NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 07:52

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:03

Evakuerer i påvente av syklon

300.000 mennesker er evakuert i Bangladesh i forbindelse en kraftig syklon som er på vei mot landets kyst, opplyser myndighetene. Syklonen, som er på vei mot den sørvestlige kysten av Bangladesh, er ventet å nå fastlandet lørdag kveld, lokal tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuereri , påventeav , syklon
Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 12:01

Bangladesh evakuerer 300.000 mennesker i påvente av syklon

300.000 mennesker er evakuert i Bangladesh i forbindelse en kraftig syklon som er på vei mot landets kyst, opplyser myndighetene..

NRK - 19 May 20 kl. 23:45

India og Bangladesh evakuerer

India og Bangladesh evakuerer millioner av mennesker fra kystområdene da en stor syklon nærmer seg fra Bengalbukta. Syklonen «Amphan» forventes å treffe land i et område nær grensen til de to landene senere på onsdag, skriver BBC News..

NRK - 20 May 20 kl. 11:37

En bekreftet død i syklon

En person er bekreftet død i Bangladesh som følge av en kraftig syklon onsdag. Det melder nyhetsbyrået AFP. India og Bangladesh har evakuert millioner av mennesker i påvente av syklonen «Amphan»..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 12:01

Hundretusenvis evakueres i påvente av syklon i Bangladesh og India

Myndighetene i India og Bangladesh har evakuert flere hundre tusen innbyggere fra kystområder fordi en kraftig syklon er på vei..

P4 - 08 Jan 20 kl. 11:32

- FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer nå sitt hovedkvarter i Iraks hovedstad Bagdad. Det ligger i samme område som den amerikanske ambassaden. Det er irakiske medier som melder at FN evakuerer på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen som har oppstått etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad..

P4 - 08 Apr 20 kl. 05:46

Syklon på vei mot Fiji

En tropisk syklon som har fått navnet Harold er på vei mot Fiji og truer liv og bebyggelse. Syklonen har allerede krevd 27 menneskeliv på Salomonøyene forrige uke, og blåser med en styrke på opp mot 240 kilometer i timen. Innbyggere blir bedt om å søke tilflukt i kirker, skoler og andre større bygninger..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:25

Evakuerer flyktningleir

Lokale kurdiske myndigheter sier de evakuerer flyktningleiren Mabrouka Nord i Syria, etter at den ble bombet. Det melder Reuters. Det er 7000 flyktninger i leiren..

Dagbladet - 16 Nov 19 kl. 09:23

Evakuerer deler av sentrum etter bibliotek-brann

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen i Larvik bibliotek. Nå evakuerer politiet alle innenfor en radius på 100 meter..

P4 - 09 Nov 19 kl. 16:56

Syklon på vei mot India

Fler hundre tusen innbyggere er evakuert fra kystområder i India og Bangladesh, der en syklon er ventet å treffe land de nærmeste timene. Flest evakueres i Bangladesh, der planen er at nærmere to millioner menensker skal flyttes til midlertidige boliger lenger inn i landet. De lavtliggende kystområdene kan bli rammet av kraftig stormflo, og i tillegg kommer kraftig vind..

NRK - 08 Jan 20 kl. 11:11

FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer sitt hovedkvarter i den grønne sonen i Bagdad, der også USAs ambassade ligger, melder irakisk nettavis. Ifølge nettavisen waid-iq begrunner FN evakueringen med den spente sikkerhetssituasjonen i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Opposisjonspolitiker bortført

Den hviterussiske opposisjonspolitikeren Mikola Statkevitj ble pågrepet og ført vekk av sivilkledde personer, søndag ettermiddag, melder Interfax. Bortføringen skjer tre måneder før presidentvalget i landet, og kona har anmeldt saken som kidnapping..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne knivstukket på Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble natt til mandag knivstukket av en annen kvinne i en privatbolig på Hønefoss. Det skriver Sør-øst politidistrikt på Twitter. De sier at den skadde kvinnen ble kjørt til legevakten med et forholdsvis alvorlig kutt i armen..

NRK - 1 time siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 1 time siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 1 time siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 2 timer siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 2 timer siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 3 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 3 timer siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt