NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:32

NRK - 11 Nov 18 kl. 16:37

Etterlyste Mohyeldeen møter i retten

Mohyeldeen Mohammad som er trusseltiltalt mot stortingspolitiker Abid Raja (V), ble etterlyst internasjonalt etter at han ikke dukket opp da rettssaken startet 22. oktober. Nå sier forsvareren hans at han vil møte i retten til uken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mohammad, Abid Raja, Mohyeldeen

Dele artikeln

134 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyste, Mohyeldeen, møteri , retten
NRK - 22 Oct 18 kl. 08:48

Mohyeldeen møter ikke i retten

Trusseltiltalte Mohyeldeen Mohammad vil ikke møte i Oslo tingrett til rettssaken som starter i dag, opplyser hans nye forsvarer Brynjar Meling. Mohammad ba om å få Meling som forsvarer i går. Meling vet ikke hvor han er, og møter i retten uten sin klient..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 16:52

Ettersøkte Mohyeldeen Mohammad sier han vil møte i retten til uken

Trusseltiltalte Mohyeldeen Mohammad, som er internasjonalt etterlyst, kommer til å møte når rettssaken mot ham starter tirsdag, ifølge forsvareren hans..

Klartale - 13 Nov 18 kl. 10:45

Politiet tok med Mohyeldeen Mohammad til rettssalen

Politiet pågrep islamisten Mohyeldeen Mohammad. De ville sørge for at han møtte i retten..

VG - 13 Nov 18 kl. 08:35

Mohyeldeen Mohammad pågrepet før rettssak: – Trodde retten kunne gå uten meg

OSLO TINGRETT (VG) Den trusseltiltalte islamisten Mohyeldeen Mohammad ble ifølge PST pågrepet tirsdag morgen klokken 07.30 på egen bopel..

NRK - 31 Aug 18 kl. 09:50

Stevner etterlyste Farouk Abdulhak

Familien til Martine Vik Magnussen stevner etterlyste Farouk Abdulhak for retten. 10 år etter at Vik ble funnet drept i London, saksøker de politiets eneste mistenkte i saken, skriver Aftenposten. Abdulhak har oppholdt seg i Jemen siden drapet..

NRK - 27 Nov 18 kl. 15:23

Mohyeldeen dømt til fengsel

Islamisten Mohyeldeen Mohammad er dømt til 2 år og 6 måneder i fengsel for trusler mot Venstres stortingsrepresentant Abid Raja. Meldingene ble sendt høsten 2016. Mohammads forsvarer Brynjar Meling opplyser at dommen vil bli anket..

Aftenposten - 23 Oct 18 kl. 09:26

NRK: Nav stopper utbetalinger til Mohyeldeen Mohammad

Mohyeldeen Mohammad er internasjonalt etterlyst etter at han ikke møtte i tingretten mandag. Nå sier Nav at de vil stoppe utbetalingene..

NRK - 13 Nov 18 kl. 08:34

VG: Mohyeldeen Mohammad pågrepet

Islamisten Mohyeldeen Mohammad ble pågrepet hjemme hos seg selv tirsdag morgen, skriver VG..

Klartale - 22 Oct 18 kl. 13:07

Mohammad møtte ikke opp i retten

Mohyeldeen Mohammad møtte ikke opp da rettssaken mot ham skulle starte. Han er tiltalt for trusler mot en politiker..

Aftenposten - 27 Mar 19 kl. 13:10

Mohyeldeen Mohammad fikk kortere straff for trusler mot Abid Raja

Islamisten Mohyeldeen Mohammad er i Borgarting lagmannsrett dømt til to år og tre måneders fengsel for trusler mot stortingsrepresentant Abid Raja (V)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Over 50 arrestert i Kasakhstan

Minst 57 personar skal vere arresterte i Kasakhstan etter protestar mot regjeringa, melder nyheitsbyrået AP. Det er ei opposisjonsgruppe som stod bak demonstrasjonen, som dei ikkje skal ha fått lov til å ha..

NRK - 1 time siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 1 time siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 1 time siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 1 time siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 2 timer siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 2 timer siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt