P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 15:53

P4 - 26 Jan 20 kl. 13:30

Etterforsker mulig overfall

Politiet i Øst etterforsker et mulig overfall av en kvinne i Moss i går kveld.
Ingen er foreløpig pågrepet i saken.
Den fornærmede meldte fra om overfallet i dag tidlig og er nå avhørt.
Hendelseforsløpet er uklart og politiet ønsker nå tips..
Les mer på P4


Les mer om:
Moss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, mulig, overfall
NRK - 18 Oct 19 kl. 09:34

Etterforsker mulig Dagbladet-angrep

Politiet etterforsker et mulig hackerangrep, som torsdag førte til at Dagbladet og fire andre nettsteder ble stengt, melder NTB. Nettstedene opplevde at flere av artiklene ble endret, og det ble lagt inn grove, falske utsagn..

Dagbladet - 23 Dec 19 kl. 22:37

Etterforsker mulig drap i Hokksund

En mann i 70-åra ble funnet på gata i Hokksund sentrum mandag kveld, og kort tid seinere erklært død på stedet. Politiet etterforsker dødsfallet som mulig drap..

Aftenposten - 23 Dec 19 kl. 21:48

Politiet etterforsker mulig drap i Hokksund

En mann i 70-årene ble funnet med skader utendørs i Hokksund mandag kveld og ble erklært død på stedet. Politiet etterforsker saken som et mulig drap..

P4 - 12 Nov 19 kl. 13:11

Etterforsker mulig underslag

Politiet i Sørvest etterforsker mulig underslag over flere år ved en avdeling i LO-forbundet El og It i Rogaland. Det opplyser politiet til VG. Jan Olav Andersen, leder i El og IT-forbundet, som teller 39.

NRK - 25 Nov 19 kl. 02:27

Bekrefter mulig spionasjeforsøk

Australia etterforsker et mulig kinesisk forsøk på å få en kinesisk-australsk forretningsmann valgt inn i parlamentet. Han varslet om saken og ble funnet død. Anklagene om mulig kinesisk spionasjeforsøk kom fram i programmet «60 Minutes» søndag..

VG - 12 Nov 19 kl. 13:05

Politiet etterforsker: Mistenker underslag i fagforening

Politiet i Sørvest etterforsker mulig underslag over flere år ved en avdeling LO-forbundet El og It i Rogaland..

NRK - 07 Dec 19 kl. 18:26

FBI etterforsker mulig terrormotiv

Amerikansk politi etterforsker om mannen som skjøt og drepte tre personer på en militærbase i Florida i går, hadde et terrormotiv. Mannen kom fra det saudiarabiske flyvåpenet og var i USA for opplæring..

NRK - 28 Dec 19 kl. 01:31

Etterforsker «hevndrap»

Politiet etterforsker et mulig «hevndrap» med tilknytning til Sverige, etter at en familiefar ble skutt og drept foran sin egen familie i London på julaften. Offeret var en svensk statsborger med albanske røtter. Ingen er så langt pågrepet i saken..

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:53

Etterforsker av terrorpoliti

Knivstikkingen i Manchester i dag etterforskes nå av britisk antiterrorpoliti. Fem personer er skadd, en alvorlig, etter at de ble knivstukket på en kafé i ettermiddag, skriver Sky News. En mann i 40-årene er pågrepet, mistenkt for alvorlig overfall..

NRK - 23 Dec 19 kl. 23:17

Etterforskes som mulig drap

Politiet etterforsker hendelsen der en mann i 70-årene ble funnet død på gaten i Hokksund i Buskerud mandag kveld som et mulig drap. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Barnehagebarn funnet i god behold

De fire femåringene som ved halv to-tiden i ettermiddag ble meldt savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus, er funnet. Det var noen av foreldrene som fant barna igjen, ikke langt fra barnehagen - der de hadde stukket av fra uteområdet. Politiet satte inn store ressurser i leteaksjonen, som da endte lykkelig..

P4 - 2 timer siden

Stadig flere på uføretrygd

Antall uføretrygdede i Norge fortsetter å øke. I januar var det 1.100 flere som mottok uføretrygd enn det var i desember.

P4 - 1 time siden

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

P4 - 4 timer siden

Flere reiser til Svalbard

Mange flere utenlandske turister reiser til Svalbard. Fra 2015 til i fjor økte antall overnattinger med 30 prosent, og utlendinger sto for over 80 prosent av økningen. Til sammen var det i fjor rundt 166.

P4 - 2 timer siden

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

P4 - 3 timer siden

Kan ha funnet graven til Romulus

Italienske arkeologer er oppspilte i dag - de kan ha funnet graven til Romulus. Han var - ifølge myten - Romas grunnlegger, sammen med sin tvillingbror Remus. Enda mer mytisk er påstanden om at de var sønner av guden Mars og ble oppdratt av en ulv.

P4 - 3 timer siden

Avtale mellom USA og Taliban

Det er opnådd enighet mellom USA og Taliban. USAs utenriksminister Mike Pompeo skriver på Twitter nå i ettermiddag at partene, etter tiår med konflikt, har kommet til en avtale som innebærer kraftig nedgang i volden i Afghanistan. Avtalen skal signeres 29.

P4 - 3 timer siden

Saksøker tidligere banksjef

Et belgisk rådgivningsfirma har på vegne av 155 investorer - deriblant Oljefondet - gått til sak mot norske Thomas Borgen, som tidligere var toppsjef i Danske Bank. Det er rettet et personlig krav mot nordmannen på nærmere 3,7 milliarder kroner, ifølge danske Børsen. Borgen ledet Danske Bank under hvitvaskingsskandalen i Estland.

P4 - 3 timer siden

Kapp-saken ferdig etterforsket

Politiet er nå ferdig med etterforskningen av drapet på 15-åringen som ble funnet kritisk skadd i en bolig på Kapp i Innlandet i oktober i fjor. Politiets innstilling er nå oversendt statsadvokaten, men politiet vil ikke kommentere innholdet. 15-åringens far er siktet for drapet.

P4 - 4 timer siden

Skal undersøke skredområde

Sysselmannen på Svalbard skal i løpet av dagen reise ut for å undersøke området der to tyske turister døde i snøskred på Fridtjovbreen i går. Han sier til NTB at de ønsker å få overblikk over fjellsiden, hvor snøen har kommet fra og dokumentere åstedet. Tyskerne var i et følge med fem turister og to guider i et russisk turselskap.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt