P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 05:28

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:10

Etterlyser tesla etter dødsulykke

Politiet etterlyser en Tesla-sjåfør som vitne etter dødsulykken i Flåm i Sogn og Fjordane 1. november.
Det melder Bergens Tidende.
En 51 år gammel kvinne omkom i ulykken der tre biler var involvert, og en sjåfør er siktet i saken.
Den etterlyste sjåføren skal ha kjørt forbi ulykkesstedet et halvt minutt før den inntraff..
Les mer på P4


Les mer om:
Tesla, Flåm, Sogn, Fjordane, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, tesla, etter, dødsulykke
Aftenposten - I førrgår: 00:17

Politiet etterlyser vitne etter dødsulykke i Nannestad

Politiet ønsker å komme i kontakt med en mann som var på stedet, der en person omkom og en ble alvorlig skadd etter en frontkollisjon i Nannestad mandag..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 15:17

Politiet etterlyser Tesla-fører etter dødsulykken i Flåm

– Vi håper sjåføren kan gi oss informasjon om situasjonen før ulykken skjedde, sier Knut Arne Klingenberg..

P4 - 25 Jul 19 kl. 08:19

Sjokkavgang i Tesla

Elon Musks medgründer i Tesla, Jeffrey Straubel, går av. Straubel har vært i Tesla siden 2004 og renges som den viktigste personen hos bilprodusenten etter toppsjef Elon Musk. Avgangen omtales som en stor overraskelse og en bombe i amerikanske medier..

NRK - 24 Jul 19 kl. 00:53

Søker VW etter mulig pistoltrussel

I Grorud-området i Oslo leter politiet etter en Tesla og en Volkswagen etter at noen skal ha sett en mann i sistnevnte rette en pistol mot personen i Tesla..

NRK - 23 timer siden

Tesla bygger ny fabrikk i Tyskland

En ny Tesla-fabrikk som skal levere elbiler til det europeiske markedet, skal ligge i Tyskland, sier Tesla-sjef Elon Musk. Fabrikken skal ligge i Berlin, nær en av flyplassene. Tesla skal også etablere en designavdeling i det aktuelle området..

NRK - 25 Oct 19 kl. 13:13

Dødsulykke på E6

Politiet bekreftet at det har vært en dødsulykke på E6 ved Kongsvoll i Drivdalen i Oppdal i Trøndelag. En personbil skal ha kollidert med en lastebil. Nødetatene er på stedet..

NRK - 12 Aug 19 kl. 07:15

Tesla på salgstoppen

Tesla Motors Norge har allerede solgt flere biler i år enn i hele 2018. Model 3 er den mest solgte bilen her i landet så langt i år, skriver Finansavisen. Tesla Motors Norway har også nær doblet driftsresultatet, til 98,6 millioner kroner..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 05:42

Tesla-aksjen stupte etter milliardtap i dollar

Tesla-aksjen falt over 10 prosent igår etter at selskapet presenterte sine resultater for andre kvartal onsdag..

P4 - 19 Sep 19 kl. 16:18

Økning i Tesla-klager

Det har vært en kraftig økning klager fra misfornøyde Tesla-eiere. Forbrukerrådet har så langt fått inn 113 klager, noe som er rundt 30 flere enn i hele fjor. Tesla sier til bladet Motor at de har beklaget problemene som oppsto i forbindelse med en hektisk leveringsperiode i mars..

Hegnar.no - 27 Aug 19 kl. 06:15

Bilbransjen etterlyser flere lærlinger

Bilbransjen og NHO opplever at fylkeskommunene ikke tilpasser skoletilbudet etter behovet i næringslivet og etterlyser mer kontakt med bransjene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 19 timer siden

Færre arbeidsledige innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Tall fra SSB viser at i alt 5,5 prosent av innvandrerne i Norge var helt uten jobb i tredje kvartal, det er en nedgang på 0,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor. Blant befolkningen for øvrig er ledigheten den samme som i fjor på 1,7 prosent..

P4 - 5 timer siden

Jakter fortsatt tenåringer etter voldshendelse

Politiet jakter fortsatt tre gutter i 15-årsalderen etter at en 23 år gammel mann ble påført stikkskader i gamlebyen i Oslo i kveld. Mannen kom fra hendelsen uten kritiske eller livstruende skader. Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen, men politiet ber folk om å ta kontakt dersom de har sett noen løpe fra stedet eller i nærområdet..

P4 - 6 timer siden

Hevder Helleland ble overvåket

Nestleder i Verdens antidopingbyrå, Linda Hofstad Helleland, hevder Russland kan ha forsøkte å hyre norske selskaper til å overvåke henne. I en ny bok hun utgir i morgen, skal PST advart henne om overvåkingen, skriver VG. Helleland har vært en tydelig motstander av å ta Russland inn igjen i varmen i byrået, etter avsløringene om systematisk juks i en årrekke.

P4 - 5 timer siden

Mann tidligere siktet for eksplosivbefatning

Mannen som ble siktet for ulovlig befatning med eksplosiver i sin egen bolig i Sola i Rogaland i kveld ble i april siktet for samme forhold. Den første saken er fortsatt under etterforskning. Det er ingen opplysninger om at mannen tilhører et miljø, skriver VG.

P4 - 6 timer siden

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 7 timer siden

Mulig knivstikking i Oslo

En mann har blitt utsatt for vold i gamlebyen i Oslo med et mulig stikkvåpen. Politiet jakter tre unge gutter. Den skadde er fraktet med ambulanse til Oslo legevakt..

P4 - 8 timer siden

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 8 timer siden

Oslo får ny vannforsyning

Oslo får ny vannforsyning i 2028. Bystyret vedtok i kveld planene om å etablere en reservannforsyning via en undergrunnstunnel fra Holsfjorden. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

P4 - 9 timer siden

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 9 timer siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt