P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 16:23

P4 - 17 Jul 19 kl. 10:14

Etterforsker storstilt militærtyveri

Forsvaret i Canada har startet etterforskning etter at en tidligere ansatt ved et militært forskningssenter skal ha stjålet og destruert sensitive dokumenter.
Så mye som 30.000 dokumenter kan være stjålet, ifølge Radio-Canada.
Det var tre tidligere kollegaer som varslet om den ansatte, som sluttet i jobben i fjor..
Les mer på P4


Les mer om:
Canada, Radio-Canada

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, storstilt, militærtyveri
NRK - 21 timer siden

FBI etterforsker mulig terrormotiv

Amerikansk politi etterforsker om mannen som skjøt og drepte tre personer på en militærbase i Florida i går, hadde et terrormotiv. Mannen kom fra det saudiarabiske flyvåpenet og var i USA for opplæring..

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 09:37

Canada etterforsker tyveri ved militært forskningssenter

Forsvaret i Canada har startet etterforskning etter at en tidligere ansatt ved et militært forskningssenter skal ha stjålet og destruert sensitive dokumenter..

NRK - 11 Jun 19 kl. 05:30

Etterforsker ulykke nær militærleir

Politiet fortsetter tirsdag etterforskningen av søndagens ulykke ved militærbasen på Skjold. To førstegangssoldater fikk lettere og moderate skader da de håndterte ammunisjon utenfor tjeneste. Politiet har sendt en krimtekniker til basen..

P4 - 30 Apr 19 kl. 16:25

Maduro: Militæret på min side

Venezuelas president Nicolas Maduro sier nå at han har militæret på sin side. Opposisjonsleder Juan Guaidó hevder i dag at han har støtte fra militæret, og varsler at han nå vil forsøke å ta over makten fra presidenten. Men Maduro sier ifølge Reuters at han har snakket med flere militære ledere, som har uttrykt lojalitet til ham..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 19:19

Etterforsker trusselbrev etter kapringen

PST og politiet etterforsker et trusselbrev som skal ha blitt sendt ut i forkant av ambulansekapringen på Torshov..

NRK - 25 Jul 19 kl. 03:29

Etterforsker brann i container

Politiet etterforsker en brann i en søppelcontainer på Øksnevik i Agder, og mistenker at den er påsatt. Containeren er helt utbrent..

NRK - 12 Jun 19 kl. 15:41

Lagde suvenirer av ammunisjon

De to soldatene som ble skadet på Skjold militærleir i Troms på søndag brukte ammunisjon til å lage seg et minne fra førstegangstjenesten. Ammunisjon gikk av i den sammenheng, opplyser Hæren. Politiet etterforsker saken.

NRK - 12 Jun 19 kl. 15:41

Lagde suvernirer av ammunisjon

De to soldatene som ble skadet på Skjold militærleir i Troms på søndag brukte ammunisjon til å lage seg et minne fra førstegangstjenesten. Ammunisjon gikk av i den sammenheng, opplyser Hæren. Politiet etterforsker saken.

NRK - 06 Aug 19 kl. 15:29

Etterforsker politiaksjon

Spesialenheten for politisaker etterforsker nå hva som skjedde da en mann i 60-årene ble skutt og drept av politiet på Jaren i Oppland i går kveld. Mannen hadde ikke skytevåpen, men brukte machete og motorsag som våpen..

NRK - 04 May 19 kl. 17:18

Maduro førebur militæret

Venezuela sin president Nicolás Maduro sa i ein tale til militæret at dei skal vere klar i tilfelle USA går for ein militær offensiv mot landet, skriv AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Lundeby vant på Lillehammer

Maren Lundby vant for andre dag på rad i Lillehammer og sikret verdenscupseier tross tunge værforhold. I første omgang klinket Lundby til med et kjempehopp på hele 138,5 meter, og ledet foran finaleomgangen. Slev med et litt dårligere hopp på 121 meter i andre omgang vant hun med 15 poeng foran østerrike og japan..

P4 - 45 minutter siden

1500 møtte til minnemarkering

Over 1500 personer møtte opp på minnemarkering i Tromsø i dag etter drukningstragedien mandag. To små barn og deres mor døde etter at de ble hentet livløse opp av sjøen, mens en ett år gammel jente fortsatt får intensiv behandling på sykehuset. Initiativtaker til samlingen, Øyvin Bakkeby Moe, sier til NRK at alle er berørt og det var behov for å samles..

P4 - 1 time siden

EM-søv til Grøvdal

Karoline Bjerkeli Grøvdal løp inn til en sølvmedalje i EM terrengløp. Dette er hennes femte EM-medalje i terrengløp, fra før har hun fire bronsemedaljer..

P4 - 2 timer siden

Ordfører i Engerdal er død

Ordføreren i Engerdal, Lars Erik Hyllvang er død. Det opplyser kommunen på sine hjemmesider. Hyllvang døde ved Ullevål sykehus i natt.

P4 - 3 timer siden

Etterlyser vitner etter påkjørsel

Politiet i Sandnes etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i går ettermiddag. Bilføreren stakk fra stedet etter ulykken, kvinnen ble alvorlig skadet og er innlagt på intensivavdelingen. Politiet opplyser til NTB at de ikke har noen mistenkte i saken.

P4 - 3 timer siden

Båt drev mot skjær

En fiskebåt sendte ut mayday-signal etter at den drev mot et skjær ved Sørøya i Finnmark i dag. Det var seks personer om bord. Helikopter brukte rotorvinden til å skyve båten unne skjæret til ankret fikk feste, og Hovedredningssentralen Nord-Norge opplyser at situasjonen nå er under kontroll..

P4 - Igår: 12:19

Reddet hund med sammentapede bein

En hund med sammenteipede bein og snute har blitt reddet opp av en bekk i Asker i ettermiddag. Politiet opplyser at noen også hadde puttet hunden inn i en plastpose før den var satt ut i vannet. Hunden er kraftig nedkjølt og er kjørt til veterinær for å få hjelp.

P4 - 4 timer siden

To begjært varetektsfengslet

Politiet ønsker å varetektsfengsle to personer som er pågrepet i forbindelse med drapet på 17 år gamle Wilma Andersson i Uddevalla i Sverige. De mistenkes for å ha oppgitt feilaktig informasjon. En av dem skal ha koblinger til 17-åringens kjæreste som er siktet for drapet.

P4 - 5 timer siden

Siktet etter at hund ble funnet i bekk

En person er siktet etter at en hund ble funnet i en plastpose i en bekk i Asker i går. Hundens bein og snute var tapet sammen, og den var alvorlig skadet da den ble tatt til veterinær. Politiet opplyser til TV2 at de har avhørt personen, men det er foreløpig for tidlig å si noe om motivet..

P4 - 5 timer siden

Gull til Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen tok gull U20 i EM i terrengløp. Dette er hans fjerde strake EM-gull. Seniorklassen med Filip Ingebrigtsen og Didrik Tønseth starter halv to..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt