NRK > Nyheter

Onsdag, 21 Oktober, 23:27

NRK - 24 sep. 20 kl. 10:49

Får ikke stanset etterforskning

En ankedomstol i Paris har avvist ekspresident Nicolas Sarkozys forsøk på å stanse etterforskningen av mulig bruk av libyske penger i valgkampen i 2007. Det ender trolig med en rettsak for Sarkozy..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Paris, Nicolas Sarkozys, Sarkozy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får ikke, stanset, etterforskning
P4 - 20 sep. 20 kl. 07:39

Bilkapring i Telemark

En person stanset en bil, og truet sjåføren til å kjøre ham videre mellom Skien og Porsgrunn i natt. Politiet rykket ut etter melding om hasardiøs kjøring, og at en bil hadde kjørt i autovernet. Sjåføren stakk fra stedet og forsøkte først å ta seg inn i en annen bil.

P4 - 22 sep. 20 kl. 07:18

Økokrim har stanset rekordmange transaksjoner

Så langt i år har Økokrim stanset 27 mistenkelige transaksjoner. Det er rekordhøyt, ifølge Dagens Næringsliv. I hele 2019 stoppet de kun ni transaksjoner.

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 21:15

New York Times: Stanset konvolutt med ricin sendt til Det hvite hus

En konvolutt med det dødelige stoffet ricin ble sendt til Det hvite hus, men ble stanset på veien, melder The New York Times..

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 21:15

Medier: Stanset konvolutt med ricin sendt til Trump

En konvolutt med det dødelige stoffet ricin ble stanset på vei til Det hvite hus tidligere denne uka, melder amerikanske medier..

P4 - 08 okt. 20 kl. 15:26

Stanset farlig arbeid i 1 av 3 tilsyn

Arbeidstilsynet stanset farlig arbeid i 1 av 3 tilsyn som ble gjennomført i september. Resultatet etter 364 tilsyn ble 100 stans av usikret arbeid i høyden. Usikret arbeid i høyden eller arbeid med sag uten verneutstyr kan være farlig og få store konsekvenser sier tilsynet..

VG - 26 sep. 20 kl. 03:12

Drama i kulissene i Orderud-saken: Ville starte hemmelig etterforskning av «Skytteren»

Gjenopptakelseskommisjonen mente de satt på informasjon om en ny mistenkt i trippeldrapssaken, men ble stanset av Riksadvokaten. – Dette har jeg aldri hørt om før, sier mannen selv..

VG - 12 okt. 20 kl. 23:06

Politiet åpner etterforskning etter at Bærum-gutt (1) døde i Syria

Politiet har åpnet etterforskning for å få klarhet i hva som skjedde da en ett år gammel gutt fra Bærum døde i Syria i 2014. Den mistenkte er antatt omkommet..

VG - 17 okt. 20 kl. 13:46

Henla etterforskning mot UP for MC-påkjørsel

En video av at en MC-fører kjører inn i en politibil, fikk politiet til selv om å be om etterforskning. Nå er saken henlagt av Spesialenheten..

Aftenposten - 05 okt. 20 kl. 19:01

Drapet i Kristiansand: Arne Tumyr tror ikke på noe politisk motiv

Politiets etterforskning har ikke funnet noe som tyder på at Dan Eivind Lid ble drept på grunn av sine politiske meninger. Det tror heller ikke Sian-kollega Arne Tumyr ligger bak..

VG - 25 sep. 20 kl. 19:57

Rehman-stiftelse krever utbetaling

Født Fri, stiftelsen ledet av Shabana Rehman, krever at en stanset bevilgning på tre millioner kroner utbetales. Uten tilgang til pengene kan de ikke gi et skikkelig tilsvar på anklagene om økonomisk rot, skriver stiftelsens advokat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kraftig resultatvekst for Tesla

Overskuddet til elbilprodusenten Tesla i tredje kvartal var mer enn dobbelt så stort som i samme periode i fjor. Resultatet ble på 331 millioner dollar, opp fra 143 millioner dollar i samme periode i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Demonstrasjoner i Bolivia

Det har vært demonstrasjoner i flere byer i Bolivia i forbindelse med søndagens valg, som etter alle solemerker gir venstresidepartiet MAS en klar seier. Landet har vært preget av splittelse og uro siden det omstridte valget i fjor høst..

NRK - 1 time siden

Forvirring rundt koronaregler

I England er det mye sinne rundt koronareglene regjeringen har innført, med tre forskjellige kategorier av nedstenging. I den lille kystbyen Staithes i Yorkshire er det full forvirring etter at byen er delt i to kategorier, melder Sky News..

NRK - 1 time siden

Drapstrusler mot Biden og Harris

En mann i den amerikanske delstaten Maryland er siktet for drapstrusler mot presidentkandidat Joe Biden og visepresidentkandidat Kamala Harris. Truslene ble fremmet i et brev som 42-åringen la på trappa til naboen som støtter Biden..

NRK - 1 time siden

Velykket gorillafødsel i Boston

Ved en dyrehage i Boston har den 39 år gamle gorillaen Kiki, av den kritisk truede arten vestlig lavlandsgorilla, hatt en vellykket fødsel. Alt er bra med mor og den lille gorillagutten, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Krever at regjeringa rydder opp

Arbeiderpartiet og Senterpartiet er svært kritiske til at de nye helikoptrene ikke kan lande på norske sykehus. Testlandinger viser at de skaper enorme lufttrykk under landing. Flere helseregioner vil ha mer testing..

NRK - 2 timer siden

Mange er ensomme under pandemien

Hver fjerde nordmann er ensom, viser en undersøkelse av Opinion i oktober. Men for de under 30 er tallet høyere. Her svarer nesten halvparten at de er ensomme og sju av ti ønsker mer kontakt med andre mennesker..

NRK - 2 timer siden

Brann i elbiler slukket

Brannvesenet har slukket brannene i to elbiler på Tiller i Trondheim. Brannårsaken er ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Elbiler brenner i Trondheim

To elbiler brenner onsdag kveld ved en lagerbygning på Torggårdsletta på Tiller i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på stedet..

NRK - 2 timer siden

Biler brenner i Trondheim

To biler brenner onsdag kveld ved en lagerbygning på Torggårdsletta på Tiller i Trondheim..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt