NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:19

NRK - 10 Feb 19 kl. 19:53

Etterforsker ran på bensinstasjon

Politiet har pågrepet fem personer etter at en bensinstasjon-ansatt på Ryen i Oslo skal ha blitt ranet inne på arbeidsplassen søndag kveld. Den ansatte skal ha blitt slått og sparket under ranet, og politiet har beslaglagt en kniv og en batong..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ryen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, ran, bensinstasjon
P4 - 10 Jun 19 kl. 17:40

Eksplosjon ved bensinstasjon

Det har vært en eksplosjon ved en bensinstasjon i Sandvika Storsenter i Bærum. Det opplyser Oslo politidistrikt. Situasjonen er fortsatt uavklart..

NRK - 10 Oct 18 kl. 04:07

Bensinstasjon rana på Notodden

Ein bensinstasjon på Notodden er blitt utsett for eit ran. Politiet er på veg til staden, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 10 Jun 19 kl. 17:37

Eksplosjon ved bensinstasjon

Det har vore ein eksplosjon ved ein Uno-X bensinstasjon ved Sandvika storsenter. Vitner har høyrt eit smell. Naudetatar er på veg, skriv politiet på Twitter.

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 17:42

Eksplosjon ved bensinstasjon i Sandvika

Nødetatene er på vei til meldinger om en eksplosjon ved en bensinstasjon ved Sandvika Storsenter. Situasjonen er uavklart, og E18 er stengt i begge retninger..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 17:42

Eksplosjon ved bensinstasjon i Sandvika. Lange køer på E18.

Det er opprettet en stor sikkerhetssone etter er en eksplosjon ved en bensinstasjon i Sandvika. Situasjonen er uavklart, og E18 er stengt i begge retninger..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 17:42

Meldinger om eksplosjon ved bensinstasjon i Sandvika

Nødetatene er på vei til meldinger om en eksplosjon ved en bensinstasjon ved Sandvika Storsenter. Politiet sier situasjonen foreløpig er uavklart..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 05:42

Mann pågrepet etter vold på bensinstasjon i Sarpsborg

En mann er pågrepet etter at en ansatt på en bensinstasjon i Sarpsborg ble slått ned natt til tirsdag..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 13:10

PST: Etterforsker dataangrep mot Fylkesmennene

PST bekrefter at de etterforsker «nettverksangrep» mot enkelte fylkesmennembeter..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 13:10

PST: Etterforsker dataangrep mot fylkesmenn

PST bekrefter at de etterforsker «nettverksangrep» mot enkelte fylkesmannsembeter. Men hverken PST, fylkesmennene eller Regjeringen vil si noe mer om omfanget..

VG - 09 Jan 19 kl. 21:11

Lørenskog-forsvinningen: Møtte sivilt politi på bensinstasjon

LØRENSKOG (VG) Få timer etter at Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) forsvant fra sitt hjem 31. oktober i fjor, traff ektemannen Tom Hagen (68) sivilt politi på en bensinstasjon i nærheten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 15 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 2 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt