P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:29

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:12

Etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall som skjedde i forbindelse med en utflukt fra et sykehjem i Narvik i Nordland.
Det melder avisen Fremover.
En av hypotesene politiet jobber med er at rullestolen mannen satt i veltet..
Les mer på P4


Les mer om:
Narvik, Nordland, Fremover

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, dødsfall
NRK - 22 Jun 19 kl. 22:41

Politiet etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall i Troms, det melder de på Twitter. En person er funnet død utenfor huset sitt, og politiet antar at en ulykke med en ATV er årsaken..

P4 - 02 Jun 19 kl. 22:42

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker det de ser på som mistenkelig dødsfall etter en hendelse i bygda Snartemo i Vest-Agder. Det var i dag tidlig at politiet ble varslet om det som kunne være en ATV-ulykke, men politiet er usikre på om det er riktig. En utenlandsk kvinne ble erklært død på stedet og en annen kvinne ble alvorlig skadet.

P4 - 27 Apr 19 kl. 19:40

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet har startet etterforskning etter at en mann ble funnet død i Porsgrunn natt til fredag. Mannen, som er i slutten av 30-årene, ble funnet død i hjemmet sitt, og politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Årsaken er at det var et plutselig dødsfall med ukjent årsak.

Dagbladet - 30 Jul 19 kl. 18:10

Fant baby i morens fryser

Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 25 Jun 19 kl. 18:28

Etterforsker dødsfall i Bergen

En person er funnet død i en leilighet i Sandviken i Bergen tirsdag ettermiddag. – Det er for tidlig å si om det dreier seg om noe kriminelt. Politiet har begynt etterforskning på stedet, sier operasjonsleder Frode Kolltveit til Bergensavisen..

NRK - 12 Jul 19 kl. 12:47

Mistenkelig dødsfall

Politiet mottok for en time siden melding om at en livløs person ble funnet utenfor Sørlandet sykehus. Personen ble erklært død kort tid etter, og politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 13:17

Politiet etterforsker dødsfall i Telemark – mann pågrepet

En mann i 40-årene fra Midt-Telemark er siktet for grov kroppsskade med døden til følge for vold mot en eldre mann..

P4 - 11 Jul 19 kl. 14:49

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en mann i 60-årene ble funnet død hjemme i sin egen bolig i Nesseby kommune i Finnmark i går kveld. Det skriver Sagat. Politiet etteforsker dødsfallet som mistenkelig og pårørende er nå varslet..

P4 - 22 Jul 19 kl. 12:09

Etterforsker dødsfall i Stokmarknes

Politiet har startet etterforskning etter at en mann i slutten av 30-årene er funnet død i sitt eget hjem i Stokmarknes. Omstendigheten rundt hendelsen er uklare, ifølge politiet, og den avdøde er sendt til Tromsø for obduksjon. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig..

P4 - 11 Jul 19 kl. 21:07

Etterforsker kanindødsfall

Politiet har startet etterforskning etter at to kaniner ble funnet døde i en hage i Lørenskog forrige uke. Det skriver Romerikes Blad. Kaninene ble funnet flate på bakken med tegn på at de var mishandlet, og politiet mener det tyder på at det er mennesker som står bak.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Bil i vannet ved Svolvær

En bil med tre personer har kjørt i vannet ved Svolvær fergeleie i Nordland nå i kveld. To personer er reddet ut av bilen og hentet opp, og det pågår livreddende førstehjelp på stedet, melder politiet. Den tredje personen er fremdeles savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 30 minutter siden

Warholm-seier i Paris

Karsten Warholm vant kveldens 400 meter hekk under Diamond League-stevnet i Paris. Nordmannen utklasset konkurrentene og vant med tiden 47.26..

P4 - 45 minutter siden

Jensen vurderte å droppe regjeringen

FrP-leder Siv Jensen sier hun var vurderte å ta partiet ut av regjeringen før bomavtalen kom på plass i går kveld. De fire regjeringspartiene brukte lang tid på å komme til enighet, og det skjedde først etter at statsminister Erna Solberg i går la frem en siste skisse de andre partiene måtte ta stilling til. Jensen sier til NRK at hun var klar til å ta konsekvensene av situasjonen de sto i.

P4 - 1 time siden

Padler omkom i Tromsø

En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død.

P4 - 1 time siden

Vil be om forbud mot biff fra Brasil

EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges.

P4 - 1 time siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 1 time siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 1 time siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 3 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt