NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 17:57

NRK - 08 des. 19 kl. 11:26

Etterlyser vitner i Sandnes

Politiet i Sandnes ber vitner melde seg etter en påkjørsel av en fotgjenger lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk av etter påkjørselen, og fotgjengeren ble alvorlig skadd. Hendelsen fant sted utenfor Burger Kompaniet på Lura i Sandes..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandnes, Burger Kompaniet, Lura, Sandes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, vitneri , Sandnes
Aftenposten - 18 sep. 19 kl. 12:00

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 16-åring i Sandnes i Rogaland forrige helg. Nå etterlyser politiet vitner i saken..

NRK - 18 sep. 19 kl. 11:15

Politiet etterlyser vitner

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes lørdag. – På en video ser vi at det er andre personer i nærheten, og vi ønsker å komme i kontakt med disse, sier politiadvokat Cathrine Tanberg. Sør-Vest politidistrikts telefon: 02800..

P4 - 08 des. 19 kl. 12:48

Etterlyser vitner etter påkjørsel

Politiet i Sandnes etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i går ettermiddag. Bilføreren stakk fra stedet etter ulykken, kvinnen ble alvorlig skadet og er innlagt på intensivavdelingen. Politiet opplyser til NTB at de ikke har noen mistenkte i saken.

P4 - 18 sep. 19 kl. 11:25

Etterlyser vitner etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en 16 år gammel gutt ble knivstukket på Rutebilstasjonen i Sandnes sentrum i helgen. Politiet har sett at det er flere andre personer i nærheten under hendelsen og ønsker nå kontakt med dem, skriver de i en pressemelding. En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk, mens en mann i 20-årene er siktet for medvirkning til kropsskade..

NRK - 16 juli 20 kl. 22:32

Etterlyser vitner i Askim

Politiet etterlyser vitner og tips etter at Christian Halvorsen ble funnet skutt og drept i Askim sist søndag. – Vi er interessert i vitner som har opplysninger om saken som de tenker kan være viktig for oss, sier Hemiø i Øst politidistrikt til NTB..

NRK - 14 jan. 20 kl. 14:56

Etterlyser vitner til dødsulykke

Politiet etterlyser vitner etter at en toåring døde i en trafikkulykke i et lyskryss på Slemdal i Oslo i 1630-tida mandag. Gutten gikk over fotgjengerfeltet på grønt lys, og bilføreren skal også ha hatt grønt lys..

NRK - 15 nov. 19 kl. 15:32

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 17:00

Politiet etterlyser vitner i mulig voldtektssak i Ålesund

Politiet i Møre og Romsdal etterlyser vitner i forbindelse med en anmeldt voldtekt som skal ha skjedd utendørs i Ålesund natt til lørdag..

NRK - 26 aug. 19 kl. 10:20

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Arendal etterlyser vitner som har sett båten som kjørte i fjellet på Håholmen ved Galtesund i Arendal lørdag kveld. Ifølge politioverbetjent Georg Andersen dro båten ut fra Pollen rundt klokken 23. De tre om bord ble funnet hardt skadet..

NRK - 26 aug. 19 kl. 13:13

Etterlyser vitner til voldshendelse

Politiet etterlyser vitner etter en voldshendelse i Stavanger sentrum. Natt til lørdag ble en mann i 30-årene utsatt for grov kroppsskade, og tre personer skal ha vært på stedet. Politiet ber publikum ta kontakt på telefon 02800 med tips..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Hagen-forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, sier til NRK at Tom Hagen er forhåndsdømt og at taushetsbelagte opplysninger kommer ut gjennom lekkasjer fra politiet. Holden anmelder derfor politiet, og ber Spesialenheten om å etterforske politiets taushetsplikt..

NRK - 15 minutter siden

Vurderer flere innstramminger

Statsminister Erna Solberg er bekymret for økende smittespredning av koronaviruset. – Vi setter på vent en del av ekstralettelsene vi hadde tenkt å komme med fremover, i tillegg vurderer vi innstramminger, sier Solberg..

NRK - 30 minutter siden

Byrådsleder: – Skjerp dere

En rekke unge personer har de siste dagene fått påvist covid-19 etter å ha vært til stede på flere større hjemmefester i Oslo. I et intervju med NTB ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hjemmefesterne om å skjerpe seg..

NRK - 1 time siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..

NRK - 1 time siden

Økt smitte i Finland

I Finland øker spredningen av koronaviruset og går inn i andre fase, advarer helsemyndighetene. Karantenereglene utvides. Belgia, Nederland og Andorra er fjernet fra den grønne listen og stanser effektivt mange turister fra disse landene..

NRK - 1 time siden

40 koronasmittede i Oslo

Så langt er det registrert 40 koronasmittede i Oslo denne uka. Det kommer fram i en pressemelding fra Helseetaten. Antallet smittede har ligget på omkring 20 per uke siden uke 27, men nå har det økt..

NRK - 1 time siden

Lufthansa kutter staben med 22.000

Tyske Lufthansa, et av verdens største flyselskaper, varsler at arbeidsstokken skal kuttes med 22.000, halvparten av dem i Tyskland. Meldingen kom etter at selskapet i andre kvartal tapte 1,5 milliarder euro (rundt 16 milliarder kroner)..

NRK - 1 time siden

Mannskap testet negativt

Mannskap og passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen testet negativt for korona. Det melder NTB..

NRK - 1 time siden

Bekymret for økt smitte i Oslo

Smittesituasjonen i Oslo har holdt seg stabilt lav i sommer, men det registreres en økning grunnet flere separate saker, skriver kommunen i en pressemelding. Helsebyråd Robert Steen er bekymret for økningen og ber folk holde avstand og ha god hygiene..

NRK - 1 time siden

To nye smittetilfeller etter fest

Ytterligere to personer er bekreftet smittet med korona etter de fire festene i bydel Vestre Aker forrige helg. Det bekrefter Bærum kommune overfor VG. Totalt sju personer er nå bekreftet smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt