NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:24

NRK - 11 Feb 19 kl. 16:06

Etterforsker ny Skripal-mistenkt

En tredje person mistenkes for å være innblandet i nervegiftangrepet i Salisbury, England, i fjor. Den britiske ambassadøren til Bulgaria, Emma Hopkins, opplyste mandag at Storbritannia og Bulgaria har innledet en felles etterforskning mot personen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Salisbury, Bulgaria, Hopkins, Storbritannia, Skripal

Dele artikeln

91 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforskerny , Skripal-mistenkt
NRK - 03 Oct 18 kl. 15:18

Putin: – Skripal var aktiv agent

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble angrepet med nervegift i Salisbury, var en aktiv agent, hevder Vladimir Putin. Han sier Skripal samarbeidet med internasjonal etterretning etter at han ble løslatt fra russisk fengsel, melder AFP..

NRK - 07 Feb 19 kl. 23:32

Nervegift-mistenkt nr 3 navngitt

En tredje person som kan ha deltatt i nervegiftangrepet mot den russiske eks-spionen Sergej Skripal i Salisbury, fløy tilbake til Russland få dager etter angrepet, skriver Bellingcat. Nettstedet navngir ham som GRU-offiseren Sergej Fedotov..

Aftenposten - 03 Oct 18 kl. 15:38

Putin: Skripal var en forræder

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble forgiftet med nervegift i Storbritannia, var en forræder og «drittsekk», sier president Vladimir Putin..

VG - 03 Oct 18 kl. 15:44

Putin: Skripal var en forræder

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble forgiftet med nervegift i Storbritannia, var en forræder og «drittsekk», sier president Vladimir Putin..

VG - 23 Oct 18 kl. 17:45

Eksil-russer møtte Skripal – truet på livet

GUILDFORD, SURREY (VG) Tidligere Kreml-insider Valerij Morozov (63) møtte Sergej Skripal i England. Så ble han truet på livet..

VG - 08 Oct 18 kl. 22:27

Bellingcat mener å ha identifisert nok en russisk agent etter Skripal-angrepet

Den andre av de to russerne som er mistenkt for nervegiftangrepet i Salisbury, er lege og ansatt i den russiske etterretningstjenesten GRU, ifølge Bellingcat..

VG - 09 Oct 18 kl. 23:42

Putin-talsmann: Vil ikke diskutere nye Skripal-avsløringer

Den andre russeren som britisk politi mener sto bak Skripal-forgiftningen, er identifisert som militærlege i GRU. Kreml vil ikke kommentere avsløringene..

NRK - 19 Jan 19 kl. 09:48

PST vil fengsle terrormistenkt

Den 20 år gamle russeren som er mistenkt for terror, etter at han stakk en kvinne med kniv i en matforretning i Oslo sentrum torsdag, blir i dag fremstilt for varetektsfengsling. Det er PST som etterforsker saken som knyttes til ekstrem islamisme..

NRK - 25 Jan 19 kl. 07:55

Etterforsker nettsvindel

Flere tenåringsgutter fra Nordfjord er mistenkt for nettsvindel. Folk rundt om i hele landet er lurt til å betale for en vare på nett som ikke eksisterer. Noen av dem har vært involvert i tidligere svindel med kredittkort, skriver Fjordabladet..

NRK - 11 Dec 18 kl. 23:06

Mistenkt stod på politiliste

Fransk politi etterforsker skytingen ved et julemarked i Strasbourg som terror. En mann skjøt og drepte minst to personer ved julemarkedet i den franske byen. Mannen står på en liste over personer som utgjør en mulig fare for rikets sikkerhet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 30 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt