NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:54

NRK - Igår: 03:37

Evakuerer virusfaste passasjerer

USAs innenriksdepartement vil evakuere 380 amerikanske passasjerer som er om bord på cruiseskipet «Diamond Princess», som ligger i karantene i Japan. Passasjerene får tilbud om plass på to fly fra Japan til USA, skriver Washington Street Journal..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Princess, Japan, USA, Washington Street Journal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuerer, virusfaste, passasjerer
E24 - Igår: 08:07

USA evakuerer 380 virusfaste cruisepassasjerer

USAs innenriksdepartement vil evakuere om lag 380 amerikanske passasjerer som er om bord cruiseskipet Diamond Princess. Skipet ligger i karantene i Japan..

Dagbladet - I førrgår: 05:17

Virusfaste passasjerer får forlate cruiseskip

Kambodsja tar imot passasjerene..

P4 - 09 Feb 20 kl. 10:06

Cruise-turistene får gå i land

Passasjerene som har sittet virusfaste på et cruiseskip i Hongkong siden onsdag får nå gå i land. De 3600 passasjerene ble satt i karantene fordi tre tidligere passasjerer var smittet av viruset. Dødstallet som følge av viruset er i dag bekreftet steget til 813 døde, nesten 37.

P4 - 08 Jan 20 kl. 11:32

- FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer nå sitt hovedkvarter i Iraks hovedstad Bagdad. Det ligger i samme område som den amerikanske ambassaden. Det er irakiske medier som melder at FN evakuerer på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen som har oppstått etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad..

Aftenposten - 07 Feb 20 kl. 18:42

Livestudio henvisning VIRUS (Virusfaste i Norge)

P4 - 3 timer siden

Evakuerer cruisepassasjerer

Det er nå satt i gang evakuering av amerikanske passasjerer fra cruiseskipet som har ligget i karantene i Yokohama i Japan etter koronavirus-smitte. Det er påvist flere hundre smittetilfeller på skipet. Passasjerene blir nå fløyet hjem til USA hvor de må i nye to ukers karantene, skriver AFP..

Dagbladet - 16 Nov 19 kl. 09:23

Evakuerer deler av sentrum etter bibliotek-brann

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen i Larvik bibliotek. Nå evakuerer politiet alle innenfor en radius på 100 meter..

NRK - 08 Jan 20 kl. 11:11

FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer sitt hovedkvarter i den grønne sonen i Bagdad, der også USAs ambassade ligger, melder irakisk nettavis. Ifølge nettavisen waid-iq begrunner FN evakueringen med den spente sikkerhetssituasjonen i landet..

P4 - 19 Oct 19 kl. 19:55

Evakuerer naboer på Jæren

En enebolig på Jæren i Rogaland er overtent og politiet evakuerer nå naboer i en radius på 300 meter fra huset på grunn av eksplosjonsfare. Brannen skal ha startet i andre etasje, og flammene står ut av taket, ifølge politiet..

NRK - 03 Jan 20 kl. 11:04

Oljeselskaper evakuerer ansatte

Utenlandske oljeselskaper evakuerer nå ansatte fra Irak, ifølge Reuters. De ansatte skal være på vei til flyplassen i byen Basra sør i landet. Irakiske myndigheter hevder dette ikke vil påvirke landets oljeproduksjon og eksport..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Casper Ruud vann Argentina Open

21 år gamle Casper Ruud vann si fyrste ATP-turnering. Det er fyrste gong ein nordmann vinn ei slik turnering..

NRK - 45 minutter siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 2 timer siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt