NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 11:42

NRK - 19 sep. 20 kl. 16:07

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ingunn Foss, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får ein, halv, milliard, ekstra
P4 - 19 sep. 20 kl. 16:31

Politiet får en halv milliard ekstra

Politiet får en halv milliard kroner til ekstra stillinger. Det er nå klart at regjeringen vil gi de ekstra midlene for at politiet kan beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien. Det opplyser Ingunn Foss fra Høyre til Fædrelandsvennen.

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 16:19

Politiet får en halv milliard til ekstra stillinger

Regjeringen vil gi ekstra midler til neste år slik at politiet får beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien..

E24 - 19 sep. 20 kl. 16:19

Politiet får en halv milliard til ekstra stillinger

Regjeringen vil gi ekstra midler til neste år slik at politiet får beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien..

NRK - 14 sep. 20 kl. 15:42

Ein halv million har fått stønad

Ein halv million arbeidstakarar har fått stønad frå Nav under koronakrisa. Det melder Nav. 500 499 personar har fått økonomisk kompensasjon sidan veke 11, då tiltaka kom..

NRK - 01 okt. 20 kl. 22:08

UiO-bygg ble en milliard dyrere

Mer leire i bakken enn ventet og forsinkelser i bygginga som følge av pandemien har gjort Livsvitenskapssenteret ved Universitetet i Oslo rundt en milliard dyrere enn planlagt. Nå er det uklart hvordan den ekstra kostnaden skal dekkes..

Aftenposten - 06 okt. 20 kl. 17:19

Budsjettlekkasje: Forsvaret får en ekstra halv milliard til ammunisjon, reservedeler og medisiner

Å ha lagre med materiell og ammunisjon er nødvendig for at Forsvaret skal kunne fungere. Ikke minst over tid. Nå gir regjeringen penger til å fylle lagre..

Dagbladet - 07 okt. 20 kl. 22:41

Forventet en halv milliard ekstra – fikk 15 millioner

– Oppsiktsvekkende dårlig av Erna..

NRK - 25 sep. 20 kl. 19:56

Nær ein halv milliard i underskot

Koronapandemien har råka verksemda til Vy-gruppa hardt, og driftsresultatet for årets andre tertial blei på minus 415 millionar kroner, skriv konsernsjefen i ei pressemelding. Totalt er driftsresultatet på minus 492 millionar fram til september i år..

NRK - 20 sep. 20 kl. 16:15

Ein person på sjukehus

Ei kvinne er frakta til sjukehus etter ein kollisjon mellom ein personbil og ein bubil i Ålesund. Ifylgje politiet har føraren av bubilen brote vikeplikta..

NRK - 25 sep. 20 kl. 16:10

Sløkte ulmebrann på skule

Brannvesenet har sløkt ein ulmebrann i ein koplingsboks på Sandvoll skule i Kvinnherad. – Det er ein koplingsboks som har smelta, og det har brent/ullma litt i i ein trebjelke, skriv politiet på Twitter. Både politi og brannvesen er på staden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bygger CO₂-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO₂-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 15 minutter siden

2800 færre jobbsøkere forrige uke

Forrige uke var det registrert 188.900 helt eller delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det er 2800 færre enn uka før, skriver Nav i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

56 opprørere drept i Syria

56 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepene i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 15 minutter siden

Strammer inn for importarbeidere

Nå skjerpes reglene for utenlandsk arbeidkraft. Blant annet strammes det inn på unntakene importarbeidere har hatt til nå, og den såkalte fritidskarantenen fjernes..

NRK - 45 minutter siden

Elever og lærere i karantene

30 elever på 10. trinn ved Veienmarka skole i Ringerike er i karantene etter at en elev i helgen fikk påvist koronasmitte. Elleve lærere er berørt av karantenen.

NRK - 45 minutter siden

Tre koronainnlagt på Haukeland

Tre pasienter er innlagt med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus, opplyser Helse Bergen på sine nettsider. 25 ansatte i Helse Bergen er i karantene nå..

NRK - 45 minutter siden

Bygger CO2-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO2-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 45 minutter siden

Besøksforbud på Sykehuset Innlandet

På grunn av smittesituasjonen er det innført generelt besøksforbud ved Sykehuset Innlandet sine virksomheter i Gjøvik-området. Det gjøres unntak for fedre til nyfødte barn og kritisk sjuke personer. I Gjøvik er over 1000 personer i karantene..

NRK - 1 time siden

34 opprørere drept i Syria

34 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepen i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 1 time siden

Sarpsborg: 260 personer i karantene

260 personer er i karantene ved skoler og helseinstitusjoner i Sarpsborg, skriver kommunen på sine nettsider. Søndag ble det påvist fem nye smittetilfeller. Alle er nærkontakter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt