NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 13:49

NRK - 03 Dec 19 kl. 11:05

Evakuerte etter brann i Hordaland

En baby og ei eldre dame er evakuerte etter ein kraftig brann i eit større bygg i Os i Hordaland. Situasjonen er kaotisk, melder brannvesenet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Os, Hordaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuerte, etter, branni , Hordaland
NRK - 13 Aug 19 kl. 06:57

Evakuerte får dra hjem

De evakuerte beboerne får dra hjem etter en brann i en industrihall på Sotra i Fjell kommune i Hordaland natt til tirsdag. Det opplyser operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt i en pressemelding..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 06:12

Beboere får dra hjem etter brann i industribygg på Sotra

De evakuerte beboerne får dra hjem etter en brann i en industrihall på Sotra i Fjell kommune i Hordaland natt til tirsdag..

P4 - 13 Aug 19 kl. 06:17

Evakuerte boligblokk etter brann

Politiet evakuerte i morgentimene en boligblokk med totalt 75 beboere på Sotra etter brann i en industrihall i natt. Det var gassflasker i industribygget og fare for eksplosjon. For kort tid siden meldte politiet at de har skutt hull i en gassflaske, og faren er nå over.

P4 - 7 timer siden

Evakuert etter brann i Larvik

Flere beboere er evakuert etter brann i et boligkompleks i Larvik i natt. En person får behandling etter å ha pustet inn røyk. De evakuerte er innlosjert på et hotell inntil videre.

NRK - 27 Oct 19 kl. 13:49

Brann sløkt i Hordaland

Brannen er sløkt i Lindås i Hordaland, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Dei vil fortsette med ettersløkking. Ingen vart skadd i brannen..

NRK - 27 Nov 19 kl. 14:24

Evakuerte får reisa heim

Alle evakuerte etter vasslekkasjen i Sandviken i Bergen, sett vekk frå eitt hus, kan flytta heim igjen. Det skriv Vest politidistrikt i ei pressemelding. Bergen kommunen tek kontakt med dei evakuerte og ordnar transport..

NRK - 07 Sep 19 kl. 06:31

Brann i enebolig på Hansnes

På Hansnes i Karlsøy kommune i Troms har nødetatene rykket ut etter melding om brann i en enebolig. Ifølge politiet ble brannen meldt av en beboer i huset. Ambulansen var først på brannstedet og evakuerte en person ut av en utleierdel i kjelleren..

NRK - 10 Oct 19 kl. 22:19

Husbrann i Hvittingfoss

En enebolig i Hvittingfoss i Buskerud sto i brann torsdag kveld. Det var fare for spredning, og politiet evakuerte nabohus. Politiet evakuerte to nabohus i Sentrumsveien og arbeidet med å hindre at ilden spredde seg.

NRK - 28 Aug 19 kl. 19:06

Brann i einebustad

Det brenn i ein eineebustad i Øygarden i Hordaland etter det som truleg var eit lynnedslag. – Huset er overtent. Alle skal ha komt ut av huset og er gjort greie for, seier brannvakt ved 110-sentralen i Hordaland, Helge Lund..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 19:00

Nittedal: Elven kan utløse nye ras – evakuerte boliger er nå gjerdet inn

Fredag ble alle de evakuerte boligene ved rasstedet i Nittedal gjerdet inn. Ingen vet når de 80 evakuerte får lov til å flytte hjem igjen etter raset mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 15 minutter siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 30 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 30 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 45 minutter siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 1 time siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 1 time siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..

NRK - 1 time siden

Investerer milliarder i kull

Banker og finansselskaper har de siste årene kanalisert over 6.800 milliarder kroner til selskaper som planlegger mer kullkraft, ifølge en ny rapport fra Urgewald og BankTrack. Rapporten ble lagt fram i forbindelse med FNs klimakonferanse i Madrid..

NRK - 1 time siden

Boikottar Nutella

Italias opposisjonsleiar Matteo Salvini vil slutte å ete sjokoladepålegget Nutella fordi hasselnøttene i pålegget er tyrkiske og ikkje italienske. Salvini seier han føretrekker å ete mat laga av italienske råvarer for å hjelpe italienske bønder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt