NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:55

NRK - 15 feb. 20 kl. 03:37

Evakuerer virusfaste passasjerer

USAs innenriksdepartement vil evakuere 380 amerikanske passasjerer som er om bord på cruiseskipet «Diamond Princess», som ligger i karantene i Japan. Passasjerene får tilbud om plass på to fly fra Japan til USA, skriver Washington Street Journal..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Princess, Japan, USA, Washington Street Journal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuerer, virusfaste, passasjerer
NRK - 19 feb. 20 kl. 03:20

Virusfaste passasjerer får gå

500 virusfaste passasjerer får i dag gå i land fra cruiseskipet Diamond Princess, etter to uker i karantene på skipet. Flere tusen passasjerer har i to uker måttet holde seg inne på lugarene til cruiseskipet som ligger til kai i Yokohama i Japan.

NRK - 19 feb. 20 kl. 03:20

Virusfaste passasjerer for gå

500 virusfaste passasjerer får i dag gå i land fra cruiseskipet Diamond Princess, etter to uker i karantene på skipet. Flere tusen passasjerer har i to uker måttet holde seg inne på lugarene til cruiseskipet som ligger til kai i Yokohama i Japan.

E24 - 15 feb. 20 kl. 08:07

USA evakuerer 380 virusfaste cruisepassasjerer

USAs innenriksdepartement vil evakuere om lag 380 amerikanske passasjerer som er om bord cruiseskipet Diamond Princess. Skipet ligger i karantene i Japan..

Dagbladet - 14 feb. 20 kl. 05:17

Virusfaste passasjerer får forlate cruiseskip

Kambodsja tar imot passasjerene..

P4 - 09 feb. 20 kl. 10:06

Cruise-turistene får gå i land

Passasjerene som har sittet virusfaste på et cruiseskip i Hongkong siden onsdag får nå gå i land. De 3600 passasjerene ble satt i karantene fordi tre tidligere passasjerer var smittet av viruset. Dødstallet som følge av viruset er i dag bekreftet steget til 813 døde, nesten 37.

P4 - 08 jan. 20 kl. 11:32

- FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer nå sitt hovedkvarter i Iraks hovedstad Bagdad. Det ligger i samme område som den amerikanske ambassaden. Det er irakiske medier som melder at FN evakuerer på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen som har oppstått etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad..

Aftenposten - 25 feb. 20 kl. 14:06

Livestudio henvisning VIRUS (Virusfaste i Norge)

NRK - 02 april 20 kl. 21:59

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

Aftenposten - 07 feb. 20 kl. 18:42

Livestudio henvisning VIRUS (Virusfaste i Norge)

Aftenposten - 24 feb. 20 kl. 10:15

Livestudio henvisning VIRUS (Virusfaste i Norge)

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia fjerner karantene

Den britiske regjeringen fjerner karantenekrav for reisende fra 58 land, blant dem Norge. Reisende fra landene på listen vil ikke lenger måtte gå i 14 dagers karantene eller oppgi bosted, skriver Sky News..

NRK - 15 minutter siden

Russisk atomubåt i Østersjøen

En russisk ubåt med to atomreaktorer og kapasitet til å føre kjernevåpen, seilte inn i Østersjøen via Storebælt torsdag. Ifølge Sveriges Television er det svært sjelden ubåter med atomvåpenkapasitet går inn i Østersjøen..

NRK - 30 minutter siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 45 minutter siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 1 time siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 1 time siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt