NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 20:57

NRK - 11 Feb 19 kl. 16:06

Etterforsker ny Skripal-mistenkt

En tredje person mistenkes for å være innblandet i nervegiftangrepet i Salisbury, England, i fjor. Den britiske ambassadøren til Bulgaria, Emma Hopkins, opplyste mandag at Storbritannia og Bulgaria har innledet en felles etterforskning mot personen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Salisbury, Bulgaria, Hopkins, Storbritannia, Skripal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforskerny , Skripal-mistenkt
NRK - 03 Oct 18 kl. 15:18

Putin: – Skripal var aktiv agent

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble angrepet med nervegift i Salisbury, var en aktiv agent, hevder Vladimir Putin. Han sier Skripal samarbeidet med internasjonal etterretning etter at han ble løslatt fra russisk fengsel, melder AFP..

Dagbladet - 04 May 19 kl. 12:50

- Ny mistenkt i Maddie-forsvinningen

Det er tolv år siden Madeleine McCann forsvant. Nå melder portugisiske medier at politiet etterforsker en ny mistenkt..

NRK - 25 Feb 19 kl. 18:13

Etterforsker hemmelig nettverk

Et titall personer er mistenkt for å ha drevet virksomhet som kan være en trussel mot rikets sikkerhet i Sverige, skriver Aftonbladet. Minst en av personene er mistenkt for lovbrudd som kan true det svenske forsvaret, ifølge Sveriges Radio..

NRK - 13 Apr 19 kl. 01:36

Har én mistenkt etter påkjørsel

Politiet etterforsker bredt, men har én konkret mistenkt etter påkjørselen i Sandefjord fredag kveld. En kvinne i 50-årene omkom, og en mann i 50-årene person ble lettere skadd i hendelsen. Det opplyser jourhavende Cecilie Svorstøl til VG..

NRK - 07 Feb 19 kl. 23:32

Nervegift-mistenkt nr 3 navngitt

En tredje person som kan ha deltatt i nervegiftangrepet mot den russiske eks-spionen Sergej Skripal i Salisbury, fløy tilbake til Russland få dager etter angrepet, skriver Bellingcat. Nettstedet navngir ham som GRU-offiseren Sergej Fedotov..

Aftenposten - 03 Oct 18 kl. 15:38

Putin: Skripal var en forræder

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble forgiftet med nervegift i Storbritannia, var en forræder og «drittsekk», sier president Vladimir Putin..

P4 - 17 May 19 kl. 15:25

Etterforsker voldtekt på skole

Svensk politi etterforsker nå en mulig voldtekt som skal ha skjedd på et toalett på en skole i Umeå. Det melder Aftonbladet. En jente i tenårene skal ha varslet skolens ledelse, som så varslet politiet med en gang.

P4 - 02 Jun 19 kl. 22:42

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker det de ser på som mistenkelig dødsfall etter en hendelse i bygda Snartemo i Vest-Agder. Det var i dag tidlig at politiet ble varslet om det som kunne være en ATV-ulykke, men politiet er usikre på om det er riktig. En utenlandsk kvinne ble erklært død på stedet og en annen kvinne ble alvorlig skadet.

VG - 03 Oct 18 kl. 15:44

Putin: Skripal var en forræder

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble forgiftet med nervegift i Storbritannia, var en forræder og «drittsekk», sier president Vladimir Putin..

VG - 23 Oct 18 kl. 17:45

Eksil-russer møtte Skripal – truet på livet

GUILDFORD, SURREY (VG) Tidligere Kreml-insider Valerij Morozov (63) møtte Sergej Skripal i England. Så ble han truet på livet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt