NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 17:55

NRK - 10 Feb 19 kl. 19:53

Etterforsker ran på bensinstasjon

Politiet har pågrepet fem personer etter at en bensinstasjon-ansatt på Ryen i Oslo skal ha blitt ranet inne på arbeidsplassen søndag kveld. Den ansatte skal ha blitt slått og sparket under ranet, og politiet har beslaglagt en kniv og en batong..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ryen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, ran, bensinstasjon
NRK - 10 Oct 18 kl. 04:07

Bensinstasjon rana på Notodden

Ein bensinstasjon på Notodden er blitt utsett for eit ran. Politiet er på veg til staden, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 05:42

Mann pågrepet etter vold på bensinstasjon i Sarpsborg

En mann er pågrepet etter at en ansatt på en bensinstasjon i Sarpsborg ble slått ned natt til tirsdag..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 13:10

PST: Etterforsker dataangrep mot Fylkesmennene

PST bekrefter at de etterforsker «nettverksangrep» mot enkelte fylkesmennembeter..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 13:10

PST: Etterforsker dataangrep mot fylkesmenn

PST bekrefter at de etterforsker «nettverksangrep» mot enkelte fylkesmannsembeter. Men hverken PST, fylkesmennene eller Regjeringen vil si noe mer om omfanget..

VG - 09 Jan 19 kl. 21:11

Lørenskog-forsvinningen: Møtte sivilt politi på bensinstasjon

LØRENSKOG (VG) Få timer etter at Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) forsvant fra sitt hjem 31. oktober i fjor, traff ektemannen Tom Hagen (68) sivilt politi på en bensinstasjon i nærheten..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 06:01

USA etterforsker Huawei

USA etterforsker anklager om at Huawei har stjålet handelshemmeligheter, ifølge Wall Street Journal. De skal ha kommet langt i etterforskningen..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 14:51

PST etterforsker trusler mot justisministeren

PST bekrefter overfor Aftenposten at de etterforsker trusler mot justisminister Tor Mikkel Wara..

Dagbladet - 18 Jan 19 kl. 14:34

Etterforsker knivstikking i Oslo som terror

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) etterforsker knivangrepet mot en kvinne på en Kiwi-butikk i Møllergata i Oslo torsdag som et mulig terrorangrep, melder NRK..

NRK - 26 Oct 18 kl. 22:22

FBI etterforsker Tesla

FBI etterforsker Tesla etter mistanke om at selskapet har gitt investorer villedende opplysninger om produksjonstallet av Model 3 sedan. Det skriver The Washington Post..

NRK - 11 Apr 19 kl. 13:50

Etterforsker politimester

Spesialenheten for politisaker etterforsker politimester i Finnmark, Ellen Katrine Hætta, for blant annet korrupsjon. Det skriver hun selv på Facebook, og avviser samtidig at påstandene stemmer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 30 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 30 minutter siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 3 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 3 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt