NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 10:32

NRK - 03 Oct 19 kl. 14:03

Expressen: Politimenn frikjent

De tre politibetjentene som ble siktet etter at politiet skjøt mot Eric Torell er frikjent, melder svenske Expressen. Ifølge svensk påtalemyndighet skal 20-åringen, som hadde downs syndrom, ha blitt skutt hele 25 ganger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eric Torell, Expressen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Expressen, Politimenn, frikjent
P4 - 03 Oct 19 kl. 14:12

Politimenn frikjent etter drap på utviklingshemmet

De tre politimennene som skjøt og drepte en mann med Downs syndrom i Stockholm i Sverige fjor sommer er frikjent i Stockholms tingrett. Politiet avfyrte 25 skudd mot 20-åringen Eric Torell etter å ha fått meldinger om en bevæpnet mann. Det viste seg at Torell ikke hadde et ekte våpen, men et lekevåpen i plast.

NRK - 03 Oct 19 kl. 14:03

Frikjent for drapet på Eric Torell

De tre politibetjentene som ble siktet etter at Eric Torell ble skutt og drept er frikjent, melder Expressen. 20-åringen, som hadde downs syndrom, ble skutt 25 ganger, ifølge svensk påtalemyndighet. Torell skal ha hatt en lekepistol da han ble skutt..

NRK - 05 Feb 20 kl. 22:29

Trump frikjent i riksrettssaka

Senatet i USA har frikjent Donald Trump for å ha prøvd å hindre Kongressen sitt arbeid. Dei har også frikjent han for maktmisbruk. Dermed er USAs president frikjent for begge tiltalepunkta i riksrettssaka mot han..

VG - 03 Oct 19 kl. 14:05

Svenske Eric (20) skutt og drept - tre politimenn frifunnet

De tre politibetjentene som var tiltalt etter at 20 år gamle Eric Torell ble skutt og drept, er frikjent i tingretten i Stockholm, melder flere svenske medier..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 14:44

Finansprofil frikjent for champagnevold

48-åring skal ha stukket investor med knust champagneglass etter krangel om å «knulle damer over 40». Frikjent i lagmannsretten..

P4 - 24 Jun 19 kl. 17:44

Frikjent for cannabisdyrking

Tidligere Bandidos-leder Lars Harnes er frikjent for cannabisdyrking. Fire personer var tiltalt i saken som gikk i Nedre Romerike tingrett etter at politiet fant 277 planter i en enebolig i Fet i Akershus. Også en kvinne ble frikjent, mens to menn i 40-årene er dømt til henholdsvis sju måneders fengsel og 420 timers samfunnsstraff.

NRK - 22 Jun 19 kl. 18:38

Voldtektsdømt frikjent

En 24 år gammel mann som ble dømt for voldtekt i februar i fjor, er frikjent i lagmannsretten. Han ble opprinnelig dømt til fire års fengsel, og betale 150.000 i erstatning til kvinnen.

NRK - 20 Aug 19 kl. 14:04

To politimenn arrestert i Hongkong

To politimenn i Hongkong er arresterte etter ein video viste at dei slo ein eldre mann som låg på ei sjukehusseng, melder AFP. Mannen skal ha vore under arrest på tidspunktet. Ein talsmann for politiet seier det politimennene har gjort er ulovleg..

P4 - 19 Jan 20 kl. 23:14

Politimenn skutt på Hawaii

To politimenn er skutt og drept på Hawaii. Det melder CNN. Det er ikke kjent hva som har skjedd, men det er mistanke om at gjerningspersonen har satt fyr på flere boliger..

P4 - 20 Aug 19 kl. 05:38

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent en 21 år gammel kvinne som var tiltalt for drap etter å ha født et dødfødt barn. Hun var tidligere dømt til fengsel i 30 år for drap etter at hun ifølge dommeren hadde fremprovosert en abort. Saken ble gjenopptatt etter at kvinnen hadde sittet fengslet i tre år og hun er nå frikjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 30 minutter siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 30 minutter siden

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..

NRK - 2 timer siden

Brudd på arbeidstidsbestemmelsene

Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo brøt arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid åtte ganger i februar. Ifølge etaten skyldes enkelte brudd at ansatte ble satt i karantene i lys av Koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

Irak kaster ut Reuters

Irak kaster ut nyhetsbyrået Reuters, som denne uka skrev at landets myndigheter underslår hvor mange som er smittet av koronaviruset. Ifølge myndighetene var 820 smittet i Irak i går og 54 døde. Reuters meldte dagen før at opptil 9.

NRK - 2 timer siden

Ber alle med midlertidig visum dra

Regjeringen i Australia ber alle som har midlertidig visum og oppholder seg i landet, enten for å jobbe, studere eller på ferie, om å reise hjem så fort som mulig. Årsaken er koronapandemien..

NRK - 2 timer siden

Klessalget har gått ned 80 prosent

Salget av klær har falt med 80 prosent i ukene med strenge koronarestriksjoner, ifølge en kjøpesenterindeks. Indeksen, som utarbeidet av IMAS, dekker totalt 40 kjøpesentre i Norge, skriver Finansavisen..

NRK - 2 timer siden

Flåtten er aktiv

Flåttvern er spesielt viktig no i desse korona-tider, åtvarar ekspertar. Vaksine blir tilrådd fleire stader i landet. Det har vore ein auke i talet på tilfelle av TBE-smitte i spesielt Porsgrunn og Larvik kommune, melder Flåttsenteret til Dinside..

NRK - 3 timer siden

Første smittede på Falklandsøyene

Det første tilfellet av koronavirussmitte er registrert på Falklandsøyene i det sørlige Atlanterhav. En pasient som ble lagt inn på sykehus i Stanley 31. mars, viste seg å være smittet av viruset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt