P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 23:21

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:10

Etterlyser tesla etter dødsulykke

Politiet etterlyser en Tesla-sjåfør som vitne etter dødsulykken i Flåm i Sogn og Fjordane 1. november.
Det melder Bergens Tidende.
En 51 år gammel kvinne omkom i ulykken der tre biler var involvert, og en sjåfør er siktet i saken.
Den etterlyste sjåføren skal ha kjørt forbi ulykkesstedet et halvt minutt før den inntraff..
Les mer på P4


Les mer om:
Tesla, Flåm, Sogn, Fjordane, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, tesla, etter, dødsulykke
NRK - 14 Jan 20 kl. 14:56

Etterlyser vitner til dødsulykke

Politiet etterlyser vitner etter at en toåring døde i en trafikkulykke i et lyskryss på Slemdal i Oslo i 1630-tida mandag. Gutten gikk over fotgjengerfeltet på grønt lys, og bilføreren skal også ha hatt grønt lys..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 00:17

Politiet etterlyser vitne etter dødsulykke i Nannestad

Politiet ønsker å komme i kontakt med en mann som var på stedet, der en person omkom og en ble alvorlig skadd etter en frontkollisjon i Nannestad mandag..

P4 - 29 Jan 20 kl. 10:41

Etterlyser vitner til dødsulykke

Politiet etterlyser nå vitner til ulykken der en bil ble truffet av toget på en planovergang i Vikersund i Buskerud i går. En mann i 30-årene døde i kollisjonen. To andre kom seg ut av bilen før toget traff.

E24 - 05 Feb 20 kl. 14:07

Tesla-brems på Wall Street etter ellevill oppgang

Tesla-aksjen faller 4,01 prosent i førhandelen onsdag etter at direktør Tao Lin i Tesla skal ha uttalt at leveranser i februar utsettes..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 15:17

Politiet etterlyser Tesla-fører etter dødsulykken i Flåm

– Vi håper sjåføren kan gi oss informasjon om situasjonen før ulykken skjedde, sier Knut Arne Klingenberg..

NRK - 23 Nov 19 kl. 16:39

Tesla raste på børsen

Tesla fekk hard medfart på New York-børsen etter presentasjonen av den nye Tesla-modellen. Elon Musk skrytte av at bilen hadde skotsikre glas, men det skar seg då sjefdesignaren skulle teste det. Ruta knuste..

NRK - 20 May 20 kl. 15:23

Etterlyser bil etter politiskyting

Politiet etterlyser en bil etter hendelsen hvor det ble løsnet skudd mot en politibil, øst for Haugesund natt til lørdag 16. mai. Under denne hendelsen kom det tre tilfeldige biler til.

P4 - 01 May 20 kl. 20:32

Tesla-aksjen falt

Tesla-aksjen falt rundt 12 prosent i dag etter at bilprodusentens sjef Elon Musk twiter at han mente aksjen lå for høyt. Onsdag la Tesla fram kvartalsresultatet som viste et overskudd på 16 millioner dollar..

NRK - 01 May 20 kl. 19:51

Tesla-aksjen faller

Tesla-aksjen falt opp mot 12 prosent etter at bilprodusentens sjef Elon Musk tvitret en rekke bisarre meldinger fredag, blant dem at aksjekursen er for høy. Tesla-aksjen lå på 770 dollar på det høyeste fredag..

P4 - 25 Jul 19 kl. 08:19

Sjokkavgang i Tesla

Elon Musks medgründer i Tesla, Jeffrey Straubel, går av. Straubel har vært i Tesla siden 2004 og renges som den viktigste personen hos bilprodusenten etter toppsjef Elon Musk. Avgangen omtales som en stor overraskelse og en bombe i amerikanske medier..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 15 minutter siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 15 minutter siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 15 minutter siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 15 minutter siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 45 minutter siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 1 time siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.

P4 - 2 timer siden

Største overdødelighet i nyere tid

Dødstallene i Europa på grunn av koronapandemien er de høyeste på kontinentet i nyere tid. Det viser tall fra EuroMomo, et nettverk som overvåker dødeligheten i 24 europeiske land, deriblant Norge, skriver Aftenposten. De siste 12 ukene har disse landene hatt nesten 800.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt