NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 03:32

NRK - 06 des. 20 kl. 08:39

Evakuerer fra brann på australsk øy

Store deler av den verdensarvlistede øyen Fraser Island i Australia er ødelagt av brann. Øya har 182 fastboende og alle er blitt bedt om å evakuere. Brannen skal ha blitt forårsaket av et bål. En hetebølge gjør slokkingsarbeidet ekstra krevende..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fraser Island, Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuererfra , brann, australskøy
NRK - 31 des. 20 kl. 17:26

Evakuerer 14 nye bygg

Politiet evakuerer no 14 nye bygg i Gjerdrum. Det skriv VG. Bygga ligg nord for rasstaden.

NRK - 26 feb. 21 kl. 16:25

Evakuerer beboere i nærområdet

Politiet og Østre Toten kommune evakuerer beboere i nærheten av brannen i Kapp melkefabrikk..

NRK - 29 des. 20 kl. 23:30

Evakuerer folk fra brann på Inndyr

Det er meldt om brann i et boligkompeks i på Inndyr i Gildeskål, melder politiet i Nordland. Nødetatene er på stedet og evakuering av beboere er i gang..

NRK - 11 des. 20 kl. 03:09

Australsk vaksine skrotes pga feil

Australia gir opp arbeidet med koronavaksinen fra CSL, etter at det dukket opp flere falske positive hiv-prøvesvar i fase 1 av selskapets vaksinetesting. Den australske regjeringen hadde gjort avtale om å kjøpe 51 millioner doser av vaksinen..

NRK - 16 des. 20 kl. 04:22

Australia stevner Kina inn for WTO

Australia kunngjorde onsdag at landet ber Verdens handelsorganisasjon (WTO) undersøke Kinas straffetoll på import av australsk bygg. Det er en betydelig opptrapping i striden mellom de to nasjonene..

E24 - 16 des. 20 kl. 06:19

Australia stevner Kina inn for WTO i strid om byggtoll

Australia kunngjorde onsdag at landet ber Verdens handelsorganisasjon (WTO) undersøke Kinas straffetoll på import av australsk bygg..

NRK - 02 jan. 21 kl. 04:40

Dyrt å rømme fra karantene

Et australsk ektepar må betale over 300.000 kroner etter at de stakk av fra obligatorisk karantene på flyplassen i Melbourne. Strenge koronaregler gjør at australske delstater kan kreve karantene for innenlandsreiser hvis reisen ikke er «nødvendig»..

VG - 28 jan. 21 kl. 06:01

Australsk studie: Disse landene har håndtert coronapandemien best og verst

Nærmere 100 land er blitt vurdert etter seks kriterier, deriblant bekreftede smittetilfeller, dødstall og testing..

NRK - 08 feb. 21 kl. 12:44

Australsk TV-anker fengslet i Kina

Kinesiske myndigheter har varslet Australia om at journalisten Cheng Lei formelt er pågrepet for å ha delt statshemmeligheter. Australske Cheng jobbet som nyhetsanker for statlig kinesisk TV, men har siden august sittet i varetekt uten siktelse..

NRK - 08 feb. 21 kl. 12:44

Australsk TV-anker fengsla i Kina

Kinesiske styresmakter har varsla Australia om at journalisten Cheng Lei formelt er arrestert for å ha delt statsløyndomar. Australske Cheng jobba som nyheitsanker for statleg kinesisk TV, men har sidan august vore i varetekt utan å ha blitt sikta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 45 minutter siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 1 time siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr enkelte flyginger

På grunn av høyt smittetrykk av koronaviruset, forbyr Canada alle passasjerfly fra India og Pakistan de neste 30 dagene. Forbudet, som ikke vil omfatte lastefly, trer i kraft fra klokken 5.30 fredag morgen norsk tid..

NRK - 3 timer siden

444 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 444 nye koronasmittede i Norge. Det er 56 færre enn gårsdagen, da tallet var 500. Samtidig er det 173 færre enn samme dag forrige uke, ifølge tall fra meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt