P4 > Nyheter

Friday, 03 April, 21:45

P4 - 16 Feb 20 kl. 19:38

Etterlyst pågrepet i Troms

En 30 år gammel etterlyst mann fra Bulgaria ble i natt stoppet i en rutinekontroll av UP i Troms.
Politiet sjekket mannen i registrene og det ble avdekket at han var etterlyst for ran som ble begått i Bulgaria for flere år siden, skriver Nordlys.
Mannen har samtykket til utlevering i hjemlandet Bulgaria, men motsatte seg varetektsfengsling..
Les mer på P4


Les mer om:
Bulgaria, UP, Troms, Nordlys

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyst, pågrepeti , Troms
Klartale - 22 Oct 19 kl. 16:18

Politiet pågrep etterlyst kvinne

En kvinne ble etterlyst etter kapringen av en ambulanse. Hun ble pågrepet tirsdag ettermiddag..

NRK - 28 Mar 20 kl. 05:43

General i Venezuela arrestert

En tidligere general i Venezuela skal ha overgitt seg i Colombia og er pågrepet av det amerikanske narkotikapolitiet DEA etter at han ble etterlyst torsdag. Clver Alcala-Cordones ble etterlyst av amerikanske myndigheter, som en av totalt 14 personer..

NRK - 30 Dec 19 kl. 13:50

Etterlyst mann pågrepet etter vold

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en alvorlig voldshendelse natt til lørdag i Åsnes kommune i Hedmark, melder NTB. Politiet etterlyste søndag to menn, og den ene av disse ble pågrepet like etter kl 11 mandag..

Dagbladet - 16 Jan 20 kl. 17:47

Etterlyst 20-åring pågrepet i Ungarn

Den 20 år gamle mannen som er siktet for drapet på Halil Kara (21), ble i dag pågrepet i Ungarn på vei til Serbia..

NRK - 22 Oct 19 kl. 16:13

Kvinnen pågrepet

Kvinnen som har vært etterlyst etter at en mann kapret en ambulanse på Torshov, er pågrepet, opplyser politiet..

NRK - 17 Feb 20 kl. 11:07

Nordmann pågrepet i Panama

En norsk statsborger er ifølge TV-stasjonen Telemetro pågrepet på Tocumen internasjonale flyplass i Panama, skriver Dagbladet. Nordmannen skal ha vært etterlyst i Spania for narkotikakriminalitet..

P4 - 17 Feb 20 kl. 11:40

Nordmann pågrepet i Panama

En norsk mann er er pågrepet på flyplassen i Panama, mistenkt for narkotikakriminalitet. Mannen skal være etterlyst i Spania via Interpol og ble stoppet av politiet da han gikk av et fly fra Rio de Janeiro i forbindelse med en mellomlanding, skriver Dagbladet..

Klartale - 17 Jan 20 kl. 09:02

Etterlyst mann pågrepet i Ungarn

Politiet har pågrepet en mann i Ungarn. Han er siktet for drapet i Prinsdal i Oslo..

NRK - 02 Dec 19 kl. 15:53

Snøskredfaren øker i Troms

Det er nå stor snøskredfare i Nord-Troms, Lyngen og Indre Troms, melder nettstedet varsom.no. Faregraden er på fire, noe som betyr at skred vil utløse seg selv.

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 17:31

Politiet: 20-åringen som var etterlyst etter Prinsdal-drapet er pågrepet

Politiet sier på en pressekonferanse at den siktede 20-åringen er pågrepet på grensen mellom Ugarn og Serbia..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

To nye koronadødsfall

Det er i kveld meldt to nye koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Og en mann i 60-årene fra Hol kommune.

P4 - 2 timer siden

- Kina har underrapportert

- Kina har underrapportert både antall koronatilfeller og -dødsfall Det hevder den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA. Ifølge dem er det virkelige dødstallet i Wuhan 5.000 eller mer – dobbelt så høyt som det offisielle tallet, melder NTB.

P4 - 1 time siden

Dyrt å misbruke koronafrykten

Forbrukertilsynet varsler harede konsekvenser for aktører som prøver å utnytte koronafrykten til egen vinning. Allerede har de varslet bøter til tre ulike aktører som har brukt frykt for viruset i sin markedsføring. Det er like mange vedtak som de normalt gjør på et helt år, ifølge TV 2 .

P4 - 1 time siden

Koronadødsfall i Lillestrøm

Det er i kveld meldt et nytt koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Dette er det tredje dødsfallet ved Skedsmotun, skriver MittLillestrøm.

P4 - 11 timer siden

Påskeværet ser bra ut i store deler av landet

Selv om mange ikke får dratt på den tradisjonelle hytteturen i påsken, så kan meteorologene bringe gode nyheter. Det ser nemlig ut til at det blir fint påskevær over store deler av landet. På Østlandet er det ventet mye sol og stigende temperaturer, mens Nord-Norge får bra skiføre.

P4 - 2 timer siden

Kan bli tiltak ut året i Oslo

Innbyggerne i Oslo må innstille seg på begrenset bevegelsesfrihet ut året. Det sier Oslos helsebyråd Robert Steen, som er klar på at koronasituasjonen ikke er over til påske. - Den er heller ikke over til sommeren.

P4 - 2 timer siden

Fikk nei til påskeåpne butikker

Oslos dagligvarebutikker og apoteker får ikke holde åpnet i påsken. Det har fylkesmannen avgjort i kveld, ifølge VG. Oslos byrådsleder Raymond Johansen søkte Fylkesmannen om lov til å holde butikkene åpne, selv om regjeringen har sagt nei.

P4 - 2 timer siden

Putin vil kutte i oljeproduksjonen

Russlands president Vladimir Putin sier verdens oljeproduksjon må kutte rundt 10 millioner fat per dag. Det melder Reuters. Presidenten sier Russland er klar for å jobbe sammen med USA for å stanse fallet i oljeprisene..

P4 - 2 timer siden

Får mange tips om trygdesvindel

Nav får unormalt mange tips om trygdesvindel for tiden. De siste par dagene har Nav mottatt et titalls tips daglig om både folk og bedrifter som prøver å utnytte permitteringsordningene. Det opplyser Nav Kontroll til E24.

P4 - 3 timer siden

Høyt Høyre-hopp

Høyre fortsetter framgangen under koronakrisen - historiske 7,3 prosentpoeng går partiet til statsminister Erna Solberg fram på VGs nye måling. De ligger nå på 25,2 prosent. Ingen andre partier har hatt en så stor framgang på én måned tidligere, ifølge Respons Analyse som har gjennomført målingen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt