NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:23

NRK - 10 Feb 19 kl. 19:53

Etterforsker ran på bensinstasjon

Politiet har pågrepet fem personer etter at en bensinstasjon-ansatt på Ryen i Oslo skal ha blitt ranet inne på arbeidsplassen søndag kveld. Den ansatte skal ha blitt slått og sparket under ranet, og politiet har beslaglagt en kniv og en batong..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ryen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, ran, bensinstasjon
NRK - 10 Oct 18 kl. 04:07

Bensinstasjon rana på Notodden

Ein bensinstasjon på Notodden er blitt utsett for eit ran. Politiet er på veg til staden, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 05:42

Mann pågrepet etter vold på bensinstasjon i Sarpsborg

En mann er pågrepet etter at en ansatt på en bensinstasjon i Sarpsborg ble slått ned natt til tirsdag..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 13:10

PST: Etterforsker dataangrep mot Fylkesmennene

PST bekrefter at de etterforsker «nettverksangrep» mot enkelte fylkesmennembeter..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 13:10

PST: Etterforsker dataangrep mot fylkesmenn

PST bekrefter at de etterforsker «nettverksangrep» mot enkelte fylkesmannsembeter. Men hverken PST, fylkesmennene eller Regjeringen vil si noe mer om omfanget..

VG - 09 Jan 19 kl. 21:11

Lørenskog-forsvinningen: Møtte sivilt politi på bensinstasjon

LØRENSKOG (VG) Få timer etter at Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) forsvant fra sitt hjem 31. oktober i fjor, traff ektemannen Tom Hagen (68) sivilt politi på en bensinstasjon i nærheten..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 06:01

USA etterforsker Huawei

USA etterforsker anklager om at Huawei har stjålet handelshemmeligheter, ifølge Wall Street Journal. De skal ha kommet langt i etterforskningen..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 14:51

PST etterforsker trusler mot justisministeren

PST bekrefter overfor Aftenposten at de etterforsker trusler mot justisminister Tor Mikkel Wara..

Dagbladet - 18 Jan 19 kl. 14:34

Etterforsker knivstikking i Oslo som terror

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) etterforsker knivangrepet mot en kvinne på en Kiwi-butikk i Møllergata i Oslo torsdag som et mulig terrorangrep, melder NRK..

NRK - 26 Oct 18 kl. 22:22

FBI etterforsker Tesla

FBI etterforsker Tesla etter mistanke om at selskapet har gitt investorer villedende opplysninger om produksjonstallet av Model 3 sedan. Det skriver The Washington Post..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 14:51

PST etterforsker trusler mot justisministeren – bil og hus tagget ned

PST etterforsker trusler rettet mot justisminister Tor Mikkel Wara (Frp). – Vi ser svært alvorlig på dette, opplyser PST..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 30 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt