NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 16:21

NRK - 06 Dec 19 kl. 03:41

Evakuert fra boligblokk i Larvik

Beboere i en oppgang i en boligblokk på Fritzøe Brygge i Larvik sentrum ble evakuert ved 02.30-tiden i natt da det begynte å brenne i en leilighet. Beboerne ble kjørt til Farris Bad hotell. En beboer har fått i seg røyk og får helsehjelp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fritzøe Brygge, Larvik, Farris Bad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuertfra , boligblokki , Larvik
Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 07:47

To eksplosjoner i boligblokk i Stockholm – 50 evakuert

En person er skadd og rundt 50 er evakuert etter to eksplosjoner i en boligblokk i Husby nordvest for Stockholm..

P4 - 06 Dec 19 kl. 05:50

Evakuert etter brann i Larvik

Flere beboere er evakuert etter brann i et boligkompleks i Larvik i natt. En person får behandling etter å ha pustet inn røyk. De evakuerte er innlosjert på et hotell inntil videre.

P4 - 01 Dec 19 kl. 15:54

Evakuerer boligblokk

Det brenner akkurat nå i en boligblokk i Notodden i Telemark, og 20 beboere blir evakuert. Det melder politiet akkurat nå. Det så langt ikke kjent om alle er gjort rede for, eller om noen er skadet.

NRK - 16 Nov 19 kl. 13:57

Brannen i Larvik slukket

Brannvesenet har slukket brannen på biblioteket i Larvik. En mann er pågrepet og siktet for å stå bak brannen. Bebeoere som har blitt evakuert fra boliger i nærområdet kan nå reise hjem igjen, melder politiet Sør-Øst på Twitter..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 13:01

Vurderer stigebil for å evakuere boligblokk

Bombegruppa fra Oslo er på vei til en boligblokk på Flatåsen i Trondheim for å undersøke en mistenkelig gjenstand som ble funnet i en trappeoppgang tidligere i dag..

NRK - 11 Nov 19 kl. 13:22

Brann i boligblokk

Det brenner i en boligblokk i Lauritz Hervigs vei på Fjell i Drammen. Ifølge politiet skal det brenne i 10 etasje. Nødetatene er på stedet, men er enda usikre på omfanget av brannen..

NRK - 24 Sep 19 kl. 03:13

Brann i boligblokk i Oslo

Politiet opplyser om mye røyk og flammer fra en boligblokk på Høybråten i Oslo. Det er foreløpig ikke kontroll på brannen og alle beboere i den aktuelle oppgangen evakueres..

NRK - 04 Nov 19 kl. 12:34

Evakuerer boligblokk i Trondheim

Politiet har evakuert en oppgang en leilighetsblokk på Flatåsen i Trondheim etter funn av en mistenkelig gjenstand. En bombegruppe fra politiet er på vei opp fra Oslo, opplyser politiet..

NRK - 14 Nov 19 kl. 06:30

Boligblokk brenner i Bodø

To personer er kjørt til Nordlandssykehuset etter at det begynte å brenne i en boligblokk i Rønvika i Bodø. Naboer får beskjed om å holde vinduene igjen og Einmoveien er stengt som følge av brannrøyken..

P4 - 16 Nov 19 kl. 18:14

- Forferdelig trist for Larvik

Deler av Larvik bibliotek er totalskadet etter brannen som startet tidlig på morgenen i dag. En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for å ha tent på. Ordfører i Larvik, Erik Bringedal, sier brannen var en trist nyhet å våkne til..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jordras i Trøndelag

11 hus er isolerte etter at det gjekk eit stort jordras over fylkesvegen inn til Sør-Eitran i Nærøysund kommune i Trøndelag. Ingen menneske blei skadd. Ein geolog har vore ved raset, men vil gjere ei ny vurdering i morgon når det har stabilisert seg..

NRK - 1 time siden

Nye kamper i Libya

Det er nye kamper i Libya etter at styrker som støtter opprørsgeneral Khalifa Haftar har rykket fram mot byen Misrata, opplyser de to regjeringene i landet. Dette skjer få timer etter at FN fordømte gjentatte brudd på forbudet om våpensalg til Libya..

NRK - 1 time siden

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt.

NRK - 1 time siden

Snøtrøbbel i nord

Vind og snø skaper problemer i Nordland og Finnmark. Både Nordlandsbanen, E6 over Saltfjellet og en rekke andre fjelloverganger er stengt. Verst rammet er Nordland, men også i Finnmark er en del veier stengt..

NRK - 2 timer siden

Vinterbrennmanet skaper undring

Det har det vært uvanlig mange observasjoner av brennmaneter denne vinteren . – Et lite mysterium, skriver Havforskningsinstituttet. Instituttet har fått en rekke meldinger om observasjoner av disse dyrene langs sørvest-kysten, melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Tromsø med unormal varm januar

NRK - 3 timer siden

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ei ny vurdering klokka 14. Også Nordlandsbanen er stengt på Saltfjellet fordi et godstog står fast i ei snøfonn.

NRK - 3 timer siden

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..

NRK - 4 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..

NRK - 4 timer siden

Dødstallet stiger i Tyrkia

Minst 35 personer er nå bekreftet omkommet etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia. Over 1600 personer er skadet, ifølge myndighetene i landet. Letingen etter overlevende pågår fortsatt, og det var registrert kuldegrader i området gjennom natten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt