P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 20:50

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:05

Etterlyser 70-åring etter våpenfunn

Politiet etterlyser nå en mann i 70-årene etter at de fant en rekke våpen i boligen hans i Stavanger i begynnelsen av september.
De har beslaglagt våpen, ammunisjon, sprengstoff og gjenstander som kan stamme fra Forsvaret.
Politiet oppfordrer mannen til å melde seg, og ber folk som har opplysninger om saken til å ta kontakt..
Les mer på P4


Les mer om:
Stavanger, Forsvaret

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, 70-åring, etter, våpenfunn
Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 12:00

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 16-åring i Sandnes i Rogaland forrige helg. Nå etterlyser politiet vitner i saken..

VG - 28 Oct 19 kl. 19:35

To pågrepet etter store våpenfunn

Ti timer etter at en eldre mann ble pågrepet mistenkt for besittelse av ulovlige våpen, etter at politiet avdekket en «betydelig mengde» våpen i Bamble, er nok en person pågrepet på en adresse i Asker..

Hegnar.no - 27 Aug 19 kl. 06:15

Bilbransjen etterlyser flere lærlinger

Bilbransjen og NHO opplever at fylkeskommunene ikke tilpasser skoletilbudet etter behovet i næringslivet og etterlyser mer kontakt med bransjene..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 18:14

Mann pågrepet etter stort våpenfunn i Bamble

Politiet har pågrepet en eldre mann i en leilighet i Bamble i Telemark etter funn av store mengder våpen, samt sprengstoff. Bombegruppa fra Oslo er på stedet..

NRK - 10 Aug 19 kl. 10:27

Etterlyser mann etter eksplosjon

Politiet i København etterlyser en mann etter eksplosjonen ved en politistasjon på Nørrebro i natt. Vitner skal ha sett en mann løpe fra stedet, sa politiet under en pressekonferanse i formiddag..

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:10

Etterlyser tesla etter dødsulykke

Politiet etterlyser en Tesla-sjåfør som vitne etter dødsulykken i Flåm i Sogn og Fjordane 1. november. Det melder Bergens Tidende.

P4 - 17 Aug 19 kl. 23:49

Etterlyser bil etter angivelig bortføring

Politiet i Sør-Øst ber om tips etter melding om at en person angivelig skal ha blitt ført inn mot sin vilje i en mørk bil på Tolvsrød i Tønsberg ved 20-tiden i kveld. Bilen forsvant fra stedet i høy fart. Politiet ber folk ta kontakt dersom de har opplysninger om saken..

NRK - 05 Sep 19 kl. 17:35

Mann pågrepet etter våpenfunn

Politiets bombegruppe er torsdag ettermiddag ved et bolighus i Forus/Gausel-området i Stavanger etter funn av det som skal være store mengder ammunisjon og våpen, ifølge Stavanger Aftenblad. En mann skal være pågrepet..

VG - 28 Oct 19 kl. 19:35

Eldre mann pågrepet etter stort våpenfunn

Ifølge politiet er det snakk om en «betydelig mengde» våpen. Mannen er pågrepet mistenkt for besittelse av ulovlige våpen..

NRK - 10 Aug 19 kl. 11:03

Etterlyser mann med bilde

Politiet i København etterlyser en mann i mørke klær som løp vekk fra stedet, umiddelbart etter at en eksplosjon rammet en lokal politistasjon på Nørrebro natt til lørdag. Mannen beskrives av politiet som et vitne..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 1 time siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 2 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 2 timer siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 2 timer siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 3 timer siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 3 timer siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

P4 - 3 timer siden

Fire års fengsel for overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt