NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:17

NRK - 11 Feb 19 kl. 16:06

Etterforsker ny Skripal-mistenkt

En tredje person mistenkes for å være innblandet i nervegiftangrepet i Salisbury, England, i fjor. Den britiske ambassadøren til Bulgaria, Emma Hopkins, opplyste mandag at Storbritannia og Bulgaria har innledet en felles etterforskning mot personen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Salisbury, Bulgaria, Hopkins, Storbritannia, Skripal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforskerny , Skripal-mistenkt
NRK - 03 Oct 18 kl. 15:18

Putin: – Skripal var aktiv agent

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble angrepet med nervegift i Salisbury, var en aktiv agent, hevder Vladimir Putin. Han sier Skripal samarbeidet med internasjonal etterretning etter at han ble løslatt fra russisk fengsel, melder AFP..

NRK - 25 Feb 19 kl. 18:13

Etterforsker hemmelig nettverk

Et titall personer er mistenkt for å ha drevet virksomhet som kan være en trussel mot rikets sikkerhet i Sverige, skriver Aftonbladet. Minst en av personene er mistenkt for lovbrudd som kan true det svenske forsvaret, ifølge Sveriges Radio..

NRK - 13 Apr 19 kl. 01:36

Har én mistenkt etter påkjørsel

Politiet etterforsker bredt, men har én konkret mistenkt etter påkjørselen i Sandefjord fredag kveld. En kvinne i 50-årene omkom, og en mann i 50-årene person ble lettere skadd i hendelsen. Det opplyser jourhavende Cecilie Svorstøl til VG..

NRK - 07 Feb 19 kl. 23:32

Nervegift-mistenkt nr 3 navngitt

En tredje person som kan ha deltatt i nervegiftangrepet mot den russiske eks-spionen Sergej Skripal i Salisbury, fløy tilbake til Russland få dager etter angrepet, skriver Bellingcat. Nettstedet navngir ham som GRU-offiseren Sergej Fedotov..

Aftenposten - 03 Oct 18 kl. 15:38

Putin: Skripal var en forræder

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble forgiftet med nervegift i Storbritannia, var en forræder og «drittsekk», sier president Vladimir Putin..

VG - 03 Oct 18 kl. 15:44

Putin: Skripal var en forræder

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble forgiftet med nervegift i Storbritannia, var en forræder og «drittsekk», sier president Vladimir Putin..

VG - 23 Oct 18 kl. 17:45

Eksil-russer møtte Skripal – truet på livet

GUILDFORD, SURREY (VG) Tidligere Kreml-insider Valerij Morozov (63) møtte Sergej Skripal i England. Så ble han truet på livet..

VG - 08 Oct 18 kl. 22:27

Bellingcat mener å ha identifisert nok en russisk agent etter Skripal-angrepet

Den andre av de to russerne som er mistenkt for nervegiftangrepet i Salisbury, er lege og ansatt i den russiske etterretningstjenesten GRU, ifølge Bellingcat..

VG - 09 Oct 18 kl. 23:42

Putin-talsmann: Vil ikke diskutere nye Skripal-avsløringer

Den andre russeren som britisk politi mener sto bak Skripal-forgiftningen, er identifisert som militærlege i GRU. Kreml vil ikke kommentere avsløringene..

NRK - 19 Jan 19 kl. 09:48

PST vil fengsle terrormistenkt

Den 20 år gamle russeren som er mistenkt for terror, etter at han stakk en kvinne med kniv i en matforretning i Oslo sentrum torsdag, blir i dag fremstilt for varetektsfengsling. Det er PST som etterforsker saken som knyttes til ekstrem islamisme..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 45 minutter siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt