NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:51

NRK - 03 Dec 19 kl. 11:02

Etterforsker mora for drap

Den døde kvinna i 20-åra blir etterforska for drap og forsøk på drap. Eitt barn i barneskulealder er død. To andre små barn er livstruande skada og blir behandla på Rikshospitalet. Alle skal vere frå Sudan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rikshospitalet, Sudan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, mora, for, drap
Dagbladet - 03 Dec 19 kl. 10:38

Etterforsker avdød mor for drap

Politiet etterforsker en kvinne i 20-åra for drap og drapsforsøk på egne barn etter at fire personer ble funnet i sjøen i Tromsø mandag kveld..

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:55

Mor dømt for medverking

Mora til den 22 år gamle mannen som er dømd i høgblokk-drapet i Fyllingsdalen, er kjend skuldig for å ha fjerna bevis og for ikkje å ha tilkalla helsehjelp. Mora (50) er dømd til to og eit halvt år i fengsel..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 10:53

Dette vet vi om tragedien der en kvinne og tre barn ble funnet i vannet i Tromsø

Politiet etterforsker avdød mor for drap og forsøk på drap etter hendelsen i Tromsø..

VG - 03 Dec 19 kl. 08:08

Kvinne i 20-årene døde: Etterforskes for drap og drapsforsøk på døtre

TROMSØ (VG) En jente i barneskolealder er død og to mindre søsken kjemper fortsatt for livet. Samtidig etterforsker politiet den avdøde moren for drap og drapsforsøk..

NRK - 20 Aug 19 kl. 17:59

Sjuk fireåring kan kome til Noreg

Den sjuke fireåringen som er på Al Hol-leiren i Syria kan bli sendt til Noreg utan mora, det bekreftar kurdiske sjølvstyresmakter til NRK. Dei seier at om barnet er sjukt, kan dei opne for å skilje mor og barn om mora samtykkjer skriftleg..

Klartale - 30 Oct 19 kl. 14:57

Etterforsker drap på innvandrergutter

Det er på tide at Norge får flere krimserier med to detektiver, mener serie-ekspert. «Besatt» kommer på TV torsdag..

NRK - 16 Nov 19 kl. 18:57

Avdøde var på besøk hos sikta

Den drepne kvinna i Florø var på besøk i Noreg hos den sikta og mora hans, opplyser politiet i ei pressemelding, skriv VG. Ifølge politiet budde den drapssikta saman mora si i Florø. Dei to hadde besøk av avdøde og sonen til den avdøde..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 22:12

Kvinne funnet drept i Florø

Politiet etterforsker et drap i Florø etter at man fredag klokken 20 fikk melding om en hendelse på en adresse..

P4 - 03 Dec 19 kl. 14:35

Rektor: - Medelevene er svært lei seg

Venner og medelever av den sju år gamle jenta som døde etter å ha blitt funnet livløs i vannet ved Tromøya i går er i sorg. Det forteller rektor Wencke Sørensen ved Borgtun skole. I dag har skolen holdt minnestund for jenta og elever, lærer og foreldre får fortsatt tett oppfølging.

NRK - 06 Oct 19 kl. 19:13

Mistenker dobbeldrap i Skåne

To personer er funnet døde i Arlöv utenfor Malmö. Det dreier seg om et eldre par, og politiet etterforsker saken som et drap. Meldingen om dødsfallene kom klokka 14 søndag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Uønskt merksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell merksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 15 minutter siden

66.000 evakuerte på Filippinane

66.000 menneske er evakuerte frå flaum på Filippinane. Det opplyser styresmaktene i landet.

NRK - 30 minutter siden

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi tror de møtes tidligst om fem eller seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

NRK - 45 minutter siden

Uønskt oppmerksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell oppmerksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 1 time siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 1 time siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt