NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 18:59

NRK - 29 mars 18 kl. 18:43

Etterlyser bedre uværs-beredskap

Kamøyvær i Nordkapp kommune har vært isolert siden mandag. Bygdelagsleder Hugo Salamonsen etterlyser beredskap og mer informasjon fra myndighetene. Beredskapsansvarlig i Nordkapp kommune Magda Filonowicz sier hun forstår folk i isolerte bygder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordkapp, Hugo Salamonsen, Magda Filonowicz

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, bedre, uværs-beredskap
NRK - 24 mars 18 kl. 21:15

Ambulansefly tilbake i beredskap

Etter dårlig beredskap i mars er ambulanseflyene nå tilbake i normal drift. Det ventes normal beredskap i hele påsken. Fredag morgen var alle de ni flyene tilbake i normal beredskap, opplyser Luftambulansetjenesten til NTB..

NRK - 08 des. 17 kl. 07:39

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

E134 Haukelifjell: Stengt på grunn av uvêr. Rv. 7 Hardangervidda: Stengt på grunn av uvêr.

NRK - 23 mars 19 kl. 01:38

Uvær stenger fjelloverganger i sør

Rv 7 Hardangervidda: Stengt pga uvær. Rv 13 Vikafjellet: stengt pga uvær. Fv 50 Aurland–Hol:stengt pga uvær.

VG - 31 des. 19 kl. 08:19

Sterk vind og glatte veier flere steder – fjelloverganger stengt

Sterk vind og glatte veier preger nyttårstrafikken flere steder. En rekke fjelloverganger er stengt på grunn av uvær, mens det er kolonnekjøring andre steder. Uværet stenger også riksvei 7 over Hardangervidda.

NRK - 15 feb. 18 kl. 08:09

NSB i beredskap før uværet

NSB er i beredskap langs Sørlandsbanen, Trønderbanen og Dovrebanen, og følger med på uværet som er varslet, skriver selskapet på Twitter. Det er ventet kraftig vind på sør- og vestlandet utover dagen..

NRK - 15 feb. 18 kl. 08:09

Bane NOR i beredskap før uværet

Bane NOR er i beredskap langs Sørlandsbanen, Trønderbanen og Dovrebanen, og følger med på uværet som er varslet, skriver selskapet på Twitter. Det er ventet kraftig vind på sør- og vestlandet utover dagen..

NRK - 13 feb. 20 kl. 13:11

Bedre beredskap i 2020 for Babcock

Luftambulansetjenesten melder at Babcock Scandinavian AirAmbulance AS leverte 95,28 prosent beredskap med luftambulansetjenestens ni fly i januar i Norge. Medregnet det ekstra beredskapsflyet i Alta, leverte Babcock 96,45 prosent beredskap..

P4 - 27 mars 18 kl. 17:00

Skogbrannhelikopter i beredskap

Det er nå så tørt enkelte steder i landet at det er fare for skogbrann i påsken. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap setter derfor et skogbrannhelikopter i beredskap. Det er spesielt nær kysten fra Rogaland til Nordland det er tørt.

NRK - 10 mai 18 kl. 11:03

Alle fly er i beredskap

Ni av ni ambulansefly er i beredskap, melder Helse Nord torsdag morgen. – I dag har vi normal beredskap i Finnmark, sier klinikksjef Jørgen Nilsen, prehospitale tjenester i Finnmarkssykehuset..

NRK - 14 mai 18 kl. 11:54

Fem av ni ambulansefly i beredskap

Mandag morgen var bare fem av ni ambulansefly i beredskap, skriver NTB. Fra kvelden av vil antallet fly i beredskap være syv. Luftambulansetjenesten sier til NTB at bemanningen først vil være på normalt nivå fra juni..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Capitol-politiet innrømmer feil

Den fungerende sjefen for Capitol-politiet sier de feilet da Kongressen ble stormet 6, januar, melder CNN. Hun beklaget på vegne av politistyrken under en lukket høring tirsdag, og kalte stormingen et terrorangrep..

NRK - 45 minutter siden

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..

NRK - 15 minutter siden

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

NRK - 30 minutter siden

10 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittetilfeller i Bærum kommune. 494 ble testet for korona. Totalt er 1471 personer i kommunen vaksinert.

NRK - 30 minutter siden

Blinken godkjent av Senatet

Antony Blinken er godkjent er godkjent av Senatet som USAs utenriksminister..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall ved Drammen sykehus

To pasienter er døde i forbindelse med koronautbruddet ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus, skriver Drammens Tidende. Til sammen ble 23 pasienter smittet med covid-19 ved avdelingen..

NRK - 1 time siden

Risikerer å måtte vente til høsten

Én million nordmenn kan måtte vente til høsten på vaksine. Norge var lovet 2 millioner doser av AstraZenecas vaksine før sommeren, men leveransen er redusert med 90 prosent. Det er ikke sikkert alle i risikogruppen vaksineres innen sommeren..

NRK - 1 time siden

100.000 dødsfall i Storbritannia

Storbritannia har passert 100.000 dødsfall som følge av koronaviruset, viser helsemyndighetenes offisielle tall tirsdag..

NRK - 1 time siden

Snø gjev farevarsel for Vestlandet

Kraftige snøbyer ligg ute i havet og ventar på å slå inn over Vestlandet. Meteorologane har sendt ut gult farevarsel som gjeld frå Nord-Rogaland til og med Møre og Romsdal frå midt på dagen onsdag og ut torsdagen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt