VG > Økonomi

Torsdag, 22 April, 04:03

VG - 07 jan. 21 kl. 17:56

Etterlyser disse etter stormingen av kongressbygningen

Politiet i Washington D. C. har gått ut med bilder av flere personer som de mener er av særksilt interesse. Disse er nå etterlyst..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, disse, etter, stormingenav , kongressbygningen
VG - 09 jan. 21 kl. 22:07

Disse døde under stormingen av Kongressen

En Trump-tilhenger ble skutt og drept, en politimann er død, og ytterligere tre Trump-tilhengere omkom under stormingen av Kongressen. – Dette føles som den første dagen i resten av vårt liv, sa Benjamin Philips ved avreise til hovedstaden..

NRK - 14 jan. 21 kl. 10:42

OL-svømmer siktet etter storming

OL-svømmeren Klete Keller ble siktet onsdag etter å ha deltatt i stormingen av den amerikanske Kongressen. Han ble identifisert av tidligere lagkamerater og trengere i en video fra stormingen, og er siktet for blant annet sivil ulydighet..

Dagbladet - 30 jan. 21 kl. 02:23

Fant bombemanualer hos Proud Boys-medlem etter Kongress-stormingen

Politiet fant bombemanualer og våpen hjemme hos et medlem av den høyreradikale gruppen Proud Boys etter stormingen av Kongressen, ifølge påtalemyndigheten..

Dagbladet - 30 jan. 21 kl. 02:23

Fant bombemanual hos Proud Boys-medlem etter Kongress-stormingen

Politiet fant en bombemanual og våpen hjemme hos et medlem av den høyreradikale gruppen Proud Boys etter stormingen av Kongressen, ifølge påtalemyndigheten..

VG - 12 feb. 21 kl. 01:58

OL-vinner tiltalt etter stormingen av Kongressen

Den amerikanske svømmeren Klete Keller (38) ble pågrepet etter å ha blitt fanget på videoklipp fra stormingen av Kongressen. Nå risikerer han opp mot 30 år i fengsel..

VG - 08 jan. 21 kl. 17:47

Sikkerhetsansvarlige går av etter Kongress-stormingen

Tre ansvarelige for sikkerheten på Capitol Hill går av, men diskusjonen om hva som skjedde under Kongress-stormingen fortsetter med full styrke..

NRK - 09 jan. 21 kl. 16:56

Arrestert etter stormingen

Mannen som ble fotografert mens han bar talerstolen til speaker Nancy Pelosi under stormingen av den amerikanske Kongressen denne uka, er arrestert ifølge Miami Herald. 36-åringen Adam Johnson var allerede ettersøkt av FBI før arrestasjonen..

NRK - 09 jan. 21 kl. 17:43

Politi suspendert etter stormingen

To politibetjenter fra Seattle i USA er suspendert mens Seattle-politiet undersøker om de tok del i stormingen av den amerikanske Kongressen på onsdag. Det melder CNN. Seattle-politiet har fått flere meldinger om at de to skal ha deltatt..

NRK - 14 jan. 21 kl. 21:51

Kastet brannslukningsapparat

En pensjonert brannmann fra Pennsylvania er pågrepet, siktet for å ha kastet et brannslukningsapparat på tre politifolk under stormingen av Kongressen. Over 100 personer er pågrepet etter stormingen av Kongressen 6. januar..

NRK - 14 jan. 21 kl. 21:51

Brannslukningsapparat mot politiet

En pensjonert brannmann fra Pennsylvania er pågrepet, siktet for å ha kastet et brannslukningsapparat på tre politifolk under stormingen av Kongressen. Over 100 personer er pågrepet etter stormingen av Kongressen 6. januar..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Pérez om Super League-bråket: – Som om vi hadde drept fotballen

Klubbpresidenten i Real Madrid sier han er lei og skuffet over hva som skjedde med Super League..

VG - 4 timer siden

Utvisningsdrama: Manchester City trygget ledelsen

(Aston Villa-Manchester City 1–2) Med røde kort til begge lag tok det fyr på Villa Park. Men til slutt vant Manchester City som de ville. Nå trenger de åtte poeng på de fem siste kampene for å innkassere ligagullet..

VG - 5 timer siden

Haaland sløste med sjansene i viktig Dortmund-seier

(Borussia Dortmund – Union Berlin 2–0) Erling Braut Haaland (20) sløste med sjansene og bommet på straffe, men Dortmund sørget for at de fortsatt henger med i Champions League-kampen..

VG - 7 timer siden

Guro Reiten og Chelsea nærmer seg ligagullet

(Manchester City-Chelsea 2–2) Chelsea brøt Manchester Citys seiersrekke og næmer seg gullet i den den engelske kvinneligaen. Guro Reiten spilte de siste 14 minuttene av den dramatiske toppkampen..

VG - 7 timer siden

VAR-drama da Son ble matchvinner i sluttminuttene

(Tottenham - Southampton 2–1) Heung-min Son (28) fikk først en scoring annullert etter VAR-vurdering, men så ble samme teknologi brukt da Tottenham fikk straffespark i 90. minutt. Son ble dermed matchvinner likevel..

VG - 8 timer siden

Beauty Medical Oslo vurderer søksmål mot Fim: – Folk er redd for å bevege seg inn dørene her

Etter to fellelser sier eier av Beauty Medical Oslo at hun er i kontakt med advokater, og vurderer å gå rettslige skritt mot Fim..

VG - 8 timer siden

Tung VM-start for Maflin: Ligger under 1–8 etter første dag

(Mark Selby – Kurt Maflin 8–1) Kurt Maflin (37) slet med å komme på bordet mot en storspillende Mark Selby og trenger en nær mirakuløs opphenting for å ta seg videre i VM..

VG - 9 timer siden

Var nær Besseberg i mange år: Tror ikke på påstandene

Han har kjent Anders Besseberg (75) siden 1992. Anklagene mot den tidligere IBU-presidenten blir sentral når Jacob Lund (68) skriver om sitt liv med norsk idrett..

VG - 10 timer siden

United-eier legger seg flat: – Vi gjorde det feil

I et åpent brev til Manchester United-fansen skriver medstyreleder Joel Glazer at storklubben ønsker å vise at de kan rette opp Super League-feilen..

VG - 11 timer siden

Hodeskaden ødela karrieren. Nå har Ryan (29) overtatt for Mourinho.

I en voldsom hodeduell mot Chelsea pådro en da 25 år gammel Ryan Mason seg kraniebrudd. Nå, som 29-åring, har han plutselig erstattet José Mourinho som Tottenhams hovedtrener frem til sommeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt