P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 13:34

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:20

Få P4-rabatt på Tusenfryd

I samarbeid med TusenFryd kan P4 nå tilby billetter med 35% rabatt til fornøyelsesparken..
Les mer på P4


Les mer om:
TusenFryd, P4, Tusenfryd

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , P4-rabatt, Tusenfryd
P4 - 16 Aug 19 kl. 09:44

Få P4-rabatt på Tusenfryd

I samarbeid med TusenFryd kan P4 nå tilby billetter med 35% rabatt til fornøyelsesparken..

Hegnar.no - 26 Jul 19 kl. 14:59

Analytiker: - Lerøy og Seafood har stor rabatt

To aksjer har prestert eksepsjonelt, mens to handles med rabatt ifølge meglerhus. .

P4 - 03 Aug 19 kl. 18:49

Problemer med berg-og dalbane på Tusenfryd

Fornøyelsesparken Tusenfryd har hatt problemer med berg-og dalbanen Thundercoaster i dag. Parken opplyser til VG at attraksjonen har blitt stående i opptil en halvtime, og har slitt med flere stopp gjennom dagen. Årsaken er problemer mellom sensorene i attraksjonen..

Dagbladet - 14 Sep 19 kl. 20:15

Siste tur til Tusenfryd - full fyr i veteran-Porsche

Millionverdi i flammehavet..

Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 20:27

Primærinnsidere kjøper aksjer

Får rabatt. .

NRK - 28 Nov 19 kl. 10:53

Togbillettar kan bli dyrare

Frå 15. desember kan togpassasjerar måtta kjøpa billettar frå både Vy og Go-Ahead på strekningar ein tidlegare kunne reisa med éin billett til rabatt..

Hegnar.no - 20 Jul 19 kl. 11:57

Kjøpte Kragerø-luksus med åtte millioner i rabatt

Eiendomsmilliardær har sikret seg to perler på Kragerø..

Hegnar.no - 21 Jul 19 kl. 08:37

BI-lektor: Enkelt å slippe boplikt

BI-lektor og advokat Dag Jørgen Hveem mener ressurssterke får rabatt..

Hegnar.no - 03 Jun 19 kl. 08:34

Innsidere handler aksjer med 50 prosent rabatt

Konserndirektør i Valsede Produkter og fungerende konserndirektør i Primærmetall tar grep..

Hegnar.no - 23 Apr 19 kl. 23:26

Gir kjemperabatt for å skaffe penger til offshorenybygg

Golden Energy Offshore Services varsler en rettet emisjon til 45 prosent rabatt for å sikre seg to nybygde supplyskip som er ferdigstilt i Kina..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 45 minutter siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 30 minutter siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 1 time siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 1 time siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 1 time siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.

P4 - 1 time siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

P4 - 1 time siden

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020. Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag. Vy har tidligere tapt to anbud..

P4 - 2 timer siden

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

P4 - 2 timer siden

Ingen nordiske skipsgjester på Vulkan-Øya

Ingen av de nordiske gjestene ombord på skipet "Ovation of the seas" var i land på vulkanøya White Islands på New Zealand. 17 nordiske gjester er ombord på skipet, men ingen var på utflukter iland når utbruddet skjedde forteller selskapet til VG. Rundt et titalls personer er fortsatt ikke gjort rede for etter vulkanutbruddet i natt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt