NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 05:59

NRK - 08 Dec 19 kl. 11:26

Etterlyser vitner i Sandnes

Politiet i Sandnes ber vitner melde seg etter en påkjørsel av en fotgjenger lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk av etter påkjørselen, og fotgjengeren ble alvorlig skadd. Hendelsen fant sted utenfor Burger Kompaniet på Lura i Sandes..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandnes, Burger Kompaniet, Lura, Sandes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, vitneri , Sandnes
Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 12:00

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 16-åring i Sandnes i Rogaland forrige helg. Nå etterlyser politiet vitner i saken..

NRK - 18 Sep 19 kl. 11:15

Politiet etterlyser vitner

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes lørdag. – På en video ser vi at det er andre personer i nærheten, og vi ønsker å komme i kontakt med disse, sier politiadvokat Cathrine Tanberg. Sør-Vest politidistrikts telefon: 02800..

P4 - 08 Dec 19 kl. 12:48

Etterlyser vitner etter påkjørsel

Politiet i Sandnes etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i går ettermiddag. Bilføreren stakk fra stedet etter ulykken, kvinnen ble alvorlig skadet og er innlagt på intensivavdelingen. Politiet opplyser til NTB at de ikke har noen mistenkte i saken.

P4 - 18 Sep 19 kl. 11:25

Etterlyser vitner etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en 16 år gammel gutt ble knivstukket på Rutebilstasjonen i Sandnes sentrum i helgen. Politiet har sett at det er flere andre personer i nærheten under hendelsen og ønsker nå kontakt med dem, skriver de i en pressemelding. En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk, mens en mann i 20-årene er siktet for medvirkning til kropsskade..

NRK - 14 Jan 20 kl. 14:56

Etterlyser vitner til dødsulykke

Politiet etterlyser vitner etter at en toåring døde i en trafikkulykke i et lyskryss på Slemdal i Oslo i 1630-tida mandag. Gutten gikk over fotgjengerfeltet på grønt lys, og bilføreren skal også ha hatt grønt lys..

NRK - 15 Nov 19 kl. 15:32

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

NRK - 26 Aug 19 kl. 10:20

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Arendal etterlyser vitner som har sett båten som kjørte i fjellet på Håholmen ved Galtesund i Arendal lørdag kveld. Ifølge politioverbetjent Georg Andersen dro båten ut fra Pollen rundt klokken 23. De tre om bord ble funnet hardt skadet..

NRK - 26 Aug 19 kl. 13:13

Etterlyser vitner til voldshendelse

Politiet etterlyser vitner etter en voldshendelse i Stavanger sentrum. Natt til lørdag ble en mann i 30-årene utsatt for grov kroppsskade, og tre personer skal ha vært på stedet. Politiet ber publikum ta kontakt på telefon 02800 med tips..

P4 - 14 Jan 20 kl. 13:40

Etterlyser vitner etter påkjørsel

Politiet etterlyser nå vitner etter at en toåring ble påkjørt og døde på Slemdal i Oslo i går. Ulykken skjedde i et fotgjengerfelt i krysset Stasjonsveien/Tråkka. Og politiet er spesielt interessert i å komme i kontakt med føreren av en bil som kom sørfra like før ulykken rundt klokken 16.

P4 - 17 Dec 19 kl. 12:43

Politiet etterlyser vitner etter Sola-drapet

Politiet etterlyser vitner etter at 44 år gamle Sigbjørn Sveli ble funnet drept på en strand i Sola. Nå ønsker politiet å komme i kontakt med personer som har oppholdt seg i nærheten av Vigrestad stasjon natt til mandag 9. desember..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 2 timer siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 2 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 3 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 3 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 5 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..

NRK - 6 timer siden

Voldshendelse i Asker

Politiet søker etter to eller tre personer etter at en mann i 30-årene har forklart at han ble angrepet og utsatt for vold i Asker. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld.

NRK - 6 timer siden

Nytt corona-tilfelle i Frankrike

Franske myndigheter opplyser at de har registrert nok et tilfelle av coronaviruset i Frankrike. Totalt er det registrert tre tilfeller i landet. Så langt er det ikke påvist coronavirus hos pasienter i andre europeiske land..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt