NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 00:50

NRK - 03 des. 19 kl. 11:05

Evakuerte etter brann i Hordaland

En baby og ei eldre dame er evakuerte etter ein kraftig brann i eit større bygg i Os i Hordaland. Situasjonen er kaotisk, melder brannvesenet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Os, Hordaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuerte, etter, branni , Hordaland
NRK - 13 aug. 19 kl. 06:57

Evakuerte får dra hjem

De evakuerte beboerne får dra hjem etter en brann i en industrihall på Sotra i Fjell kommune i Hordaland natt til tirsdag. Det opplyser operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt i en pressemelding..

Aftenposten - 13 aug. 19 kl. 06:12

Beboere får dra hjem etter brann i industribygg på Sotra

De evakuerte beboerne får dra hjem etter en brann i en industrihall på Sotra i Fjell kommune i Hordaland natt til tirsdag..

P4 - 13 aug. 19 kl. 06:17

Evakuerte boligblokk etter brann

Politiet evakuerte i morgentimene en boligblokk med totalt 75 beboere på Sotra etter brann i en industrihall i natt. Det var gassflasker i industribygget og fare for eksplosjon. For kort tid siden meldte politiet at de har skutt hull i en gassflaske, og faren er nå over.

NRK - 14 des. 19 kl. 07:29

Fire evakuerte etter brann

Totalt fire personar blei evakuerte etter ein brann i ein institusjon på Lassa i Stavanger laurdag morgon. Ei glødande dyne blei fjerna frå eitt av romma. To tilsette og ein bebuar blei eksponerte for røyk, melder politiet..

P4 - 27 jan. 20 kl. 05:52

34 evakuerte etter brann i søppelskur

34 personer ble evakuerte ut av boligene sine etter en kraftig brann i et søppelskur på Bjørndal i Oslo i natt. Ingen ble skadd i brannen, og i firetiden ble brannen slukket, og beboerne fikk vende tilbake. Operasjonsleder i oslopolitiet Vidar Pedersen sier de nå skal undersøke om brannen kan være påsatt..

P4 - 06 des. 19 kl. 05:50

Evakuert etter brann i Larvik

Flere beboere er evakuert etter brann i et boligkompleks i Larvik i natt. En person får behandling etter å ha pustet inn røyk. De evakuerte er innlosjert på et hotell inntil videre.

P4 - 30 des. 19 kl. 12:48

Over 100 evakuert etter brann

104 personer er evakuert etter en brann i en bolig i Førde. Politiet opplyser at ingen personer er skadet eller savnet. De evakuerte får returnere til sine boliger når røyken gir seg..

NRK - 27 okt. 19 kl. 13:49

Brann sløkt i Hordaland

Brannen er sløkt i Lindås i Hordaland, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Dei vil fortsette med ettersløkking. Ingen vart skadd i brannen..

NRK - 27 nov. 19 kl. 14:24

Evakuerte får reisa heim

Alle evakuerte etter vasslekkasjen i Sandviken i Bergen, sett vekk frå eitt hus, kan flytta heim igjen. Det skriv Vest politidistrikt i ei pressemelding. Bergen kommunen tek kontakt med dei evakuerte og ordnar transport..

NRK - 07 sep. 19 kl. 06:31

Brann i enebolig på Hansnes

På Hansnes i Karlsøy kommune i Troms har nødetatene rykket ut etter melding om brann i en enebolig. Ifølge politiet ble brannen meldt av en beboer i huset. Ambulansen var først på brannstedet og evakuerte en person ut av en utleierdel i kjelleren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 10 minutter siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 15 minutter siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 30 minutter siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 45 minutter siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 45 minutter siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 1 time siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..

NRK - 2 timer siden

Provins får hjelp av forsvaret

Sør-Afrika sender leger fra militæret til provinsen Eastern Cape, som er svært hardt rammet og sliter med både personell og utstyr til å håndtere koronapandemien. Sør-Afrika registrerte 10.800 nye tilfeller på et døgn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt