NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:52

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:03

Evakuerer i påvente av syklon

300.000 mennesker er evakuert i Bangladesh i forbindelse en kraftig syklon som er på vei mot landets kyst, opplyser myndighetene. Syklonen, som er på vei mot den sørvestlige kysten av Bangladesh, er ventet å nå fastlandet lørdag kveld, lokal tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuereri , påventeav , syklon
Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 12:01

Bangladesh evakuerer 300.000 mennesker i påvente av syklon

300.000 mennesker er evakuert i Bangladesh i forbindelse en kraftig syklon som er på vei mot landets kyst, opplyser myndighetene..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 12:01

Hundretusenvis evakueres i påvente av syklon i Bangladesh og India

Myndighetene i India og Bangladesh har evakuert flere hundre tusen innbyggere fra kystområder fordi en kraftig syklon er på vei..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:25

Evakuerer flyktningleir

Lokale kurdiske myndigheter sier de evakuerer flyktningleiren Mabrouka Nord i Syria, etter at den ble bombet. Det melder Reuters. Det er 7000 flyktninger i leiren..

P4 - 09 Nov 19 kl. 16:56

Syklon på vei mot India

Fler hundre tusen innbyggere er evakuert fra kystområder i India og Bangladesh, der en syklon er ventet å treffe land de nærmeste timene. Flest evakueres i Bangladesh, der planen er at nærmere to millioner menensker skal flyttes til midlertidige boliger lenger inn i landet. De lavtliggende kystområdene kan bli rammet av kraftig stormflo, og i tillegg kommer kraftig vind..

NRK - 15 Oct 19 kl. 01:19

Hellas evakuerer migrantleir

Hellas evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos, melder nyhetsbyrået AP. Mandag brøt det ut sammenstøt mellom syrere og afghanere i leiren. Tre personer ble skadd i slagsmålene, og er sendt til sykehus..

P4 - 19 Oct 19 kl. 19:55

Evakuerer naboer på Jæren

En enebolig på Jæren i Rogaland er overtent og politiet evakuerer nå naboer i en radius på 300 meter fra huset på grunn av eksplosjonsfare. Brannen skal ha startet i andre etasje, og flammene står ut av taket, ifølge politiet..

P4 - 10 Oct 19 kl. 20:55

Evakuerer flere hus etter brann

En enebolig brenner i Hvittingfoss i Buskerud i kveld. Det er fare for spredning og politiet evakuerer nå et nærliggende nabohus. Det er ikke kommet meldinger om at noen er skadd eller savnet etter brannen.

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:45

Hellas evakuerer overfylt migrantleir

Greske myndigheter evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos. I leiren er det over 4.000 mennesker, men den er egentlig laget for et par hundre.

P4 - 03 Sep 19 kl. 08:11

Må vente på penger fra Vy

Etter å ha ventet lenge på toget, må man vente enda lengre på å få erstatning for all ventingen. Folk som benytter seg av reisegarantien til Vy må nå nemlig vente dobbelt så lang tid som normalt for å få tilbake penger - det vil si rundt en måneds tid, melder NRK. Grunnen er ekstra stor pågang av krav etter sommeren da det var buss for tog, i tillegg til forrige ukes togkaos da lynnedslag tok strømmen fra signalanlegget..

Dagbladet - 08 Sep 19 kl. 09:54

Monsterbølger og strømbrudd i Canada

Dorian er nå en post-tropisk syklon, og sender 20 meter høye bølger innover den canadiske østkysten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Chicu ny statsminister i Moldova

Moldovas parlament har godkjent den tidligere finansministeren Ion Chicu til å bli ny statsminister. Det melder Reuters,.

NRK - 15 minutter siden

Dropper kampen om to akuttsykehus

Bunadsgeriljaen dropper kampen om to akuttsykehus på Helgeland. I en pressemelding skriver Line Rønning Føsker at ett akuttsykehus på kysten er den beste løsningen for innbyggerne, etter at forslaget om to sykehus falt i Helsekomiteen på Stortinget..

NRK - 30 minutter siden

Norges Bank lanserte ny tusenlapp

Norges Bank lanserte den nye 1000-kroneseddelen i Bergen torsdag. Seddelen er den åttende i rekken av tusenlapper og har en bølge som hovedmotiv. På baksiden ser man horisonten på havet..

NRK - 16 timer siden

Sletta milliardar av falske kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 45 minutter siden

Blir høring om trygdeskandalen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har bestemt at det blir høring i saken om trygdeskandalen. De sender ti nye spørsmål til arbeidsministeren, justisministeren og også ett til Sivilombudsmannen. Høringen vil skje når spørsmålene er besvart..

NRK - 45 minutter siden

Nye Deichman bibliotek åpner i mars

Det nye hovedbiblioteket i Oslo åpner 28. mars neste år. Biblioteket i Bjørvika skulle vært ferdig i 2016, men store vannlekkasjer forsinket prosessen.

NRK - 1 time siden

Skal være hele året på Svalbard

Sysselmannsskipet «Polarsyssel» får nå penger til å seile året rundt på Svalbard, skriver Svalbardposten. I forslaget til statsbudsjett økte seilingstida fra ni til ti måneder. Stortingsgruppene har nå blitt enige om å øke dette til 12 måneder..

NRK - 1 time siden

Flere barn får diabetes

I dag er «Verdens diabetesdag», og ferske tall viser at stadig flere barn og unge i Norge får diabetes type 1. Tallet øker hvert år, og forskerne vet ikke hvorfor. Ifjor fikk 431 barn og unge sykdommen..

NRK - 1 time siden

Lippestad vil ha mer likhet i loven

Advokat Geir Lippestad mener trygdeskandalen er et typisk eksempel på hvordan urettferdighet fortsatt rammer dem som har falt utenfor, skriver Velferd.no. Lippestad er ny styreleder i ASVL og mener det er behov for et mer inkluderende samfunn..

NRK - 1 time siden

Dømt for trusler

Romsdal tingrett har dømt en mann i slutten av 20-årene til fengsel i 20 dager for å ha truet en annen mann med kniv etter en krangel om skyss. Mannen er også tidligere dømt for trusler og vold. Han får inndratt flere kniver og et balltre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt