NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:17

NRK - 09 Aug 18 kl. 18:00

Everton henter Mina

Everton har signert den colombianske midtstopperen Yerry Mina. Han kommer fra Barcelona, og prislappen skal være på 28,5 millioner pund. Midtstopperen ble også linket til Manchester United..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Yerry Mina, Barcelona, Manchester United, Mina

Dele artikeln

29 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Everton, henterMina
VG - 25 Aug 18 kl. 17:58

King-mål i dramatisk Everton-kamp: Everton-stopper trengte oksygentilførsel

(Bournemouth - Everton 2–2, Arsenal - West Ham 3–1, Southampton - Leicester 1–2) Det så lenge ut til at høytflyvende Bournemouth skulle krasjlande mot Everton, men en mesterlig sluttspurt av Joshua King og kompani sørget for en knallsterk opphenting. Også Arsenal sikret seier for første gang denne sesongen..

VG - 18 Aug 18 kl. 18:38

Everton har brukt en milliard på tre år - nå ser det bedre ut

LIVERPOOL (Everton-Southampton 2–1) Everton har brukt en milliard kroner de siste tre årene for å kunne utfordre de «seks store». Kanskje er noe på gang på Goodison Park nå..

Hegnar.no - 19 Jun 18 kl. 07:43

Henter opp til 140 mill.

Hofseth Biocare henter penger for å øke kapasiteten på produksjonsanlegg. .

VG - 25 Aug 18 kl. 17:58

King-mål i høydramatisk 2–2-kamp: Everton-stopper trengte oksygentilførsel

(Bournemouth – Everton 2–2, Arsenal – West Ham 3–1, Southampton – Leicester 1–2) En mesterlig sluttspurt av Joshua King og kompani sørget for poeng mot Everton. Men kampen vil best bli husket for Michael Keanes skrekkskade på overtid..

VG - 11 Aug 18 kl. 20:23

Richarlison-show i Everton-debuten – Wolves slo tilbake to ganger

(Wolverhampton – Everton 2–2) Richarlison (21) presenterte seg for Everton-fansen med brasilianske takter. Dobbelen hans ble imidlertid nullet ut av et Wolves-lag som viste at de ikke kommer til Premier League for å være noen kasteball..

VG - 25 Aug 18 kl. 17:58

Joshua King scoret da Bournemouth reddet poeng mot Everton

(Bournemouth - Everton 2–2, Arsenal - West Ham 3–1, Southampton - Leicester 1–2) Det så lenge ut til at høytflyvende Bournemouth skulle krasjlande mot Everton, men en mesterlig sluttspurt av Joshua King og kompani sørget for en knallsterk opphenting. Også Arsenal sikret seier for første gang denne sesongen..

Hegnar.no - 30 May 18 kl. 09:27

Henter penger til skyhøy rente

Bonum har på få år bygget opp en eiendomsvirksomhet med flere hundre millioner kroner i omsetning. Nå vil selskapet henter penger til over ni prosent rente..

VG - 16 Aug 18 kl. 21:13

«Moi» til VG: – Jeg spiller ikke mot Everton

LIVERPOOL (VG) I samråd med det medisinske apparatet har Mohamed Elyounoussi (24) bestemt seg for å stå over lørdagens kamp for Southampton mot Everton..

VG - 05 May 18 kl. 16:15

Nedrykksdrama: Southampton rotet bort seieren på overtid

(Everton-Southampton 1–1, West Bromwich-Tottenham 1–0, Stoke–Crystal Palace 1–2) Southampton så ut til å komme to poeng unna nedrykksplass, men fem minutter på overtid utlignet Everton. Thrilleren om hvem som overlever og hvem som rykker ned med Stoke fortsetter..

VG - 16 Sep 18 kl. 14:13

Rooney langer ut mot Everton-eieren

Wayne Rooney (32) er ikke imponert over behandlingen han fikk av Everton-eier Farhad Mohsiri i forkant av overgangens hans vekk fra barndomsklubben i sommer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 45 minutter siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 17 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 2 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 2 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

NRK - 4 timer siden

Har ikke råd til tannbehandling

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en undersøkelse gjort for FriFagbevegelse og Dagsavisen. 14 prosent svarer at de har måttet ta opp lån for å kunne finansiere nødvendig tannbehandling..

NRK - 4 timer siden

USA vurderer å fjerne transkjønn

Trump-administrasjonen vurderer å innføre en smalere definisjon av kjønn som gjør at amerikanere må definere seg som enten kvinne eller mann. De ønsker å definere kjønn som en biologisk medfødt og uforanderlig tilstand, ifølge New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt