NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 18:54

NRK - 15 Oct 19 kl. 08:03

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte. De siste fem årene har bare 18 av nesten 500 asylsøknader fra marokkanere blitt innvilget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Marokko

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får økt, støtte, for, frivillig, retur
NRK - 16 Apr 20 kl. 13:25

Frivillig karantene kan straffe seg

Dei som frivillig hamnar i karantene kan miste krav på løn, sjukepengar og dagpengar. Arbeids- og velferdsdirektoratet leverte på torsdag eit utkast til ein ny forskrift. Den skal tydeleggjere konsekvensane for dei som frivillig hamnar i karantene..

P4 - 05 Sep 19 kl. 09:51

Nordmenn er verdensmestere i frivillig arbeid

Nordmenn er verdensmestere i frivillig arbeid. Det viser Frivillighetsbarometeret for 2019. Der kommer det frem at 63 prosent av den norske befolkningen har gjort frivillig arbeid i løpet av det siste året.

P4 - 27 Mar 20 kl. 05:43

Korona-app blir frivillig

Folkehelseinsitituttets app som skal gjøre det lettere å spore koronasmitten i Norge vil bli frivillig. Det bekrefter FHI ovenfor Klassekampen. Appen, som er under utvikling, vil fungere ved å bruke stedsdata fra mobiltelefonen.

Aftenposten - 16 Apr 20 kl. 19:35

Slik svarer myndighetene på kritikken mot smittesporingsapp

– Det er frivillig å laste ned Smittestopp-appen. Men det er ikke frivillig å delta i smittesporing, sa statsminister Erna Solberg på pressekonferansen..

NRK - 09 Jan 20 kl. 07:49

Starter frivillig debrifing

I dag starter Frode Berg det som den spiondømte 64-åringen selv omtaler som en frivillig debrifing hos Etterretningstjenesten. Det melder TV2. Debrifingen skal foregå over tre dager på et skjermet sted på Østlandet..

VG - 08 Sep 19 kl. 15:42

Frivillig på Bahamas: – Det er døde mennesker overalt

MARSH HARBOUR (VG) Pastor og frivillig brannvakt Stephan Knowles rister av gråt når han blir bedt om å evakuere: – Er det greit å dra? Lover dere?.

NRK - 03 Apr 20 kl. 23:33

Trump sier munnbind er frivillig

Amerikanske smittevernmyndigheter ber folk bruke munnbind når de beveger seg utendørs der det er andre mennesker. Munnbindene kan lages hjemme av vaskbare tekstiler. President Donald Trump understreker at dette er råd som det er frivillig å følge..

P4 - 27 Dec 19 kl. 18:29

Tror ikke norsk kvinne forsvant frivillig

Det er ikke noe som tyder på at den norske kvinnen som er savnet i Skåne i Sverige har forsvunnet frivillig. Det opplyser svensk politiet til nyhetsbyrået TT. De mener omstendigheter i saken tyder på at den 43 år gamle kvinnen fra Bergen ble bortført en gang mellom kvelden julaften og morgenen første juledag.

P4 - 26 Aug 19 kl. 15:13

Staten har bare fått inn 154.000 i frivillig skatt

Siden frivillig skatteordning ble innført for to år siden har kun ti personer brukt den. Nylig fortalte forfatter og SV-politiker Hans Olav Lalum at han kommer til å betale 100.000 i ekstra skatt, fordi han mener han betaler for lite.

P4 - 29 Nov 19 kl. 05:58

Røde Kors-leder sendte sex-melding til frivillig

En Røde Kors-leder måtte trekke seg etter å ha sendt sex-melding til en kvinnelig frivillig. Kvinnen, som fikk tilsendt meldingen, reagerer kraftig på behandlingen hun har fått etter at hun varslet om saken og mener organisasjonen har forsøkt å feie saken under teppe. Avdelingsleder Mari Rosenvinge Nygaard sier til Dagbladet at de beklager at de ikke har fulgt godt nok opp, og sier alle som opplever trakassering skal tas godt vare på..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frp ønsker bompengefri sommer

Fremskrittspartiet forhandler med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken. Et av Frps krav er at det ikke kreves inn bompenger på riksveiene i sommer, mellom 1. juli og skolestart.

NRK - 30 minutter siden

Minnesota mobiliserer nasjonalgarde

Minnesota-guvernør Tim Walz har lørdag beordret full mobilisering av delstatens nasjonalgarde. 2.500 soldater blir utplassert.

NRK - 11 timer siden

Unntakstilstand i Georgia

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tyrkia lemper på restriksjoner

Mandag begynner Tyrkia en gradvis gjenåpning av landet. Enkelte innenlandsflygninger starter igjen, og kafeer, restauranter, parker og museer får åpne. Det inkluderer Istanbuls berømte Store Basar, melder nyhetsbyrået DPA..

NRK - 45 minutter siden

111 nye koronadødsfall i Italia

Det er registrert 111 nye dødsfall som følge av covid-19 i Italia det siste døgnet, opplyser myndighetene lørdag. Antallet bekreftede koronadødsfall i landet er nå oppe i 33.340..

NRK - 1 time siden

SpaceX forbereder oppskyting

NRK - 1 time siden

Britisk sport får starte 1. juni

Fra mandag 1. juni åpnes det igjen for sportsarrangementer i Storbritannia. Det skjer uten publikum og i tråd med myndighetenes smittevernregler.

NRK - 1 time siden

215 nye dødsfall i Storbritannia

Antallet registrerte dødsfall som følge av covid-19 i Storbritannia er opp i 38.376, opplyser myndighetene lørdag. Det er en økning på 215 dødsfall siden i går, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Fire nye koronadødsfall i Spania

Det er registrert fire nye dødsfall som følge av covid-19 i Spania det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter lørdag. Totalt er 27.125 døde av koronaviruset i Spania..

NRK - 2 timer siden

Mobiliserer 1000 flere soldater

Nasjonalgarden i Minnesota i USA mobilserer lørdag 1000 flere soldater, i forbindelse med de omfattende protestene og opptøyene i byen Minneapolis. Det kommer i tillegg til de 700 som allerede var utplassert i går kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt