NRK > Nyheter

Mandag, 25 Januar, 08:19

NRK - 27 nov. 20 kl. 19:43

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bømlo, Haugesunds Avis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, karantenebrudd
NRK - 30 nov. 20 kl. 12:34

Krever fengsel for karantenebrudd

Aktor krever at en kvinnelig helsearbeider i 20-årene skal dømmes til ubetinget fengsel for 21 karantenebrudd. Det vil i så fall være historisk strengt, ifølge Avisa Oslo. Kvinnen hadde kontakt med 137 pasienter mens hun skulle vært i karantene..

VG - 02 des. 20 kl. 09:31

Helsesekretær dømt til fengsel for karantenebrudd

En helsesekretær ansatt ved et fastlegekontor i Oslo er dømt til ubetinget fengsel i 24 dager for tre perioder med karantenebrudd..

Aftenposten - 07 des. 20 kl. 16:46

Politiet oppretter sak mot landslagssjef Solbakken for karantenebrudd

Innlandet politidistrikt oppretter på eget initiativ sak mot landslagstrener Ståle Solbakken og etterforsker ham for brudd på karanteneplikten..

NRK - 30 nov. 20 kl. 11:36

Krever fengsel for karantenebrudd

Aktor krever fengselsstraff for en kvinnelig helsearbeider som er tiltalt for brudd på karanteneplikten etter tre separate turer til England. I perioden hun skulle ha vært i karantene, hadde hun nærkontakt med pasienter 137 ganger, skriver AO..

NRK - 02 des. 20 kl. 09:10

Helsesekretær dømt til fengsel

En helsesekretær ansatt ved et fastlegekontor i Oslo er i Oslo tingrett dømt til ubetinget fengsel i 24 dager for tre perioder med karantenebrudd, i tråd med aktors påstand..

NRK - 12 des. 20 kl. 07:24

To anmeldt for karantenebrudd

To personer er pågrepet og anmeldt på Majorstua i Oslo, anmeldt for brudd på karantenereglene. Det skriver Oslo-politiet på Twitter. De legger til at begge personene skal ha vært på jobb mens de skulle ha vært i karantene..

Dagbladet - 23 des. 20 kl. 06:23

- Ble oppfordret til karantenebrudd

Danske Dan Madsen sier han ble oppfordret til å bryte de norske karantenereglene for å stå på ski i Hemsedal. Selskapet som solgte turen, avviser kritikken..

NRK - 02 jan. 21 kl. 15:31

Kan få kjempebot for karantenebrudd

I Australia kan et par få bøter på tilsammen over 250. 000 kroner etter at de stakk av fra obligatorisk karantenehotell på flyplassen i Melbourne. Paret meldte seg for politiet dagen etter i nabodelstaten New South Wales, og vil få kjempebøter..

VG - 06 jan. 21 kl. 11:52

Helsearbeider på sykehus bøtelagt for karantenebrudd: – Skuffende og sjokkerende

En helsearbeider på Sykehuset Telemark er ilagt et forelegg på 25.000 kroner for brudd på karantenereglene. Sykehuset ser svært alvorlig på saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Opplever kontroll i Norde Follo

Ordfører i Norde Follo, Hanne Opdan sier de opplever å ha kontroll på utbruddet av det muterte koronaviruset i kommunen..

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot å dra til Oslo-regionen

Statsforvalteren i Trøndelag ber innbyggerne om unngå å reise til Oslo-regionen. Årsaken er utbruddet av det muterte koronaviruset i Norde Follo. Han ber også trøndere om å følge nasjonale og lokale smittevernregler ekstra godt.

NRK - 1 time siden

Nye sammenstøt mellom India og Kina

Indiske og kinesiske soldater har igjen støtt sammen langs de to landenes lange grense i Himalaya, knapt seks måneder etter at 20 indiske soldater ble drept. Det skal ha vært flere sårede på begge sider, men det er foreløpig ikke meldt om døde..

NRK - 1 time siden

Syriske fredsforhandlinger i FN

Mandag setter Syrias regjering og opposisjonen i gang en ny runde samtaler om ny grunnlov i landet. Det blir den femte runden så langt. Den nesten ti år lange borgerkrigen i Syria har krevd flere hundre tusen menneskeliv og sendt millioner på flukt..

NRK - 1 time siden

62 nye koronasmittede i Oslo

62 personer har fått påvist koronavirus i Oslo siste døgn, viser tall fra Oslo kommune. Det er 33 færre enn snittet for de sju foregående dagene, som er 95..

NRK - 1 time siden

Smitte i Moss fra Nordre Follo

Moss kommune har varslet Folkehelseinstituttet om ytterligere to smittetilfeller som kan knyttes til Nordre Follo. Det er opp til Folkehelseinstituttet å vurdere om prøvene skal analyseres for den nye muterte virusvarianten..

NRK - 1 time siden

Nedstengingen i Hongkong hevet

Myndighetene i Hongkong har hevet nedstengingen i deler av byen etter at 7000 innbyggere er testet og 13 smittetilfeller av koronavirus er påvist. Nedstengingen ble iverksatt lørdag og har blitt kritisert for å være omfattende og for lite effektiv..

NRK - 1 time siden

Konflikt over valget i Somalia

Voldelige kamper har utspilt seg mellom nasjonale styrker, og styrker fra delstaten Jubaland i en somalisk grenseby, ifølge nyhetsbyrået AP. Årsaken er en konflikt rundt det kommende valget i landet. Jubaland er blant to delstater som nekter å delta..

NRK - 1 time siden

Australia godkjente vaksine

Australske helsemyndigheter har godkjent Pfizer og Biontechs koronavaksine, og vaksineringen kan starte i slutten av februar, sier statsminister Scott Morrison. Vaksinen er dermed den første som er godkjent i Australia..

NRK - 1 time siden

Sykehustimer på telefon og video

Etter utbruddet av mutert virus i Nordre Follo jobber sykehuset Østfold for å ha flere pasientkonsultasjoner på telefon og video. Pasienter blir kontaktet om det. Enkelte kan få utsatt timer noe, opplyser sykehusdirektør Hege Gjessing..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt