NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 02:16

NRK - 12 Jun 19 kl. 16:41

Får 35.000 liter vatn frå Forsvaret

Forsvaret sender 35.000 liter vatn til Askøy kommune, ifølgje VG. Vatnet er frå eit overskuddslager frå NATO-øvinga Trident Juncture som blei halden i Noreg i fjor haust. Rundt 2000 personar har truleg blitt sjuke grunna drikkevatnet på Askøy..
Les mer på NRK


Les mer om:
Askøy, VG, NATO, Trident Juncture, Noreg, Forsvaret

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får 35.000, liter, vatn, frå, Forsvaret
NRK - 21 May 19 kl. 08:32

To millionar kan bli utan vatn

Ei væpna gruppe har storma hovudvassverket til Libya sin hovudstad Tripoli, og to millionar menneske kan bli utan vatn. Gjerningspersonane stengde søndag av ventilar ved vassverket. Konsekvensane blir truleg ikkje kjende før om eit par dagar..

NRK - 10 Jul 19 kl. 06:09

Lavere salg på Vinmonopolet

Vinmonopolet har solgt 38,2 millioner liter alkohol i første halvår i år, det er 1,3 prosent mindre enn samme periode i fjor. I Oslo ble det solgt mest per innbygger: 8,8 liter, i Østfold minst: 4,3 liter..

NRK - 06 Jun 19 kl. 20:07

Lokale småflaumar på Austlandet

Kraftig nedbør har ført til at store mengder vatn har samla seg opp fleire stader på Austlandet. I Oslo er trafikken hindra fleire stader, og køyretøy er ute i gatene for å fjerne vatn frå vegbanen..

Hegnar.no - 30 Jan 19 kl. 12:00

Drakk 5,6 millioner liter mindre melk

I fjor inntok hver nordmann i overkant av 82 liter norsk melk. Totalt konsumerte vi imidlertid hele 5,6 millioner liter mindre melk i 2018 enn året før..

P4 - 20 Aug 19 kl. 09:40

Lavere drivstoffsalg i sommer

Både salg av bensin og diesel til bil har gått ned i sommer. Det ble solgt 110 millioner liter bilbensin i juli, en nedgang på 5 millioner liter siden juli 2018, , ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå. Dieselsalget sank med 10 millioner liter.

NRK - 15 Aug 19 kl. 10:18

Smuglet 15 000 liter øl

En polsk mann i 30-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til fengsel i ett år og fire månedre for smugling av over 15 000 liter øl. Tingretten har også fradømt mannen retten til å kjøre bil i Norge for all framtid..

NRK - 08 Nov 19 kl. 09:00

Beslagla nesten 30.000 sigaretter

Tollerne på Ørje avdekka 640 liter øl, 103 liter brennevin og 27 140 sigarettar 3. november. De ufortollede varene lå i en bil som tollerne stoppet på E18.

P4 - 19 Jun 19 kl. 05:42

Anslår 200 liter diesel i elva

Politi og brannvesen i Porsgrunn jobber med å finne kilden til det de tror er en diesellekkasje i Porsgrunnselva. – Brannvesenet anslår at det er snakk om 200 liter. Lekkasjen ble først sett fra Porsgrunnsbrua..

P4 - 19 Sep 19 kl. 10:32

Bensin- og dieselsalget faller

Bensin- og dieselsalget faller videre. Det samlede salget av petroleumsprodukter her i landet endte på 722 millioner liter i august. Det er en nedgang på vel 3 prosent i forhold til august i fjor.

NRK - 08 Apr 19 kl. 15:46

Nesten 1200 liter øl i bilen

Søndag ettermiddag ble en 28 år gammel svensk statsborger stoppet av en tollpatrulje fra Kongsvinger på fylkesveg 21 med 1188 liter øl i bilen. Tollbeslaget utgjør 77.000 kroner i undratte avgifter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To urinerte i hotellresepsjon

To personer urinerte i den samme hotellresepsjonen i Tromsø til forskjellig tid natt til søndag. Det melder Troms politidistrikt. Den første lot vannet gå rundt kvart over ett, mens den andre ventet en halvtime før han lot det stå til samme sted..

NRK - 45 minutter siden

Bil skled 80 meter, bulket to biler

Politiet Trondheim melder på Twitter at en bil har sklidd ned Blussuvollbakken. Bilen har sklidd rundt 80 meter og bulket to andre biler. Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 1 time siden

Polfarerne er ombord på «Lance»

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Arktis til Svalbard via Nordpolen..

NRK - 3 timer siden

Trolig rundt 7 km igjen av polferd

Polfarerne i var ved 23-tiden lørdag kveld trolig mellom sju og åtte kilometer unna det tidligere forskningsskipet «Lance», opplyser ekspedisjonsleder Lars Ebbesen til NRK. De går sakte mot skipet på grunn av dårlige isforhold..

NRK - 3 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Aps nestleder Hadia Tajik vil endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter en avdøds uttrykkelige ønske. Det skriver VG. – Avdøde må få bestemme om sæden kan brukes til befruktning etter hans død..

NRK - 3 timer siden

Glatt på Østlandet

Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur..

NRK - 4 timer siden

Flere biler har kjørt av veien

Politiet i Øst melder på Twitter om meget glatte veier i sitt distrikt. flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16. Veitrafikksentralen har alle sine mannskaper ute for å forebygge.

NRK - 4 timer siden

Minst 20 døde i luftangrep i Syria

Minst 20 mennesker er døde etter at syriske og russiske styrker har gjennomført luftangrep mot fem landsbyer i Idlib-regionen nordvest i Syria. Det melder Reuters..

NRK - 4 timer siden

Døde etter togpåkjørsel

En mann i 20-årene døde etter at gravemaskinen han satt i ble påkjørt av et godstog på vei nordover på Nordlandsbanen. Den avdøde utførte arbeid langs toglinjen da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

SV raser mot ambulansefly-problemer

Kirsti Bergstø, nestleder i SV, frykter at alvorlig syke mennesker ikke skal få hjelp i tide etter at fem ambulansefly er satt på bakken. Hun krever full redegjørelse fra helseminister Bent Høie (H) på Stortinget mandag. Det melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt