P4 > Nyheter

Tuesday, 21 January, 04:32

P4 - 15 Jan 20 kl. 08:49

Etterlyser mann etter skyting i Trondheim

Politiet i Trondheim etterlyser en navngitt mann i 20-årene etter at en mann i 30-årene ble skutt i Ila i Trondheim i desember.
Mannen har status som mistenkt i saken, skriver politiet i en pressemelding.
Offeret ble skutt flere ganger og ble innlagt på sykehus med alvorlige skader.
Politiet sier det ikke er grunn til å tro at den etterlyste utgjør en fare for publikum, men ber likevel avstå fra å ta kontakt.
To menn i 20-årene ble tidligere pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk,.
Les mer på P4


Les mer om:
Trondheim, Ila

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, mann, etter, skytingi , Trondheim
P4 - 10 Dec 19 kl. 11:20

Etterlyser bil etter funn av død mann

Politiet etterlyser nå en bil etter at en mann i 40-årene ble funnet på Regestranden i Sola kommune i går ettermiddag. Bilens skal være avdødes bil, en sort Opel Astra. Poletiet etterforsker bredt og betegner dødsfallet som mistenkelig..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 20:54

Mann død etter skyting i Malmö

En mann ble funnet med livstruende skader i Malmö etter at politiet fikk melding om skyting mandag kveld..

NRK - 11 Jan 20 kl. 10:31

Pågrepet etter skyting på Bjølsen

En ung mann ble sent fredag kveld pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyting på Bjølsen, opplyser politiet til Aftenposten. En mann ble skutt i armen etter at to gjenger skal ha kranglet. Mannen er ikke livstruende skadet..

P4 - 18 Sep 19 kl. 11:25

Etterlyser vitner etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en 16 år gammel gutt ble knivstukket på Rutebilstasjonen i Sandnes sentrum i helgen. Politiet har sett at det er flere andre personer i nærheten under hendelsen og ønsker nå kontakt med dem, skriver de i en pressemelding. En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk, mens en mann i 20-årene er siktet for medvirkning til kropsskade..

P4 - 24 Dec 19 kl. 08:54

Etterlyser mann etter ulykke

Politiet etterlyser en mann fra Litauen etter en ulykke ved Kroksund i Buskerud. Ifølge politiet skal han ha forårsaket ulykken der en kvinne ble alvorlig skadet tidligere i desember. Totalt var tre biler involvert i ulykken.

VG - 10 Dec 19 kl. 11:36

Mistenkelig dødsfall i Sola – politiet etterlyser bil

Politiet leter etter en svart bil og etterlyser vitner etter at en mann i 40-årene ble funnet død på Rægestranden ved Stavanger lufthavn..

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:05

Etterlyser 70-åring etter våpenfunn

Politiet etterlyser nå en mann i 70-årene etter at de fant en rekke våpen i boligen hans i Stavanger i begynnelsen av september. De har beslaglagt våpen, ammunisjon, sprengstoff og gjenstander som kan stamme fra Forsvaret. Politiet oppfordrer mannen til å melde seg, og ber folk som har opplysninger om saken til å ta kontakt..

NRK - 29 Dec 19 kl. 15:23

Etterlyser vitne på Røros

Politiet etterlyser vitne etter ei kvinne (19) blei funnen bevisstlaus på eit hotell på Røros natt til laurdag. Kvinna er hardt skadd og ikkje i stand til å bli avhøyrd, seier politiet søndag ettermiddag. Ein mann i 20-åra er arrestert etter hendinga.

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 12:00

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 16-åring i Sandnes i Rogaland forrige helg. Nå etterlyser politiet vitner i saken..

NRK - 10 Nov 19 kl. 02:11

Mann døde etter skyting i Malmö

En mann døde etter at han lørdag kveld ble skutt på en pizzarestaurant i Malmö, melder SVT. En annen mann som selv tok seg til sykehus, er livstruende skadd. Skytingen skjedde ved 21-tiden, rett etter at en bil eksploderte like ved..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

IS skal ha fått ny leder

Terrororganisasjonen IS skal ha utpekt irakeren Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi som sin nye leder. Det skriver britiske The Guardian. Utnevnelsen skal ha skjedd bare timer etter at IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble drept i et amerikansk angrep i Syria i oktober i fjor.

P4 - 5 timer siden

Reagerer på Støre-krav

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn. Det skriver VG. Ap-lederen reagerer på at Høyre har omtalt barnet som antatt syk, og mener usikkerheten kan føre til spekulasjoner og mange spørsmål Høie sier han forstår at mange lurer på helsetilstanden, men sier at opplysningene kun kan gis dersom foreldre eller de som har omsorg for barnet samtykker..

P4 - 5 timer siden

USAs ambassade i Bagdad truffet

Flere raketter har truffet et område nær den amerikanske ambassaden i Bagdad i Irak. Det melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden har blitt utsatt for en rekke rakettangrep de siste ukene, og USA anklager en Iran-støttet millits for å stå bak flere av dem.

P4 - 6 timer siden

Mistenker kirketjener bestilte overgrep

Politiet har siktet en mann i 50-årene for å ha bestilt direktesendte overgrep mot barn på Filippinene på sin datamaskin. Mannen har jobbet som kirketjener i flere menigheter i Rogaland, og har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i september i fjor, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for å ha forgrepet seg på fire barn og under pågripelsen fant politiet store mengder overgrepsmateriale.

P4 - 6 timer siden

Snuser selv om de er gravid

En av fire kvinner fortsetter å snuse selv om de får vite at de er gravid. Det går frem i en studie gjort ved Sørlandet sykehus. Snus og røykbruken er mest utbredt blandt de yngste gravide og de med lav utdanning, skriver Folkehelseinstituttet.

P4 - 7 timer siden

- Må fortelle om guttens sykdomsbilde

Regjeringen har ikke vært åpen nok om hvor syk den fem år gamle gutten til den IS-mistenkte kvinnen er. Det sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre under Debatten i NRK i kveld. Støre reagerer på at gutten har blitt omtalt som antatt syk, og mener uklarheter vil føre til spekulasjoner og mange spørsmål.

P4 - 8 timer siden

Vil kutte antall statsråder

Høyre og Venstre vil kutte i antall statsråder etter regjeringsbruddet med FrP. Det hevder flere regjeringskilder til TV2. Trolig er det snakk om å kutte eldre- og folkehelseminister, og samfunnssikkerhetsminister-posten.

P4 - 8 timer siden

Får ikke lov til å kalle alkohol for nyheter

At Vinmonopolet selger alkoholvarer som nyheter, er ulovlig, og et brudd på forbudet mot alkoholreklame. Det mener Helsedirektoratet. Nå ber de Vinmonopolet fjerne etiketter der ordet har blitt brukt, ifølge NTB.

P4 - 9 timer siden

Bruun-Hanssen urolig for Russland-nærvær

Russlands nærvær utenfor kysten av Norge gir grunn til uro. Det sa forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen i en tale på Oslo Militære Samfund i kveld. Blant annet viste han til flere russiske marineævelser utenfor norskekysten det siste året, samt tilstedeværelse av russiske ubåter i Atlanterhavet.

P4 - 9 timer siden

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt