P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 16:46

P4 - 19 Jun 19 kl. 05:54

Euronext fullfører oppkjøpet av Oslo Børs

Euronext bekrefter nå at de har fullført oppkjøpet av Oslo Børs.
Selskapet, som er en sammenslutning av fem europeiske børser, eier nå 97,8 prosent av aksjekapitalen i Oslo Børs.
Euronext varslet at de ville kjøpe Oslo børs på julaften, men 30. januar ble det kjent at også Nasdaq var interessert. De trakk sitt tilbud 27.
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo Børs, Oslo, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Euronext, fullfører, oppkjøpetav , Oslo, Børs
Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 05:54

Euronext fullfører oppkjøpet av Oslo Børs VPS

Euronext sier i en pressemelding at de har fullført oppkjøpet av Oslo Børs VPS..

NRK - 19 Jun 19 kl. 04:41

Euronext fullfører kjøp av børsen

Euronext sier i en pressemelding at de har fullført oppkjøpet av Oslo Børs, ifølge NTB. Euronext er en sammenslutning av fem europeiske børser og eier nå 97,8 prosent av aksjekapitalen i Oslo Børs..

Hegnar.no - 19 Jun 19 kl. 06:16

Euronext fullfører oppkjøpet av Oslo Børs VPS

Eier nå 97,8 prosent av aksjekapitalen i Oslo Børs..

E24 - 01 Jan 20 kl. 12:59

Euronext satser på klimavekst med NordPool-oppkjøp

Konkurrentene Deutsche Börse og Nasdaq er allerede til stede i kraftmarkedet. Nå bruker Euronext oppkjøpet av Oslo Børs som en brekkstang for å få en plass rundt bordet – og for å løfte NordPool til nye høyder..

P4 - 13 May 19 kl. 07:44

Euronext får ja

Euronext har fått sitt ja fra finansdepartementet. Det betyr at de får lov til å kjøpe Oslo børs. Det er Euronext selv som melder om godkjenningen, ifølge E24.

Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 08:18

Euronext vil ha Oslo Børs

Euronext opplyser mandag morgen om at det høyner budet på Oslo Børs VPS. Euronext vil redegjøre for dette DIREKTE her kl. 10:00.

NRK - 08 Apr 19 kl. 07:38

Euronext kan kjøpe Oslo Børs

Finanstilsynet har godkjent at Euronext får lov til å kjøpe Oslo Børs VPS. Det skriv Euronext i ei pressemelding..

E24 - 13 May 19 kl. 12:09

Euronext jubler for grønt lys til Oslo Børs-oppkjøp: – Svært tilfredsstillende at prinsippene om lov og rett har vunnet fram

Euronext-sjefen sier seg svært fornøyd med at departementet gir grønt lys for kjøpet av Børsen. Beslutningen betyr at det blir den europeiske børskjempen som vil «stikke av med Oslo Børs», sier analytiker..

Hegnar.no - 06 May 19 kl. 19:23

Euronext forlenger akseptperioden for bud på Oslo Børs

Budkrigen om Oslo Børs fortsetter. Euronext, som ønsker å kjøpe opp Oslo Børs, utvider nå budfristen til 31 mai..

E24 - 17 Sep 19 kl. 14:33

Børsens nye eier vurderer flere nordiske oppkjøp: – Vi må vokse «big time»

Etter milliardoppkjøpet av Oslo Børs sikter Euronext seg inn mot mer vekst i Norden. Toppsjefen utelukker ikke flere oppkjøp i Norge og Norden..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kontantstøtten ikke så dyr likevel

Ordningen med kontantstøtte til koronarammede bedrifter ble ikke så dyr som man først antok at den ville bli. Finansdepartementet trodde ordningen ville koste 50 milliarder på tre måneder. Nå er anslaget et helt annet.

P4 - 30 minutter siden

Under 15 prosent bruker smittestopp-app

Under 15 prosent nordmenn bruker smittestopp-appen som myndighetene har anbefalt. Målet om 60 prosent oppslutning i befolkningn er lenger unna nå enn i midten av mai, skriver ABC Nyheter. I midten av mai hadde 1,5 million nordmenn lastet ned appen.

P4 - 1 time siden

Mann til sykehus etter fall

En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse etter et fall fra sju meter. Årsaken til arbeidsulykken er ikke klar, men politiet sier at ting tyder på at hele stolpen som mannen stod på veltet. Mannen klaget over smerter i ryggen men skal være ved bevissthet..

P4 - 45 minutter siden

McCann-drapsmistenkt dømt for overgrep mot barn

Den tyske mannen som nå er siktet for drap på Madeleine McCann som forsvant fra Portugal for 13 år siden, ble i 2017 dømt til fengsel for seksuelle overgrep mot barn. I dag ble det kjent at britiske etterforskere nå tror den britiske tre-åringen er død. Mannen som nå er hovedmistenkt i saken soner nå en dom for andre forbrytelser i fengsel i Kiel..

P4 - 1 time siden

Nytt søk etter Odin i Trondheim

Politiet gjør nå nye søk etter savnede Odin Jacobsen som forsvant etter en bytur i Trondheim i 2018. Årsaken er vitneobservasjoner som er kommet frem i forbindelse med TV-programmet Åsted Norge denne uken. En person fra Malvik mener å ha sett 18-åringen ved en skogssti dagen etter at han forsvantst skriver Adresseavisen..

P4 - 1 time siden

Fare for skred i Sør-Norge

Det ventes lokalt mye regn i flere dager fremover i Sør-Norge. Kombinasjon av mye reng og snøsmelting vil gi økende vannføring, og vil også føre til økt fare for skredfare, det skriver flom og skredvarslingen i et oppdatert varsel..

P4 - 1 time siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Drapssiktede Tom Hagen vil ikke møte til flere avhør i neste uke. Det opplyser hans forsvarer til VG. Milliardærens tillit til politiet er betydelig svekket, og han tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, og melder derfor at han ikke stiller til avhør tirsdag, torsdag og fredag neste uke..

P4 - 1 time siden

Sverige åpner for innenlandsreiser

Sverige åpner nå opp igjen for innenlandsreiser. Mindre belastningep å helsevesenet gjør at symptomfrie personer kan reise over hele landet fra 13. juni.

P4 - 1 time siden

Problemer i togtrafikken

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken flere steder nå i ettermiddag. Strømproblemer skal være årskaen til forsinkelsene mellom Lillestrøm og Kløfta. Også på Østfoldbanen er det forsinkelser på grunn av signalfeil ved Ski.

P4 - 1 time siden

– Ikke likeverdig fødetilbud over hele landet

Senterpartiet er ikke fornøyd med forskjellene i fødetilbudet i Norge. – Fødetilbudet er ikke likeverdig over hele landet. Det mener helsepolitisk talsperson i Senterpartiet, Kjersti Toppe.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt