NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 13:53

NRK - 18 Jan 20 kl. 08:49

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjøvik, Hov, Søndre Land, Innlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsketi , hele, natt
NRK - 18 Jan 20 kl. 08:49

Etterforsket dødsfall i Hov i natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser i Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

Dagbladet - 15 Feb 20 kl. 16:38

Drapssaken kan gjenåpnes

Drapsdømt har brukt hele livet på å renvaske seg. Nå kan saken bli etterforsket på nytt..

NRK - 16 Oct 19 kl. 22:51

Kan bli etterforsket ytterligere

Saken mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere, selv om PST har innstilt på tiltale, ifølge riksadvokaten..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 08:16

Terrorsaken blir ferdig etterforsket i desember

Politiet har nå konkludert med at Philip Manshaus ikke hadde medhjelpere i forbindelse med moské-angrepet i Bærum. Saken vil være ferdig etterforsket innen noen uker..

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 22:53

Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere

Saken mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere, selv om PST har innstilt på tiltale, ifølge riksadvokaten..

VG - 15 Dec 19 kl. 07:45

La føringer for våpenoperasjon – så ble begge etterforsket

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold og Kripos-sjef Ketil Haukaas var med å bevilge penger og legge rammene for politiets store våpenoperasjon. I etterkant har begge blitt etterforsket av Spesialenheten på grunn av private våpen..

NRK - 01 Dec 19 kl. 10:05

Travel natt for politiet

Politiet i Sør-Vest melder om en travel natt. Operasjonssentralen i Stavanger har notert hele 12 tilfeller av slagsmål. Flere blir beskrevet som masseslagsmål.

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:49

- Få klarer fristen i voldtektssaker

- Belastningen for å klare å etterforske voldtektssaker innen fristen er et problem over hele landet. Det sier leder i Politiets fellesforbund, Sigve Bolstad. 22 voldtektssaker i Agder som er over ett år gamle, er fortsatt ikke ferdig etterforsket - til tross for at Politidirektoratet og Riksadvokaten i 2016 fastsatte en etterforskningsfrist av voldtektssaker på 130 dager..

VG - 15 Dec 19 kl. 07:34

Politiet etter natt med mye bråk: Vær snille med hverandre

Natt til tredje søndag i advent ble preget av tallrike krangler og slåsskamper over hele landet. I Oslo ba politiet folk om å være snille med hverandre..

P4 - 02 Dec 19 kl. 11:47

Farevarsel for hele landet

Meteorologisk institutt har nå sendt ut farevarsel for hele landet. Det er varme luftmasser som inntar Norge i natt - og da er det fare for underkjølt regn som fryser på bakken. Det starter sør i landet i kveld og når Nord-Norge i løpet formiddagen i morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 17 timer siden

Tre vogntog står fast på E39

Tre vogntog står fast på E39 mellom Halsa og Vinjeøra ved Stokkbrua på Valsøya i Trøndelag. Bilene legger på kjetting nå og bare personbiler kan passere..

NRK - 15 minutter siden

Giske-varsler skal tale 8. mars

Sunniva Andreassen (29), som i 2018 sto fram som en av varslerne mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske, er invitert til å være hovedtaler under kvinnedagen 8. mars i Trondheim. Det skjer samtidig som Giske er aktuell for nye toppverv i Trøndelag Ap..

NRK - 1 time siden

Ingen skade etter flom

Det er ingen tegn til skader etter oversvømmelsene på jernbanestasjonene i Drammen og Halden, får NRK opplyst av Bane Nor. Mandag førte stormflo til at begge stasjonene var stengt på grunn av oversvømmelse av togsporene..

NRK - 1 time siden

Store skader på Bergensbanen

Skadene på togskinnene og et overbygg på Bergensbanen etter raset mandag er mye større enn tidligere antatt, opplyser Bane Nor. Det går buss for tog mellom Myrdal og Ustaoset på grunn av raset. Det er ikke klart når togtrafikken kan starte igjen..

NRK - 1 time siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 3 timer siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 2 timer siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 3 timer siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 3 timer siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 3 timer siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt