P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:29

P4 - 15 jan. 20 kl. 08:49

Etterlyser mann etter skyting i Trondheim

Politiet i Trondheim etterlyser en navngitt mann i 20-årene etter at en mann i 30-årene ble skutt i Ila i Trondheim i desember.
Mannen har status som mistenkt i saken, skriver politiet i en pressemelding.
Offeret ble skutt flere ganger og ble innlagt på sykehus med alvorlige skader.
Politiet sier det ikke er grunn til å tro at den etterlyste utgjør en fare for publikum, men ber likevel avstå fra å ta kontakt.
To menn i 20-årene ble tidligere pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk,.
Les mer på P4


Les mer om:
Trondheim, Ila

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, mann, etter, skytingi , Trondheim
P4 - 10 des. 19 kl. 11:20

Etterlyser bil etter funn av død mann

Politiet etterlyser nå en bil etter at en mann i 40-årene ble funnet på Regestranden i Sola kommune i går ettermiddag. Bilens skal være avdødes bil, en sort Opel Astra. Poletiet etterforsker bredt og betegner dødsfallet som mistenkelig..

Aftenposten - 02 des. 19 kl. 20:54

Mann død etter skyting i Malmö

En mann ble funnet med livstruende skader i Malmö etter at politiet fikk melding om skyting mandag kveld..

NRK - 19 juni 20 kl. 13:15

Etterlyser vitner etter knivangrep

Politiet i Tønsberg etterlyser vitner etter at en mann i 30-årene ble stukket med kniv i St. Olavs gate i går ettermiddag. En mann i slutten av 20-årene er siktet, men han stiller seg uforstående til siktelsen.

NRK - 11 jan. 20 kl. 10:31

Pågrepet etter skyting på Bjølsen

En ung mann ble sent fredag kveld pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyting på Bjølsen, opplyser politiet til Aftenposten. En mann ble skutt i armen etter at to gjenger skal ha kranglet. Mannen er ikke livstruende skadet..

P4 - 16 april 20 kl. 15:47

Etterlyser bilder og video etter drap

Politiet etterlyser nå bilder og video etter at en 74 år gammel mann ble drept i Hokksund på lille julaften i fjor. En mann ble pågrepet i Arvika i Sverige i romjulen og siktet for drapet. Han nekter straffskyld og ønsker ikke å forklare seg ytterligere.

P4 - 12 juli 20 kl. 12:52

Etterlyser vitne etter branner

Politiet etterlyser nå et vitne etter fem branner og branntilløp i Lofoten i natt. En mann er pågrepet, mistenkt for brannstiftelse. Politiet i Nordland vil nå snakke med en mann i en mørk bil som skal ha filmet brannene og har en video som er interessant for etterforskningen.

NRK - 19 juni 20 kl. 13:15

Etterlyser vitner

Politiet i Tønsberg etterlyser vitner etter at en mann i 30-årene ble stukket med kniv i St. Olavs gate i går ettermiddag. En mann i slutten av 20-årene er siktet, men han stiller seg uforstående til siktelsen.

P4 - 18 sep. 19 kl. 11:25

Etterlyser vitner etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en 16 år gammel gutt ble knivstukket på Rutebilstasjonen i Sandnes sentrum i helgen. Politiet har sett at det er flere andre personer i nærheten under hendelsen og ønsker nå kontakt med dem, skriver de i en pressemelding. En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk, mens en mann i 20-årene er siktet for medvirkning til kropsskade..

P4 - 24 des. 19 kl. 08:54

Etterlyser mann etter ulykke

Politiet etterlyser en mann fra Litauen etter en ulykke ved Kroksund i Buskerud. Ifølge politiet skal han ha forårsaket ulykken der en kvinne ble alvorlig skadet tidligere i desember. Totalt var tre biler involvert i ulykken.

VG - 10 des. 19 kl. 11:36

Mistenkelig dødsfall i Sola – politiet etterlyser bil

Politiet leter etter en svart bil og etterlyser vitner etter at en mann i 40-årene ble funnet død på Rægestranden ved Stavanger lufthavn..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Nå kommer nasjonalt ID-kort

De sterkt forsinkede nasjonale ID-kortene og nye passene skal komme i november. Det opplyser Politidirektoratet til Dinside. ID-kortene skulle etter planen være tilgjengelig fra 1.

P4 - 45 minutter siden

Barnehageansatt smittet i Stavanger

En ansatt i en barnehage i Stavanger er smittet av koroanviruset. Kommunen opplyser at den ansatte mest sannsynlig har hatt smitten siden mars. De er usikre på om det er en aktuell covid-infeksjon nå, men siden de ikke kan utelukke muligheten for resmitte er flere personer satt i karantene.

P4 - 45 minutter siden

Nedgang i sykehusinnleggelser

Til tross for at det har vært en økning av smittetilfeller i Norge den siste tiden, går antallet koronainnleggelser ved sykehusene ned. Det er nå åtte innlagte koronapasienter, en halvvering fra mandag, og fire færre enn i går. En pasient får respiratorbehandling..

P4 - 1 time siden

Kripos bistår i forsvinningssak

Kripos er nå koblet inn i forsvinningen til en 21 år gammel student i Hamar i sommer. Det melder NRK. Mannen ble sist sett på hybelen sin utenfor Hamar den 24.

P4 - 1 time siden

Tollvesenet er skuffet over nordmenn

Tollvesenet er skuffet over nordmenn som reiser til Sverige og handler før det igjen blir karantene for å ha vært i Värmland län. Statsminister Erna Solberg har oppfordret alle til å holde seg i Norge etter at smittesituasjonen har forverret seg. Tollvesenet opplyser til Dagbladet at det har vært en klar trafikkøkning etter nyheten om at Värmland blir rød sone i morgen..

P4 - 1 time siden

En av tre planlegger oppsigelser

En av tre bedrifter i olje- og gassektoren planlegger oppsigelser fremover. Det kommer fram i NHOs ferske undersøkelse blant medlemsbedriftene. I tillegg fører koronakrisen til at industribedriftene og bygg- og anleggsbransjen sliter med å fylle ordrebøkene, melder Børsen.

P4 - 1 time siden

8 av 10 må være fysisk på jobb

8 av 10 ansatte i handels- og tjenestenæringen må være fysisk på jobb og kan ikke ha hjemmekontor. Det viser hovedorganisasjonen Virkes ferske medlemsundersøkelse. De er derfor glade for at Helsedirektoratet i dag kommer med en anbefaling om bruk av munnbind.

P4 - 1 time siden

Oljemesse får krisehjelp

Oljemessen i Stavanger, ONS, får 21 millioner kroner i krisehjelp fra regjeringen. Olje og energiminister Tina Bru sier til Stavanger Aftenblad at de med dette sikrer at messen vil være Norges viktigste møteplass for energispørsmål også i fremtiden. Koronaviruset gjør at messen har måtte avlyse det meste av aktiviteten i år..

P4 - 1 time siden

Savner du Spania? Lag Paella!

Christer tar oss med til Spania.

P4 - 1 time siden

Frykter smitteboom i helgen

Helsedirektoratet frykter en smitteboom i helgen siden det er meldt strålende sommervær over store deler av Sør-Norge. Flere steder er temperaturmåleren er ventet å krype opp mot 30 grader. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad er særlig bekymret for fester og uteliv, og ber alle ta ansvar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt