VG > Økonomi

Søndag, 01 November, 01:52

VG - 13 sep. 20 kl. 15:58

Etterforskningene mot Trump: – Han er ikke beskyttet av loven

President Trump må dele skattepapirene sine med etterforskerne i New York. De kan få en solid sak, mener Berit Berger, tidligere assisterende statsadvokat i New York..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, New York, Berit Berger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforskningenemot , TrumpHan er , ikke, beskyttetav , loven
E24 - 04 okt. 20 kl. 10:48

Har gitt bøter for 2,5 milliarder på to år

I to av de tre siste store etterforskningene for brudd på konkurranseloven har Konkurransetilsynet gitt så store bøter de kan..

P4 - 02 okt. 20 kl. 17:43

Pelosi: - Trump burde beskyttet seg bedre

Donald Trump har nærmest bedt om å bli smittet når han ikke har overholdt elementære smittevernregler i offentligheten. Det sier Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, i et intervju med amerikanske MSNBC. Pelosi sier hun samtidig har medfølelse med den amerikanske presidenten og førstedamen som har fått påvist smitte..

P4 - 16 okt. 20 kl. 05:36

Trump og Biden konkurrerte om TV-seere

I hver sin TV-kanal har Donald Trump og Joe Biden i natt svart på spørsmål fra amerikanske velgere. Blant temaene som ble tatt opp var koroanpandemien, konspirasjonsteorier og nominasjonen av Amy Coney Barrett til høyesterett. Blant annet sa Trump at han nå er helt sympotmfri etter å ha hatt koronaviruset, og at han ikke husker sist han testet negativt.

P4 - 16 sep. 20 kl. 13:32

Kan bli anmodet til ikke å ta influnsavaksine

Friske personer kan bli anmodet om ikke å ta influensavaksinen i år. Årsaken er at Folkehelseinstituttet ikke har fått kjøpt inn nok vaksiner mot høsten og vinterens sesonginfluensa, skriver Aftenposten. Det er kjøpt inn 1,2 millioner doser.

P4 - 28 sep. 20 kl. 05:47

Trump: - Fake news

Donald Trump skal ikke ha betalt inntektsskatt i ti av de siste 15 årene. New York Times har fått tak i presidentens skattemeldinger, som skal vise at Trump kun betalte 750 dollar i inntektsskatt i 2016, året han vant presidentvalget. Året betalte han også 750 dollar, rundt 7.

P4 - 02 okt. 20 kl. 23:19

Trump lagt inn på sykehus

Donald Trump er på vei til å bli innlagt på sykehus for observasjon. Det opplyser Det hvite hus i kveld. Marine One-helikopteret til presidenten landet for kort tid siden på gressplenen utenfor Det hvite hus hvor de skal frakte Trump til militærsykehus Walter Reed.

P4 - 02 okt. 20 kl. 23:19

Trump legges inn på sykehus

Donald Trump er på vei til å bli innlagt på sykehus for observasjon. Det opplyser Det hvite hus i kveld. Marine One-helikopteret til presidenten landet for kort tid siden på gressplenen utenfor Det hvite hus hvor de nå venter på å frakte Trump til militærsykehus Walter Reed.

P4 - 03 okt. 20 kl. 07:44

Trump behandles med Remdesivir

USAs president Donald Trump får nå behandling med medisinen remdesivir mot koronaviruset. Trump ble sent i går kveld innlagt på sykehus for observasjon etter at han og førstedame Melania Trump fikk påvist smitte. Legen til Trump sier presidenten har det fint og at han ikke trenger oksygentilførsel..

Dagbladet - 10 okt. 20 kl. 21:11

Som barn ble jeg ikke vaksinert

Vi må gå i dialog med vaksinemotstandere, uten å latterliggjøre dem, men det er noen ting som ikke kan vente. Og det er barnets rett til å være beskyttet, mener Camara Lundestad Joof..

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 11:56

– Sukker, ikke mettet fett var farlig for hjertet

Mye mettet fett, særlig fra ost, beskyttet mot hjerteinfarkt. Mye sukker økte risikoen. – Jeg ble overrasket da jeg så resultatene, sier forskeren..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Drømmetreff fra Castro sikret årets første borteseier for Aalesund

HAUGESUND (VG) (Haugesund – Aalesund 0–1) Et drømmetreff fra Niklas Castro og en Gudmund Kongshavn i storform sørget for at Lars Arne Nilsen kunne juble for sine første poeng som Aalesund-trener..

VG - 6 timer siden

Ute av «Skal vi danse» i sin fjerde duell: – Gleder meg til å være sammen med familien

Det var duket for en skummel Halloween på «Skal vi danse»-parketten, og til slutt var det Michael Andreassen som måtte forlate konkurransen..

VG - 9 timer siden

«Stjernekamp-thriller»: Åpnet med femmer og sekser

Etter noen nervepirrende uker skal Norge omsider kåre sin nye «ultimate entertainer». Både Sandra Lyng (33) og Knut Marius Djupvik (32) fikk en pangstart..

VG - 6 timer siden

Thomas Alsgaard tørker en tåre i «Skal vi danse»: – Dette er vanskelig for meg

Det er duket for en skummel aften på «Skal vi danse»-parketten. Alt fra frykten for mørket til frykten for dans skal frem på dansegulvet..

VG - 9 timer siden

«Stjernekamp»: Åpnet med femmer og sekser til Sandra og Knut Marius

Etter noen nervepirrende uker skal Norge omsider kåre sin nye «ultimate entertainer»..

VG - 6 timer siden

Thomas Alsgaard i «Skal vi danse»: Hver lørdag er Halloween

Det er duket for en skummel aften på «Skal vi danse»-parketten. Alt fra frykten for mørket til frykten for dans skal frem på dansegulvet..

VG - 5 timer siden

Marerittuke for Sørloth og RB Leipzig: Tapte igjen

(Borussia Mönchengladbach - RB Leipzig 1–0) Nok en gang gikk Alexander Sørloth (24) målløs av banen. RB Leipzig maktet ikke å slå tilbake etter ydmykelsen mot Manchester United. Og nå venter PSG..

VG - 5 timer siden

Innbytterne reddet Liverpool: 2–1 over West Ham og tangering av Anfield-rekord

(Liverpool-West Ham 2–1) Diogo Jota (23) sto igjen bak seiersmålet og sørget for tabelltopp for Liverpool..

VG - 8 timer siden

Prest skutt i Lyon – én arrestert ifølge fransk avis

En gresk-ortodoks prest ble lørdag ettermiddag skutt utenfor en kirke i Lyon. Ifølge en fransk avis skal en mistenkt være pågrepet, men det er ikke bekreftet fra offisielt hold..

VG - 6 timer siden

Odd tapte terreng i medaljekampen: – Naturligvis ikke fornøyd

(Odd - Sarpsborg 08 1–1) Molde, Vålerenga og Rosenborg har neppe noe mot at Sarpsborg 08 nøytraliserte Odd i Skien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt