P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 08:21

P4 - 23 May 20 kl. 11:07

Etterforsker rådgiveren til Boris Johnson

Politiet i Storbritannia etterforsker topprådgiveren til statsminister Boris Johnson for brudd på regjeringens regler for koronakarantene.
Dominic Cummings skal ha reist fra London for å besøke foreldrene sine i Durham mens han hadde symptomer på covid-19, melder The Guardian.
Opposisjonspartiene reagerer kraftig. Fra før har to andre tjenestemenn måtte trekke seg fra sine stillinger etter å ha brutt koronareglene..
Les mer på P4


Les mer om:
Storbritannia, Boris Johnson, Cummings, London, Durham, The Guardian

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, rådgiveren, til, Boris, Johnson
Klartale - 26 May 20 kl. 10:45

– Jeg angrer ikke på hva jeg gjorde

Den britiske rådgiveren Dominic Cummings får kritikk. Statsminister Boris Johnson støtter ham..

NRK - 25 May 20 kl. 17:45

Johnsons rådgiver forklarte seg

Dominic Cummings, rådgiveren til Storbritannias statsminister Boris Johnson, sier han dro til en isolert hytte på farens eiendom. Selv om dette brøt med de stengre smittevernreglene..

NRK - 25 May 20 kl. 17:51

- Jeg vet at mange er sinte

Rådgiveren til Englands statsminister Boris Johnson sier han ikke rådførte seg med statsministeren før han la ut på turen hvor han brøt karantenereglene. Turen ble forklart med at han ønsket å få et familiemedlem til å passe sønnen hans..

P4 - 25 May 20 kl. 20:33

Johnson støtter fortsatt utskjelt rådgiver

Storbritannias statsminister Boris Johnson forsvarer nok en gang sin rådgiver Dominic Cummings som det nå stormer rundt. Rådgiveren brøt i mars landets egne koronaregler da besøkte familien mens han var smittet med koronaviruset, for at de skulle ta vare på sønnen hans..

NRK - 09 May 20 kl. 03:06

Pence-rådgiver koronasmittet

Presserådgiveren til USAs visepresident Mike Pence har testet positivt for koronaviruset. Rådgiveren Katie Miller testet positivt fredag. Hun har ikke vært i direkte kontakt med president Donald Trump, men har vært i kontakt med visepresidenten..

P4 - 28 May 20 kl. 14:49

Cummings straffes ikke

Boris Johnsons rådgiver, Dominic Cummings, blir ikke straffet etter at han trosset karantenereglene. Cummings ble anmeldt til politiet etter at han besøkte familien i slutten av mars da han var smittet med koronaviruset. Politiet mener regelbruddet er for mildt til å straffes fordi rådgiveren ikke brøt reglene om sosial distansering, skriver Telegraph..

P4 - 27 May 20 kl. 18:47

Avviser høring om Cummings

Storbritannias statsminister Boris Johnson avviser nå en offentlig høring om handlingene til hans rådgiver Dominic Cummings. Rådgiveren brøt i mars landets egne koronaregler da han besøkte familien mens han var smittet med koronaviruset, for at de skulle ta vare på sønnen hans. Johnson mener en gransking ikke vil være fornuftig tidsbruk og mener man nå må gå videre..

VG - 13 Feb 20 kl. 12:59

Boris bruker øksen: Sparker tre kvinner og tre menn

Det ble en blodig politisk torsdag i Storbritannia da Boris Johnson kastet flere regjeringsmedlemmer på dør. – Brexit er et faktum, derfor trenger Boris neste generasjons politiske talenter, sier en kilde nær Downing Street til Sky News..

VG - 13 Feb 20 kl. 12:59

Boris bruker øksen: Sparker fire kvinner og tre menn

Det ble en blodig politisk torsdag i Storbritannia da Boris Johnson kastet flere regjeringsmedlemmer på dør. – Brexit er et faktum, derfor trenger Boris neste generasjons politiske talenter, sier en kilde nær Downing Street til Sky News..

VG - 13 Feb 20 kl. 12:59

Boris bruker øksen: Fire kvinner og tre menn må pakke sakene

Det ble en blodig politisk torsdag i Storbritannia da Boris Johnson kastet flere regjeringsmedlemmer på dør. – Brexit er et faktum, derfor trenger Boris neste generasjons politiske talenter, sier en kilde nær Downing Street til Sky News..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner i hele USA

I byer over hele USA er det demonstrert mot rasisme og politivold i natt. Og dette er de største demonstrasjonene som er utløst av dødsfallet til George Floyd så langt. Militære kjøretøy og soldater stengte av store deler av sentrum i Washington før den planlagte marsjen der som myndighetene forventet at 200.

P4 - 45 minutter siden

Biden lover politireform

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden vil ha en politireform. I en kronikk i Los Angeles Times skriver Biden at hvis han blir valgt, forplikter han seg til å etablere en nasjonal granskingskommisjon for politiet innen hundre dager ved makten. Allerede nå vil han ha endringer og konkrete tiltak for å reversere den systematiske rasismen i politiet, skriver han.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for å ha filmet leietakere

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha filmet leietakere i årevis. Han skal ha innstallert små kameraer og mikrofoner i boligen han leide ut til en kvinne og hennes datter i fire år, og han skal ha onanert til videoene. Mannen har forklart at han brukte overvåkingsutstyret til å se og høre på kvinnen og den da 12 år gamle datteren hennes i situasjoner der de var lettkledde eller nakne.

P4 - 1 time siden

Omkom i boligbrann i Tønsberg

En person er funnet omkommet etter en brann i et boligbygg i Tønsberg. Brannen ble meldt inn like før klokken fire i natt. Bygget har tre leiligheter.

P4 - 1 time siden

20 nye smittede

Det er registrert 20 nye koronasmittede i Norge siste døgn. Det melder Folkehelseinstituttet. Og det er 22 personer som nå får behandling på sykehus for covid-19..

P4 - 1 time siden

To alvorlig knivskadd etter slåsskamp

To menn i 20-åene er knivstukket og alvorlig skadd etter slåssing i Fredrikstad sentrum i natt. Det skal ha vært to slåsskamper, som politiet setter i sammenheng. Fire personer er pågrepet.

P4 - 9 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 9 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 9 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 9 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt