NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 02:11

NRK - 03 des. 19 kl. 11:02

Etterforsker mora for drap

Den døde kvinna i 20-åra blir etterforska for drap og forsøk på drap. Eitt barn i barneskulealder er død. To andre små barn er livstruande skada og blir behandla på Rikshospitalet. Alle skal vere frå Sudan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rikshospitalet, Sudan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, mora, for, drap
Dagbladet - 03 des. 19 kl. 10:38

Etterforsker avdød mor for drap

Politiet etterforsker en kvinne i 20-åra for drap og drapsforsøk på egne barn etter at fire personer ble funnet i sjøen i Tromsø mandag kveld..

Dagbladet - 23 des. 19 kl. 22:37

Etterforsker mulig drap i Hokksund

En mann i 70-åra ble funnet på gata i Hokksund sentrum mandag kveld, og kort tid seinere erklært død på stedet. Politiet etterforsker dødsfallet som mulig drap..

Aftenposten - 23 des. 19 kl. 21:48

Politiet etterforsker mulig drap i Hokksund

En mann i 70-årene ble funnet med skader utendørs i Hokksund mandag kveld og ble erklært død på stedet. Politiet etterforsker saken som et mulig drap..

NRK - 25 okt. 19 kl. 14:55

Mor dømt for medverking

Mora til den 22 år gamle mannen som er dømd i høgblokk-drapet i Fyllingsdalen, er kjend skuldig for å ha fjerna bevis og for ikkje å ha tilkalla helsehjelp. Mora (50) er dømd til to og eit halvt år i fengsel..

NRK - 23 des. 19 kl. 23:17

Etterforskes som mulig drap

Politiet etterforsker hendelsen der en mann i 70-årene ble funnet død på gaten i Hokksund i Buskerud mandag kveld som et mulig drap. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 25 des. 19 kl. 11:36

Etterforsker drap i Hokksund

Funnet av en død mann på gata lille julaften i Hokksund blir etterforsket som et drap. Det opplyser Sørøst politidistrikt i en pressemelding. Den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter at mannen har blitt utsatt for en kriminell handling..

Aftenposten - 03 des. 19 kl. 10:53

Dette vet vi om tragedien der en kvinne og tre barn ble funnet i vannet i Tromsø

Politiet etterforsker avdød mor for drap og forsøk på drap etter hendelsen i Tromsø..

Dagbladet - 27 mars 20 kl. 14:30

Fereshte (17) frykter at mora dør

Mora har lungeproblemer og diabetes, og dattera frykter at corona vil ta livet av henne. Nå er familien sendt fra Lesvos til Aten, men her er verken medisiner eller medisinsk hjelp. Nå vil SV hente de svakeste til Norge..

VG - 23 des. 19 kl. 21:37

Mann funnet død på gaten i Hokksund – etterforskes som mulig drap

HOKKSUND (VG) Politiet etterforsker dødsfallet som et mulig drap..

VG - 03 des. 19 kl. 08:08

Kvinne i 20-årene døde: Etterforskes for drap og drapsforsøk på døtre

TROMSØ (VG) En jente i barneskolealder er død og to mindre søsken kjemper fortsatt for livet. Samtidig etterforsker politiet den avdøde moren for drap og drapsforsøk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Gode tider for salg av fjellhytter

Eiendomsmeglere må avbryte ferien for å håndtere fjellhyttemarkedet, skriver Dagens Næringsliv. Koronakrise og lav rente gjør at mange vil kjøpe hytte på fjellet. En megler på Geilo melder om 80 prosent økning i salget..

NRK - 1 time siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 1 time siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 1 time siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 2 timer siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 2 timer siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 2 timer siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 2 timer siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt