NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 01:29

NRK - 12 Jun 19 kl. 16:41

Får 35.000 liter vatn frå Forsvaret

Forsvaret sender 35.000 liter vatn til Askøy kommune, ifølgje VG. Vatnet er frå eit overskuddslager frå NATO-øvinga Trident Juncture som blei halden i Noreg i fjor haust. Rundt 2000 personar har truleg blitt sjuke grunna drikkevatnet på Askøy..
Les mer på NRK


Les mer om:
Askøy, VG, NATO, Trident Juncture, Noreg, Forsvaret

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får 35.000, liter, vatn, frå, Forsvaret
NRK - 10 Jul 19 kl. 06:09

Lavere salg på Vinmonopolet

Vinmonopolet har solgt 38,2 millioner liter alkohol i første halvår i år, det er 1,3 prosent mindre enn samme periode i fjor. I Oslo ble det solgt mest per innbygger: 8,8 liter, i Østfold minst: 4,3 liter..

NRK - 21 May 19 kl. 08:32

To millionar kan bli utan vatn

Ei væpna gruppe har storma hovudvassverket til Libya sin hovudstad Tripoli, og to millionar menneske kan bli utan vatn. Gjerningspersonane stengde søndag av ventilar ved vassverket. Konsekvensane blir truleg ikkje kjende før om eit par dagar..

NRK - 06 Jun 19 kl. 20:07

Lokale småflaumar på Austlandet

Kraftig nedbør har ført til at store mengder vatn har samla seg opp fleire stader på Austlandet. I Oslo er trafikken hindra fleire stader, og køyretøy er ute i gatene for å fjerne vatn frå vegbanen..

Hegnar.no - 30 Jan 19 kl. 12:00

Drakk 5,6 millioner liter mindre melk

I fjor inntok hver nordmann i overkant av 82 liter norsk melk. Totalt konsumerte vi imidlertid hele 5,6 millioner liter mindre melk i 2018 enn året før..

P4 - Igår: 09:40

Lavere drivstoffsalg i sommer

Både salg av bensin og diesel til bil har gått ned i sommer. Det ble solgt 110 millioner liter bilbensin i juli, en nedgang på 5 millioner liter siden juli 2018, , ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå. Dieselsalget sank med 10 millioner liter.

NRK - 15 Aug 19 kl. 10:18

Smuglet 15 000 liter øl

En polsk mann i 30-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til fengsel i ett år og fire månedre for smugling av over 15 000 liter øl. Tingretten har også fradømt mannen retten til å kjøre bil i Norge for all framtid..

P4 - 19 Jun 19 kl. 05:42

Anslår 200 liter diesel i elva

Politi og brannvesen i Porsgrunn jobber med å finne kilden til det de tror er en diesellekkasje i Porsgrunnselva. – Brannvesenet anslår at det er snakk om 200 liter. Lekkasjen ble først sett fra Porsgrunnsbrua..

NRK - 08 Apr 19 kl. 15:46

Nesten 1200 liter øl i bilen

Søndag ettermiddag ble en 28 år gammel svensk statsborger stoppet av en tollpatrulje fra Kongsvinger på fylkesveg 21 med 1188 liter øl i bilen. Tollbeslaget utgjør 77.000 kroner i undratte avgifter..

NRK - 07 Aug 19 kl. 05:15

20.000 liter flydrivstoff i naturen

Mer enn 20.000 liter flydrivstoff har lekket ut i naturen ved Ahus, skriver Romerikes Blad. Årsaken er en boringsmaskin som har boret hull i en drivstofftank ved luftambulansens helikopterbase..

NRK - 07 Aug 19 kl. 05:15

20.000 liter flybensin i naturen

Mer enn 20.000 liter flybensin har lekket ut i naturen ved Ahus, skriver Romerikes Blad. Årsaken er en boringsmaskin som har boret hull i en drivstofftank ved luftambulansens helikopterbase..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

Fjerna organ med omstridd metode

Pasientar fekk organ fjerna med ny metode som ikkje var godkjent ved fleire norske sjukehus. Oslo universitetssjukehus sa metoden for organdonasjon var godkjent av helseministeren, men det var ikkje sant..

NRK - 45 minutter siden

Vil dekke til logoer på landsmøte

Volkswagen sier at de vil dekke til logoene sine, når det høyreorienterte partiet AfD skal ha landsmøte i Volkswagen Halle. – Vi tolererer ikke et AfD-møte i lokaler som synlig kan gjenkjennes som et Volkswagen-lokale, sier en ansattrepresentant..

NRK - 1 time siden

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..

NRK - 2 timer siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 3 timer siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 3 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 3 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 4 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 4 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 14 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt