NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:04

NRK - 09 Aug 18 kl. 18:00

Everton henter Mina

Everton har signert den colombianske midtstopperen Yerry Mina. Han kommer fra Barcelona, og prislappen skal være på 28,5 millioner pund. Midtstopperen ble også linket til Manchester United..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Yerry Mina, Barcelona, Manchester United, Mina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Everton, henterMina
Hegnar.no - 19 Jun 18 kl. 07:43

Henter opp til 140 mill.

Hofseth Biocare henter penger for å øke kapasiteten på produksjonsanlegg. .

VG - 11 Aug 18 kl. 20:23

Richarlison-show i Everton-debuten – Wolves slo tilbake to ganger

(Wolverhampton – Everton 2–2) Richarlison (21) presenterte seg for Everton-fansen med brasilianske takter. Dobbelen hans ble imidlertid nullet ut av et Wolves-lag som viste at de ikke kommer til Premier League for å være noen kasteball..

Hegnar.no - 30 May 18 kl. 09:27

Henter penger til skyhøy rente

Bonum har på få år bygget opp en eiendomsvirksomhet med flere hundre millioner kroner i omsetning. Nå vil selskapet henter penger til over ni prosent rente..

VG - 05 May 18 kl. 16:15

Nedrykksdrama: Southampton rotet bort seieren på overtid

(Everton-Southampton 1–1, West Bromwich-Tottenham 1–0, Stoke–Crystal Palace 1–2) Southampton så ut til å komme to poeng unna nedrykksplass, men fem minutter på overtid utlignet Everton. Thrilleren om hvem som overlever og hvem som rykker ned med Stoke fortsetter..

P4 - 30 Jun 18 kl. 14:48

TV 2 henter eksterne granskere

TV 2 henter nå inn eksterne granskere etter at en ansatt ble siktet for å ha underslått 15 millioner kroner fra egen arbeidsgiver. Kanalen opplyser til Bergens Tidende at de har bedt om bistand fra selskapet EY for å gjennomgå hvordan dette skjedde. Etterforskningen av selve saken gjennomføres av politiet..

VG - 05 May 18 kl. 16:15

Southampton rotet bort seieren på overtid

(Everton-Southampton 1–1, West Bromwich-Tottenham 1–0, Stoke – Crystal Palace 1–2) Southampton så ut til å komme to poeng unna nedrykksplass, men fem minutter på overtid utlignet Everton. Thrilleren om å beholde plassen fortsetter..

Aftenposten - 27 Jul 18 kl. 05:50

USA henter hjem levninger av soldater som falt i Koreakrigen

USA henter hjem levninger av amerikanske soldater som falt i Koreakrigen, fra Nord-Korea. Onsdag vil de bli hedret med en minnemarkering..

VG - 27 Jul 18 kl. 07:55

USA henter hjem levninger av soldater som falt i Koreakrigen

USA henter hjem levninger av amerikanske soldater som falt i Koreakrigen, fra Nord-Korea. Onsdag vil de bli hedret med en minnemarkering..

P4 - 16 May 18 kl. 16:05

Palestina henter hjem ambassadører

Palestina henter nå hjem ambassadørene fra de fire europeiske landene som deltok under åpningen av USAs ambassade i Jersualem mandag. Det dreier seg om Romania, Tsjekkia, Ungarn og Østerrike. Palestinske myndigheter mener det er et alvorlig brudd på folkeretten av de fire landene deltok på åpningen.

Hegnar.no - 12 Jul 18 kl. 08:02

Oljeprisen raste - henter inn noe av nedturen

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt