NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 09:30

NRK - 18 jan. 20 kl. 08:49

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjøvik, Hov, Søndre Land, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsketi , hele, natt
NRK - 17 aug. 20 kl. 12:17

Fagereng-saken ferdig etterforsket

Fagereng-saken er ferdig etterforsket og sendt over til statsadvokaten, skriver Nordlys. Saken er etterforsket som en drapssak, da en 27 år gammel kvinne tok med seg sine tre døtre ut i sjøen ved Fagereng i fjor. Kun den yngste dattera overlevde..

NRK - 16 okt. 19 kl. 22:51

Kan bli etterforsket ytterligere

Saken mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere, selv om PST har innstilt på tiltale, ifølge riksadvokaten..

Dagbladet - 16 okt. 19 kl. 22:53

Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere

Saken mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere, selv om PST har innstilt på tiltale, ifølge riksadvokaten..

Aftenposten - 04 nov. 19 kl. 08:16

Terrorsaken blir ferdig etterforsket i desember

Politiet har nå konkludert med at Philip Manshaus ikke hadde medhjelpere i forbindelse med moské-angrepet i Bærum. Saken vil være ferdig etterforsket innen noen uker..

VG - 15 des. 19 kl. 07:45

La føringer for våpenoperasjon – så ble begge etterforsket

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold og Kripos-sjef Ketil Haukaas var med å bevilge penger og legge rammene for politiets store våpenoperasjon. I etterkant har begge blitt etterforsket av Spesialenheten på grunn av private våpen..

P4 - 14 mai 20 kl. 18:41

Senator trekker seg midlertidig

Lederen for det amerikanske senatets etterforskningskomité, Richard Burr, trekker seg midlertidig mans han blir etterforsket av FBI. Han blir etterforsket på grunn av mistanke om at han har drevet ulovlig aksjehandel da han solgte store deler av aksjene sine like før økonomien stupte på grunn av koronaviruset..

NRK - 17 juni 20 kl. 12:13

Ambulansesaken ferdig etterforsket

Politiet har etterforsket ferdig saken der en 32 år gammel mann kapret en ambulanse i Oslo i oktober i fjor. Mannen er blant annet siktet for drapsforsøk mot en mor med to tvillinger i barnevogn og et eldre ektepar..

P4 - 18 aug. 20 kl. 05:38

Tromsø-tragedien ferdig etterforsket

Politiet har nå etterforsket ferdig saken der en 27 år gammel kvinne tok med seg sine tre døtre ut i sjøen i Tromsø i desember i fjor. Moren og to av de tre barna døde. Til avisa Nordlys sier statsadvokaten at saken nå sendes til Riksadvokaten for endelig berslutning.

NRK - 18 jan. 20 kl. 08:49

Etterforsket dødsfall i Hov i natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser i Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

P4 - 04 okt. 19 kl. 08:49

- Få klarer fristen i voldtektssaker

- Belastningen for å klare å etterforske voldtektssaker innen fristen er et problem over hele landet. Det sier leder i Politiets fellesforbund, Sigve Bolstad. 22 voldtektssaker i Agder som er over ett år gamle, er fortsatt ikke ferdig etterforsket - til tross for at Politidirektoratet og Riksadvokaten i 2016 fastsatte en etterforskningsfrist av voldtektssaker på 130 dager..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 16 timer siden

Fant ammunisjon som var kastet

Det er funnet ammunisjon og noe som kan være en granat på gjenvinningsstasjonen på Skoppum i Vestfold. Politiet er på stedet og forsvaret blir sendt dit for å hente det. – Ufattelig at noen kaster slikt der, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Joshua Wong arrestert i Hongkong

Den profilerte aktivisten Joshua Wong er pågrepet i Hongkong, mistenkt for å ha deltatt i en ulovlig folkeansamling og for å ha brutt forbudet mot å dekke til ansiktet, melder Hong Kong free press..

NRK - 15 minutter siden

502 millioner i gebyrer til forlag

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. I følge tilsynet har aktørene delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt. Blant annet ilegges Bokbasen et gebyr på 3,89 millioner kroner og Cappelen Damm et gebyr på 151,9 millioner kroner..

NRK - 15 minutter siden

Israel strammer inn ytterligere

Israel stenger landet etter at det onsdag ble meldt om 6.950 nye smittetilfeller siste døgn, noe som er ny rekord. Fra og med fredag går landet inn i en «full nedstenging» i to uker, ifølge statsminister Benjamin Netanyahu..

NRK - 30 minutter siden

Avlyser planlagde framsyningar

Metropolitan Opera i New York, eit av verdas fremste operahus, avlyser resten av sesongen. I stadfestinga står det at det ikkje er trygt verken for utøvarane eller publikum å ha framsyningar på grunn av koronasituasjonen..

NRK - 45 minutter siden

EU vil ikke anerkjenne Lukasjenko

EU vil ikke anerkjenne Aleksandr Lukasjenko som Hviterusslands president fordi valget og innsettelsen mangler legitimitet, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell. Lukasjenko ble onsdag tatt i ed som president, halvannen måned etter valget. Tusenvis av hviterussere har demonstrert mot det offisielle valgresultatet der Lukasjenko vant med 80 prosent..

NRK - 1 time siden

53 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet ble 53 nye personer registret med koronasmitte i Oslo. Det viser kommuens egne tall. Fremdeles er 14 av 15 bydeler røde og smitten er høyeste i bydel St.

NRK - 1 time siden

"Koronabuss" var innom Røros

Den mye omtalte bussen med pensjonister på rundtur, hvor 33 ble smittet av korona, hadde også en stopp på Røros den 18. september. Kommunen jobber nå med smittesporing, skriver de på sine nettsider..

NRK - 1 time siden

Ber domstol blokkere TikTok-forbud

Tiktok ber en føderal domstol i USA blokkere president Donald Trumps forbud mot appen, ettersom de mener forbudet ikke er basert på sikkerhetshensyn. Trump har truet med å forby den kinesiskeide appen om den ikke blir solgt til et amerikansk selskap..

NRK - 18 timer siden

Døde i fallulykke i Kristiansand

En person omkom etter en fallulykke i Vågsbygd i Kristiansand tidligere i dag. Vedkommende var en del av et turfølge og falt i en trapp på en sti. Personen ble erklært død på stedet, opplyser politiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt