NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 02:52

NRK - 30 okt. 20 kl. 20:26

Få syns koronatiltakene er strenge

I undersøkelsen Norsk koronamonitor svarer færre nordmenn enn før at de synes retningslinjene er for strenge. Svært få synes de er vanskelige å følge. 16 prosent svarer ja på spørsmålet om de nye innstrammingene denne uken er strenge, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: syns, koronatiltakeneer , strenge
NRK - 08 jan. 21 kl. 17:43

Meiner tiltaka ikkje er for strenge

Dei nye og strenge koronatiltaka i Noreg er ikkje for strenge. Det meiner 68 prosent av dei spurde i undersøkinga Norsk koronamonitor frå Opinion. 22 prosent meiner tiltaka er for strenge..

P4 - 28 okt. 20 kl. 13:14

Full forvirring rundt nye koronaregler

Regjeringen møter nå pressen for å rydde opp i forvirringene rundt de nye koronatiltakene. Samme dag som Oslo innførte strenge, lokale tiltak - innførte regjeringen strammere tiltak også nasjonalt. Det har skapt forvirring for mange..

NRK - 01 des. 20 kl. 20:51

Forlenger koronatiltakene i Drammen

De strenge koronarestriksjonene i Drammen varer minst fram til 16. desember. Det blir kun gjort noen små justeringer.

NRK - 06 jan. 21 kl. 15:05

Oslo forlenger nedstenging til 21.1

Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen i to uker til. De strenge koronatiltakene ble innført 10. november.

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:08

Nederland forlenger koronatiltakene

Regjeringen i Nederland forlenger sine strenge smitteverntiltak til 9. februar. Det bekrefter statsminister Mark Rutte.

NRK - 13 jan. 21 kl. 15:47

Høie: Tiltakene må trolig fortsette

Befolkningen må være forberedt på at de strenge koronatiltakene kan bli videreført etter denne perioden,sa helseminister Bent Høie på dagens pressekonferanse. Han viste til den alvorlige situasjonen i mange andre land i Europa..

Aftenposten - 28 okt. 20 kl. 19:22

Tyskland innfører strenge smitteverntiltak

Den tyske regjeringen og delstatene er enige om strenge tiltak for å bremse den rekordhøye spredningen av koronavirus..

NRK - 09 nov. 20 kl. 20:35

Strenge regler vedtatt i Drammen

Formannskapet i Drammen har vedtatt like strenge smitteregler som i Oslo. Det var bare Frp som stemte imot forskriften. Tiltakene ble varslet på fredag, og innebærer blant annet krav til munnbind.

VG - 11 nov. 20 kl. 22:48

Rett til avskjed, tid til sorg – også i pandemiens tid

Det er lett å forstå at det er innført strenge besøksregler på landets sykehus for å beskytte svært syke pasienter mot covid-smitte, forebygge smittespredning og hindre nedstenging av sykehusavdelinger. Det er ikke like lett å forstå de strenge besøksregler og «visittider» som enkeltsykehus praktiserer i forhold til familiene til innlagte pasienter som er ved livets slutt..

NRK - 30 des. 20 kl. 17:09

Strenge tiltak i flere regioner

De strenge smitteverntiltakene som er innført i London og Sørøst-England, utvides til å gjelde mesteparten av landet, opplyser den britiske regjeringen. Dermed vil de gjelde tre av fire innbyggere i England..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 1 time siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 1 time siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 1 time siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 1 time siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 2 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 2 timer siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt