fyrverkerirør. Mannen risikerer seks år i fengsel for grov befatning med eksplosiver skriver ABC Nyheter.

P4 - 8 timer siden

Dale: -Ingenting feil med denne saken

-Det er ingenting feil med Frps moralske kompass. Det sier Frp-statsråd Jon Georg Dale, som nå går ut mot andre partier som har kritisert Frp for å ha sagt fra at de ikke ønsker å hente den IS-siktede kvinnen hjem til Norge. Dale er kjent som en av de mest regjeringslojale i Frp.

P4 - 9 timer siden

Klimaforsker bekymret over norsk vinter

Lite eller ingen snø og plussgrader skaper bekymring i Metereologisk Institutt. I store deler av Sør-Norge har det så langt vært en av de varmeste januarmånedene noensinne. Forsker Kjetil Isaksen er bekymret og sier til ABC-Nyheter at ting går raskere enn man så for seg for ti, tjue år siden..

P4 - 10 timer siden

Mann ranet av seks personer

En mann ble ranet og fratatt penger av seks personer i Trondheim sentrum i kveld. Mannen ble utsatt for vold, men skal være uskadd. Seks personer er pågrepet.

P4 - 9 timer siden

-IS-siktet kvinne må betale selv

Den IS-siktede kvinnen som er hentet hjem fra Syria må betale utgiftene for hjemreisen selv. Det bekrefter utenriksminister Ine Eriksen Søreide til NRK. UD har ikke oversikt over hvor mye hjemhentingen har kostet..

P4 - 10 timer siden

Politiet måtte bruke elektrosjokkvåpen

Politiet måtte ty til elekstrosjokkvåpen mot en mann i 50-årene i Tromsø etter at han viste truende adferd. Mannen ville ikke høre på politiet og truet dem med tapetkniv. Derfor måtte de uskadeliggjøre mannen med våpenet..

P4 - 11 timer siden

Skyteepisode i Stockholm

To personer, en mann og en kvinne er skutt på en bensinstasjon i Stockholm i Sverige. Ifølge Aftonbladet skal mannen ha blitt truffet i hodet. Det skal være en konflikt mellom to grupper som er bakgrunnen til skytingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt