P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 08:55

P4 - 13 May 19 kl. 07:44

Euronext får ja

Euronext har fått sitt ja fra finansdepartementet.
Det betyr at de får lov til å kjøpe Oslo børs. Det er Euronext selv som melder om godkjenningen, ifølge E24. Det var allerede klart at også amerikanske Nasdaq oppfyller vilkårene til å bli ny eier av Oslo Børs.
Begge har lagt inn samme bud.
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Euronext, E24, Nasdaq, Oslo Børs, Nettavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Euronextfår ja
Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 08:18

Euronext vil ha Oslo Børs

Euronext opplyser mandag morgen om at det høyner budet på Oslo Børs VPS. Euronext vil redegjøre for dette DIREKTE her kl. 10:00.

NRK - 19 Jun 19 kl. 04:41

Euronext fullfører kjøp av børsen

Euronext sier i en pressemelding at de har fullført oppkjøpet av Oslo Børs, ifølge NTB. Euronext er en sammenslutning av fem europeiske børser og eier nå 97,8 prosent av aksjekapitalen i Oslo Børs..

NRK - 08 Apr 19 kl. 07:38

Euronext kan kjøpe Oslo Børs

Finanstilsynet har godkjent at Euronext får lov til å kjøpe Oslo Børs VPS. Det skriv Euronext i ei pressemelding..

P4 - 13 May 19 kl. 05:21

- Euronext vinner børskampen

Euronext vinner kampen om Oslo Børs, ifølge flere kilder Nettavisen har snakket med. Euronext kjemper mot Nasdaq om å få kjøpe børsen. Begge har lagt inn bud på 158 kroner per aksje, som priser selskapet til rundt 6,8 milliarder kroner.

P4 - 19 Jun 19 kl. 05:54

Euronext fullfører oppkjøpet av Oslo Børs

Euronext bekrefter nå at de har fullført oppkjøpet av Oslo Børs. Selskapet, som er en sammenslutning av fem europeiske børser, eier nå 97,8 prosent av aksjekapitalen i Oslo Børs. Euronext varslet at de ville kjøpe Oslo børs på julaften, men 30.

Hegnar.no - 08 Apr 19 kl. 07:50

Finanstilsynet anbefaler Euronext

Euronext har fått spennende post..

E24 - 30 Jan 19 kl. 08:06

Budkrigen om Oslo Børs er i gang: Nasdaq overbyr Euronext

Mens Euronext har sikret seg kontrollen over mer enn halvparten av aksjene i Oslo Børs kommer amerikanske Nasdaq inn fra sidelinjen. De byr syv kroner mer per aksje enn Euronext..

NRK - 06 Jun 19 kl. 12:06

KLP og DNB selger til Euronext

De store eierne KLP og DNB selger sine aksjer i Oslo Børs til Euronext, melder NTB..

Hegnar.no - 06 Apr 19 kl. 09:37

- Vil få en mer selvstendig rolle som del av Euronext

Slaget om Oslo Børs VPS er ennå ikke avgjort. Euronext og Nasdaq er fortsatt ikke enige om hvem som vil være den beste eieren for den norske børsen..

Hegnar.no - 14 Jan 19 kl. 10:45

Euronext blir ikke med på budkrig

- Hvis noen tilbyr en høyere pris på resterende 49 prosent av aksjene, så er det en annen transaksjon enn hva vi tilbyr, sier konsernsjef Stèphane Boujnah i Euronext..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Trump gjør krisen dypere

President Donald Trump forsterker krisen i USA gjennom å fortsette å spille folk ut mot hverandre. Det mener Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre. Støre sier tidligere presidenter har vært gode til å uttrykke medfølelse som nasjonen kunne identifisere seg med, men at man ikke ser dette hos Trump.

P4 - 45 minutter siden

I 2040 er vi seks millioner

Vi har hørt om eldrebølgen lenge - og om bare ti år viI vi for første gang være flere eldre enn barn og unge i Norge. Det viser en ny prognose som SSB la fram i dag. Lavere befolkningsvekst, samt flere og eldre innvandrere er noen av trendene som vil prege befolkningsutviklingen.

P4 - 2 timer siden

Skoler får ikke dekket koronautgifter

Seks av ti skoler har ikke fått dekket ekstrautgifter i forbindelse med koronasituasjonen. Det kommer frem i en undersøkelse Respons analyse. Leder Steffen Handal i Utdanningsforbundet mener skolebarna indirekte tar regningen ved at de får kutt i tilbudet.

P4 - 1 time siden

– Førstegangskjøpere blir vinnerne i årets marked

Norges Eiendomsmeglerforbund spår godt år for førstegangskjøpere. Sjeføkonom er uenig..

P4 - 2 timer siden

Oljeprisen over 40 dollar

Oljeprisen har i dag passert 40 dollar for første gang på tre måneder. Rykter om at Opec kan samle seg tidligere enn først ventet for å diskutere produksjonskutt, er hovedårsaken til det. Møtet skal ifølge ryktene holdes allerede i morgen, melder E24..

P4 - 1 time siden

Tegnell mener flere tiltak burde vært innført

Sverige burde ha satt inn flere tiltak mot kornaviruset fra begynnelsen av. Det erkjenner statsepidemiolog Anders Tegnell. Til Sveriges Radio sier han at om landet skulle støte på samme sykdom, med nøyaktig det man vet om korona i dag, så tror han at de hadde valgt å gjøre noe midt i mellom det som Sverige har gjort og resten av verden har gjort.

P4 - 2 timer siden

9 nye tilfeller

9 nye tilfeller av koronasmitte er registrert i Norge siste døgn. I alt 32 personer får behandling på sykehus for covid-19, viser tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 2 timer siden

Tangen vil sponse Nasjonalmuseet

Mannen som skal passe på vår nasjonale pengebinge, vil også passe på våre nasjonale kunstskatter. Påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen vil nemlig sponse Nasjonalmuseet, skriver Aftenposten. Tangen selv vil ikke kommentere opplysningene, men ifølge avisen er det dialog om en sponsoravtale som i første gang skal vare i tre år.

P4 - 2 timer siden

Sparkesyklist alvorlig skadd

En mann i 20-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter et uhell med elektrisk sparkesykkel. Mannen ble funnet bevisstløs på en gang- og sykkelsti i Sandefjord like før kl 01 i natt. Mannen ble først fraktet til sykehuset i Vestfold, men er nå overført til Ullevål for en operasjon.

P4 - 1 time siden

-Kommunene må samarbeide bedre om flom

-Kommunene må samarbeide mer på tvers når det er fare for flom. Det sier direktør i Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap, Elisabeth Sørbøe Aarsæther. Hun er bekymret for storflommen som er ventet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt