P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 01:26

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:05

Etterlyser 70-åring etter våpenfunn

Politiet etterlyser nå en mann i 70-årene etter at de fant en rekke våpen i boligen hans i Stavanger i begynnelsen av september.
De har beslaglagt våpen, ammunisjon, sprengstoff og gjenstander som kan stamme fra Forsvaret.
Politiet oppfordrer mannen til å melde seg, og ber folk som har opplysninger om saken til å ta kontakt..
Les mer på P4


Les mer om:
Stavanger, Forsvaret

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, 70-åring, etter, våpenfunn
NRK - 14 Jan 20 kl. 14:56

Etterlyser vitner til dødsulykke

Politiet etterlyser vitner etter at en toåring døde i en trafikkulykke i et lyskryss på Slemdal i Oslo i 1630-tida mandag. Gutten gikk over fotgjengerfeltet på grønt lys, og bilføreren skal også ha hatt grønt lys..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 12:00

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 16-åring i Sandnes i Rogaland forrige helg. Nå etterlyser politiet vitner i saken..

NRK - 20 May 20 kl. 15:23

Etterlyser bil etter politiskyting

Politiet etterlyser en bil etter hendelsen hvor det ble løsnet skudd mot en politibil, øst for Haugesund natt til lørdag 16. mai. Under denne hendelsen kom det tre tilfeldige biler til.

P4 - 14 Jan 20 kl. 13:40

Etterlyser vitner etter påkjørsel

Politiet etterlyser nå vitner etter at en toåring ble påkjørt og døde på Slemdal i Oslo i går. Ulykken skjedde i et fotgjengerfelt i krysset Stasjonsveien/Tråkka. Og politiet er spesielt interessert i å komme i kontakt med føreren av en bil som kom sørfra like før ulykken rundt klokken 16.

P4 - 15 Dec 19 kl. 23:05

Stakk etter utforkjøring

Politiet i Rogaland etterlyser en mann for å ha løpt fra stedet etter å ha vært involvert i en utforkjøring på riksvei 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligger på taket utenfor veien. Politiet sier det er viktig å avklare om mannen er skadd, og ber publikum om tips..

P4 - 15 Dec 19 kl. 23:05

Stakk av etter utforkjøring

Politiet i Rogaland etterlyser en mann for å ha løpt fra stedet etter å ha vært involvert i en utforkjøring på riksvei 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligger på taket utenfor veien. Politiet sier det er viktig å avklare om mannen er skadd, og ber publikum om tips..

P4 - 07 Feb 20 kl. 20:37

Etterlyser bil etter hit and run

Politiet i USA etterlyser nå en bil etter at to norske turister ble påkjørt i Florida i går kveld. Det skriver Dagbladet. Den norske kvinnen og mannen ble alvorlig skadet og får behandling på sykehus.

NRK - 10 Dec 19 kl. 11:04

Etterlyser bil etter dødsfall

Politiet etterlyser en bil i forbindelse med at det ble funnet en død person på Rægestranden i Sola kommune. Bilen, en Opel Astra skal ha tilhørt den avdøde..

VG - 28 Oct 19 kl. 19:35

To pågrepet etter store våpenfunn

Ti timer etter at en eldre mann ble pågrepet mistenkt for besittelse av ulovlige våpen, etter at politiet avdekket en «betydelig mengde» våpen i Bamble, er nok en person pågrepet på en adresse i Asker..

P4 - 10 Dec 19 kl. 11:20

Etterlyser bil etter funn av død mann

Politiet etterlyser nå en bil etter at en mann i 40-årene ble funnet på Regestranden i Sola kommune i går ettermiddag. Bilens skal være avdødes bil, en sort Opel Astra. Poletiet etterforsker bredt og betegner dødsfallet som mistenkelig..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 2 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 3 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 3 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 3 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 4 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 4 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 5 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 5 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt