NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:30

NRK - 09 Aug 18 kl. 18:00

Everton henter Mina

Everton har signert den colombianske midtstopperen Yerry Mina. Han kommer fra Barcelona, og prislappen skal være på 28,5 millioner pund. Midtstopperen ble også linket til Manchester United..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Yerry Mina, Barcelona, Manchester United, Mina

Dele artikeln

29 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Everton, henterMina
VG - 25 Aug 18 kl. 17:58

King-mål i dramatisk Everton-kamp: Everton-stopper trengte oksygentilførsel

(Bournemouth - Everton 2–2, Arsenal - West Ham 3–1, Southampton - Leicester 1–2) Det så lenge ut til at høytflyvende Bournemouth skulle krasjlande mot Everton, men en mesterlig sluttspurt av Joshua King og kompani sørget for en knallsterk opphenting. Også Arsenal sikret seier for første gang denne sesongen..

VG - 18 Aug 18 kl. 18:38

Everton har brukt en milliard på tre år - nå ser det bedre ut

LIVERPOOL (Everton-Southampton 2–1) Everton har brukt en milliard kroner de siste tre årene for å kunne utfordre de «seks store». Kanskje er noe på gang på Goodison Park nå..

Hegnar.no - 19 Jun 18 kl. 07:43

Henter opp til 140 mill.

Hofseth Biocare henter penger for å øke kapasiteten på produksjonsanlegg. .

VG - 25 Aug 18 kl. 17:58

King-mål i høydramatisk 2–2-kamp: Everton-stopper trengte oksygentilførsel

(Bournemouth – Everton 2–2, Arsenal – West Ham 3–1, Southampton – Leicester 1–2) En mesterlig sluttspurt av Joshua King og kompani sørget for poeng mot Everton. Men kampen vil best bli husket for Michael Keanes skrekkskade på overtid..

VG - 15 Dec 18 kl. 15:21

Manchester City brøt mini-forbannelsen mot Everton

(Manchester City - Everton 3–1) Manchester City hadde ikke slått Everton hjemme i ligaen siden 2014. Men så løsnet det, for laget generelt og Gabriel Jesus spesielt..

VG - 11 Aug 18 kl. 20:23

Richarlison-show i Everton-debuten – Wolves slo tilbake to ganger

(Wolverhampton – Everton 2–2) Richarlison (21) presenterte seg for Everton-fansen med brasilianske takter. Dobbelen hans ble imidlertid nullet ut av et Wolves-lag som viste at de ikke kommer til Premier League for å være noen kasteball..

Klartale - 01 Nov 18 kl. 09:02

Henter barn ut fra flyktningleir i det skjulte

Flyktninger har det fælt på øya Nauru. Nå henter Australia barna ut fra flyktningleiren uten å snakke om det..

VG - 23 Dec 18 kl. 18:51

Heseblesende lille julaften-oppgjør: Spurs scoret seks (!) mot Everton

(Everton − Tottenham 2-6) Det er de to lagene med færrest hviledager i jula, men hverken Everton eller Tottenham gikk til kampen med spareblusset på. Fire mål ble det i de første 45, fire til i de siste; den forrykende kampen endte til slutt 6-2 i favør Tottenham..

Hegnar.no - 19 Dec 18 kl. 07:24

Oljeprisen henter seg inn

Oljeprisen henter seg inn igjen onsdag morgen etter å ha falt til sitt laveste nivå på 16 måneder tirsdag..

VG - 25 Aug 18 kl. 17:58

Joshua King scoret da Bournemouth reddet poeng mot Everton

(Bournemouth - Everton 2–2, Arsenal - West Ham 3–1, Southampton - Leicester 1–2) Det så lenge ut til at høytflyvende Bournemouth skulle krasjlande mot Everton, men en mesterlig sluttspurt av Joshua King og kompani sørget for en knallsterk opphenting. Også Arsenal sikret seier for første gang denne sesongen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 4 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 15 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 45 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt