NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:45

NRK - 22 feb. 21 kl. 13:16

Etterforsking av sjøtransport over

Konkurransetilsynet har ikkje lenger mistanke om ulovleg prissamarbeid innan sjøtransport. I oktober i fjor gjennomførte tilsynet rassia hos fleire aktørar. Materialet har ikkje gitt dei grunnlag til å gå vidare med saka..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforskingav , sjøtransport, over
NRK - 12 feb. 21 kl. 09:26

Legg bort etterforsking av DNB

Statsadvokatane i Oslo har lagt bort etterforskinga mot DNB i Samherji-saka, melder Dagens Næringsliv. Økokrim starta etterforsking i 2019 etter den påståtte korrupsjonssaka knytt til den islandske fiskerikjempa Samherji..

Klartale - 19 mars 21 kl. 13:03

Slik vil de bruke penger på transport

Regjeringen la fram Nasjonal transport-plan fredag..

NRK - 19 mars 21 kl. 12:11

33 milliardar til sjøtransport

I Nasjonal transportplan legg regjeringa opp til investeringar på om lag 33 milliardar kroner for sjøtransporten. Over ein tidel av dette skal gå til Stad skipstunnel. Hamnar i Longyearbyen og langs norskekysten skal utbetras..

NRK - 03 mars 21 kl. 06:32

Nedgang i sjømateksport

Norge eksporterte sjømat for 8,7 milliarder kroner i februar. Det er en nedgang på fem prosent, sammenlignet med februar i fjor. Dermed fortsetter trenden fra januar med en fallende sjømateksport, skriver Norges sjømatråd i en pressemelding..

NRK - 16 mars 21 kl. 22:58

Uber ansetter 70.000 sjåfører

Uber gir 70.000 sjåfører fast ansettelse i Storbritannia etter at høyesterett slo fast at sjåførene ikke er å anse som selvstendig næringsdrivende. For sjåførenes del innebærer ansettelsen at de er sikret britisk minstelønn, pensjonsrettigheter og ferie på lik linje med andre arbeidstakere..

NRK - 29 mars 21 kl. 02:15

Venter dyrere hytter ved sjøen

Meglerbransjen forventer at prisstigningen for hytter langs sjøen skal stige også i år. I fjor steg prisen på hytter nær sjøen med hele 11,5 prosent, ifølge Eiendom Norge. I år vil prisen på sjøhyttene øke ytterligere, mener flere meglere Dagens Næringsliv har snakket med..

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:25

Stansa etterforsking av bryggje

Då Gunnar Bygnes fann ei ulovleg bryggje på eigedomen sin ville lensmannen i Fjaler etterforske, men politileiinga og statsadvokaten sa nei. Dei meiner det må løysast som ei sivil sak, men Bygnes veit ikkje kven som har satt opp bryggja..

NRK - 12 feb. 21 kl. 11:30

Ny person sikta i konkurssak

I samanheng med etterforsking av mistenkt konkurskriminalitet i hotellkonsernet Maribel AS er endå ein person arrestert og sikta av Økokrim. Han vart arrestert då han kom til Oslo lufthamn frå utlandet..

NRK - 01 april 21 kl. 19:11

Omkom etter snøskuterulukke

Ei kvinne omkom etter ei snøskuterulukke i Finnmark torsdag ettermiddag, opplyser politiet på Twitter. Politiet har sett i verk etterforsking etter ulukka..

NRK - 09 april 21 kl. 09:37

BA: Mann pågripen for valdtekt

Ein mann blir fredag framstilt for fengsling i Bergen tingrett, sikta for å ha valdteke ei kvinne i fjor haust, skriv BA. Politiadvokat Trine Frantzen seier til avisa at mannen vart pågripen på onsdag. Saka har vore under etterforsking sidan i haust..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..

NRK - 15 minutter siden

Opnar pengesekken for regnskogen

Ein norsk idé sikrar milliardinvestering frå stormakter og gigantselskap i regnskogen. Det skal kunne kutte 100 millionar tonn CO₂-utslepp..

NRK - 15 minutter siden

Ulykke i Sande

En person tas hånd om av luftambulansen etter en ulykke i Sande. Ifølge politiet har personen kommet i klem på et bilverksted ved Lersbrygga. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 15 minutter siden

Kvinne siktet i halliksak

En kvinne i 60-årene er siktet for menneskehandel, hallikvirksomhet og narkotikalovbrudd. Politiet mener hun drev et bordell på en massasjesalong i Oslo, skriver TV 2. Kvinnen ble pågrepet tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet.

NRK - 15 minutter siden

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2.

NRK - 30 minutter siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..

NRK - 45 minutter siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..

NRK - 30 minutter siden

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 1 time siden

Mistet førerkort etter kappkjøring

To personer mistet førerkortet etter å ha kjørt kappkjøring med hverandre i Aurvåg, Herøy på Sunnmøre i 80-sona. Den ene hadde fart på 155 km/t og den andre 157 km/t, melder politiet i Møre og Romsdal. Seks personer fikk forenklede forelegg for fart..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt