P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 09:49

P4 - 26 jan. 20 kl. 13:30

Etterforsker mulig overfall

Politiet i Øst etterforsker et mulig overfall av en kvinne i Moss i går kveld.
Ingen er foreløpig pågrepet i saken.
Den fornærmede meldte fra om overfallet i dag tidlig og er nå avhørt.
Hendelseforsløpet er uklart og politiet ønsker nå tips..
Les mer på P4


Les mer om:
Moss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, mulig, overfall
Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

NRK - 06 jan. 20 kl. 14:47

To arrestert etter mogeleg overfall

To 17-åringar er arresterte etter det politiet trur er eit overfall på ein gut på Økern i Oslo i ettermiddag. Vitne har opplyst at guten blei overfallen av inntil ti andre gutar, og at det skal ha blitt brukt jernrøyr og andre slagvåpen..

NRK - 18 okt. 19 kl. 09:34

Etterforsker mulig Dagbladet-angrep

Politiet etterforsker et mulig hackerangrep, som torsdag førte til at Dagbladet og fire andre nettsteder ble stengt, melder NTB. Nettstedene opplevde at flere av artiklene ble endret, og det ble lagt inn grove, falske utsagn..

P4 - 12 nov. 19 kl. 13:11

Etterforsker mulig underslag

Politiet i Sørvest etterforsker mulig underslag over flere år ved en avdeling i LO-forbundet El og It i Rogaland. Det opplyser politiet til VG. Jan Olav Andersen, leder i El og IT-forbundet, som teller 39.

Aftenposten - 23 des. 19 kl. 21:48

Politiet etterforsker mulig drap i Hokksund

En mann i 70-årene ble funnet med skader utendørs i Hokksund mandag kveld og ble erklært død på stedet. Politiet etterforsker saken som et mulig drap..

Dagbladet - 23 des. 19 kl. 22:37

Etterforsker mulig drap i Hokksund

En mann i 70-åra ble funnet på gata i Hokksund sentrum mandag kveld, og kort tid seinere erklært død på stedet. Politiet etterforsker dødsfallet som mulig drap..

NRK - 27 juni 20 kl. 10:51

Etterforsker mulig overgrep

Politiet etterforsker et mulig overgrep i Ålesund. Overgrepet skal ha skjedd natt til lørdag. – En dame er sendt til undersøkelse på overgrepsmottaket og en mann er pågrepet og blir nå avhørt, sier Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt..

NRK - 21 juli 20 kl. 09:39

Etterforsker mulig drapsforsøk

Politiet etterforsker et mulig drapsforsøk etter at en kvinne ble slått med øks i hodet utenfor Askvoll sentrum i Sunnfjord i natt, melder Bergens Tidende. En 19 år gammel mann er pågrepet. Kvinnen skal ikke være livstruende skadet..

NRK - 25 nov. 19 kl. 02:27

Bekrefter mulig spionasjeforsøk

Australia etterforsker et mulig kinesisk forsøk på å få en kinesisk-australsk forretningsmann valgt inn i parlamentet. Han varslet om saken og ble funnet død. Anklagene om mulig kinesisk spionasjeforsøk kom fram i programmet «60 Minutes» søndag..

NRK - 19 feb. 20 kl. 20:06

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Tromsø sentrum, etter at en person ble funnet tirsdag. – To personer er siktet, men vi etterforsker fortsatt saken, sier leder ved etterforskningsseksjonen ved Tromsø politidistrikt, Lene Fabek..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Influensa øker koronarisiko

Folk som blir smittet av vanlig influensa samtidig som de er smittet av koronaviruset dobler dødsrisikoen sammenlignet med dem som kun har covid-19. Det viser en ny analyse utført av Public Health England. Studien er ennå ikke kvalitetssikret, men britiske myndigheter har gått ut med informasjonen.

P4 - 30 minutter siden

TV2: Hagen betalte 10 mill i løsepenger

Tom Hagen skal ha betalt 10 millioner kroner til de antatte kidnapperne for å få et livstegn fra kona Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Betalingen skal ha skjedd hos Kripos dagen etter at Hagen fikk en epost med beskjed om at løsepengekravet var senket fra 9 millioner euro til 5,4 millioner.

P4 - 1 time siden

52 smittede i Oslo

Det er registrert 52 smittetilfeller i Oslo det siste døgnet. Det er en liten nedgang fra i går da 59 personer fikk påvist covid-19. Alle bydelene i hovedstaden har nå så mange smittede at de regnes som røde..

P4 - 1 time siden

Kirken advarer mot sprit og ild

Den norske Kirke advarer mot å tenne lys rett etter å ha brukt håndsprit. Advarselen kommer etter at en kvinne fikk brannskader på en hånd under en konfirmasjonssamling tidligere denne måneden, melder Vårt Land. En kirkeverge opplyser til avisen at heldigvis tok ikke noe annet fyr..

P4 - 1 time siden

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

P4 - 2 timer siden

Minerotte hedret med medalje

For kanskje første gang har en afrikansk pungrotte blitt hedret med gullmedalje. Rotten Magawa har fått pris for heltemodig og livreddende innsats i Kambodsja der den sporer opp landminer. I løpet av sin karriere har rotten snust seg fram til 39 landminer og 28 ulike udetonerte sprenglegemer, melder AFP.

P4 - 2 timer siden

Fortsatt karanteneplikt for hyttebesøk

Regjeringen vil ikke oppheve karanteneplikten for nordmenn som drar på hytta i Sverige. Det selv om Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener det er forsvarlig å la hytteeiere slippe karantene, så lenge de ikke har kontakt med andre mens de er på hytta i Sverige. Et annet krav er at formålet med reisen ikke primært skal være fritidsreise, men å utføre nødvendige tilsyn med eiendom, melder Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Veltede trær og mye vann

Uvær i natt har har ført til mange veltede trær og mye vann på veiene i Oslo og Viken. Vegtrafikksentralen opplyser at det er verst i Follo, Oslo og Øvre Romerike og de ber folk kjøre forsiktig. I Oslo falt et stort tre over ring 3 ved Radiumhospitalet i natt og blokkerte begge kjørefelt i vestgående retning..

P4 - 2 timer siden

Busstreik er trappet opp

I dag trappes busstreiken opp så ytterligere 4500 bussjåfører i sju fylker er tatt ut i streik. Det betyr at til sammen nesten 8500 bussjåfører er parkert. Fellesforbundet reagerer på at lønnsforskjellen mellom bussjåførene og industrien øker, og de mener også arbeidstiden er uansvarlig.

P4 - 2 timer siden

Person til sykehus etter boligbrann

En person er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk i en boligbrann i Jevnaker i natt. Det var full fyr i boligen da nødetatene kom til stedet, og mye vind gjorde at Sør-Øst politidistrikt valgte å evakuere nabohuset også. Brannvesenet klarte å hindre brannen fra å spre seg, men boligen ble totalødelagt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt