NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 12:34

NRK - 06 des. 19 kl. 03:41

Evakuert fra boligblokk i Larvik

Beboere i en oppgang i en boligblokk på Fritzøe Brygge i Larvik sentrum ble evakuert ved 02.30-tiden i natt da det begynte å brenne i en leilighet. Beboerne ble kjørt til Farris Bad hotell. En beboer har fått i seg røyk og får helsehjelp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fritzøe Brygge, Larvik, Farris Bad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuertfra , boligblokki , Larvik
Aftenposten - 21 jan. 20 kl. 07:47

To eksplosjoner i boligblokk i Stockholm – 50 evakuert

En person er skadd og rundt 50 er evakuert etter to eksplosjoner i en boligblokk i Husby nordvest for Stockholm..

P4 - 01 des. 19 kl. 15:54

Evakuerer boligblokk

Det brenner akkurat nå i en boligblokk i Notodden i Telemark, og 20 beboere blir evakuert. Det melder politiet akkurat nå. Det så langt ikke kjent om alle er gjort rede for, eller om noen er skadet.

P4 - 06 des. 19 kl. 05:50

Evakuert etter brann i Larvik

Flere beboere er evakuert etter brann i et boligkompleks i Larvik i natt. En person får behandling etter å ha pustet inn røyk. De evakuerte er innlosjert på et hotell inntil videre.

P4 - 16 nov. 19 kl. 10:23

Mann løslatt ved en feil

Mannen som er pågrepet, mistenkt for å starte brannen i Larvik bibliotek i dag ble løslatt ved en feiltakelse forrige uke. Det melder VG. Torsdag 7.

NRK - 16 nov. 19 kl. 10:40

Mann pågrepet etter brann i Larvik

Politiet har pågrepet en mann for å stå bak brannen på biblioteket i Larvik. Mannen har vært pågrepet tidligere og er siktet for å stå bak fem branner i Larvik forrige uke. Forrige uke ble mannen løslatt uten at etterforskerne var klar over det..

P4 - 16 nov. 19 kl. 18:14

- Forferdelig trist for Larvik

Deler av Larvik bibliotek er totalskadet etter brannen som startet tidlig på morgenen i dag. En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for å ha tent på. Ordfører i Larvik, Erik Bringedal, sier brannen var en trist nyhet å våkne til..

NRK - 20 aug. 19 kl. 02:17

Fem personer evakuert

Totalt fem personer er så langt evakuert fra rasområdet utenfor Narvik. Tre personer er evakuert til Beisfjord, mens to personer, en hun og en kanin er evakuert med båt til Narvik, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 mai 20 kl. 01:01

Evakuert etter brann på Saupstad

Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i ei boligblokk på Saupstad i Trondheim etter midnatt. De fikk raskt kontroll på brannen, som trolig startet i kjelleren. Beboerne ble evakuert, og det blir undersøkt om noen har fått i seg røyk..

NRK - 24 sep. 19 kl. 03:13

Brann i boligblokk i Oslo

Politiet opplyser om mye røyk og flammer fra en boligblokk på Høybråten i Oslo. Det er foreløpig ikke kontroll på brannen og alle beboere i den aktuelle oppgangen evakueres..

Dagbladet - 24 sep. 19 kl. 04:57

Person døde etter brann i boligblokk

En uidentifisert person er bekreftet omkommet etter å ha blitt tatt ut av en brennende leilighet i en boligblokk i Oslo natt til tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 i karantene etter smittetilfelle

40 personer er satt i karantene etter at en student ved Universitetet i Sørøst- Norge (USN) i Kongsberg har fått bekreftet koronasmitte. Den smittede og nærkontaktene følges videre opp av smittesporingsteamet, melder kommunen i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Ikke våpenfunn hos avdøde

Det er ikke funnet våpen hos 30-åringen som ble skutt og drept av politiet tirsdag. Spesialtjenesten sier til NRK at det kun er gjort beslag av politiets tjenestevåpen. NRK meldte først at TA skrev at det var gjort våpenbeslag i avdødes leilighet.

NRK - 15 minutter siden

40 i karantene ved USN

40 personer er satt i karantene ved Universitetet i Sørøst- Norge (USN) i Kongsberg, etter at en student har fått bekreftet koronasmitte. Den smittede og nærkontaktene følges videre opp av smittesporingsteamet, melder kommunen i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Takknemlig for behandlingen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj takker de tyske legene som har behandlet han på sosiale medier, etter at han ble forgiftet. Navalnyj sier han jobber med å få tilbake balansen igjen. Han sliter også med å bruke venstrehånden..

NRK - 45 minutter siden

FHI jobber med ny smitteapp

Byrådsleder Raymond Johansen etterlyste en smittesporingsapp onsdag morgen. Folkehelseinstituttet sier de jobber med saken. I en e-post til NRK skriver FHI at de har sett på ulike alternativer, men at det er for tidlig å si hva de lander på..

NRK - 45 minutter siden

Luftambulanse på veg til staden

Ei luftambulanse er på veg til Tustna i Aure etter ein traktorvelt. Skadeomfang er så langt ukjent, men det kan vere snakk om alvorleg personskade, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Fant skytevåpen hos avdøde

Politiet har funnet skytevåpen hos mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Telemark tirsdag, skriver TA. Politiet vil ikke kommentere hva slags skytevåpen eller hvor mange det er som har blitt funnet..

NRK - 1 time siden

Usikker høst for loppemarkeder

Det er usikkert om det blir loppemarkeder i Oslo og Viken i høst på grunn av koronasituasjonen. For mange korps er loppemarked hovedinntektskilde og flere har planer om å gjennomføre dette de neste ukene..

NRK - 1 time siden

Skal overvåke regnskogene

Regjeringen skal kjøpe satellittbilder av verdens regnskoger for opptil 100 millioner kroner i året i fire år. Kongsberg Satellite Services skal levere bildene og skal brukes til overvåking og kontroll av global avskoging. Målet er å redusere avskoging..

NRK - 13 timer siden

Middelalderkirker er kostbare

Det haster å restaurere mange av landets 158 middelalderkirker i stein. 18 av dem har akutte behov. Kostnadene vil bli minst 2 milliarder kroner, viser ny utredning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt