P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 22:29

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:12

Etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall som skjedde i forbindelse med en utflukt fra et sykehjem i Narvik i Nordland.
Det melder avisen Fremover.
En av hypotesene politiet jobber med er at rullestolen mannen satt i veltet..
Les mer på P4


Les mer om:
Narvik, Nordland, Fremover

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, dødsfall
NRK - 03 Oct 19 kl. 12:48

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall på Vengsøya i Tromsø kommune. Til iTromsø bekrefter politiet at de har fått melding om et dødsfall på øya, og at det etterforskes som mistenkelig. De har ressurser på vei til stedet..

NRK - 22 Jun 19 kl. 22:41

Politiet etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall i Troms, det melder de på Twitter. En person er funnet død utenfor huset sitt, og politiet antar at en ulykke med en ATV er årsaken..

P4 - 11 Nov 19 kl. 22:43

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall etter at en person ble funnet død på Nordmøre i formiddag. Politiet sier til VG at det er grunn til å undersøke omstendighetene rundt dødsfallet, men at det ikke nødvendigvis har skjedd noe straffbart..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 10:37

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Hammerfest

Politiet etterforsker det de omtaler som et mistenkelig dødsfall i Hammerfest i Finnmark etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død..

P4 - 02 Jun 19 kl. 22:42

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker det de ser på som mistenkelig dødsfall etter en hendelse i bygda Snartemo i Vest-Agder. Det var i dag tidlig at politiet ble varslet om det som kunne være en ATV-ulykke, men politiet er usikre på om det er riktig. En utenlandsk kvinne ble erklært død på stedet og en annen kvinne ble alvorlig skadet.

P4 - 04 Oct 19 kl. 10:15

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Troms

Politiet etterforsker nå et mistenkelig dødsfall i Kvæfjord i Troms. Det bekrefter politiet på en pressekonferanse. Avdøde er nå sendt til obduksjon, og politiet er i gang med kriminaltekniske undersøkelser på stedet.

Klartale - 04 Oct 19 kl. 10:25

Politiet etterforsker dødsfall i Troms

Politiet har satt i gang etterforskning i Kvæfjord kommune i Troms. Der har det skjedd et mistenkelig dødsfall..

NRK - 04 Oct 19 kl. 10:04

Mistenkelig dødsfall i Kvæfjord

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Kvæfjord i Troms. Personen ble funnet i en bolig i går, og vedkommende blir obdusert i dag. Politiet gjennomfører nå tekniske og taktiske undersøkelser..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 10:06

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Kvæfjord

Politiet har satt i gang etterforskning av det de betegner som et mistenkelig dødsfall i Kvæfjord kommune i Troms..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 08:19

Mistenkelig dødsfall i Kristiansand

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Vågsbygd i Kristiansand..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Dømt for amfetaminsmugling

En tysk mann i 30-årene er i Nord-Troms tingrett dømt elleve års fengsel for å ha smuglet 77 kilo amfetamin til Norge. Mannen hadde en ledende rolle i en av de største narkotikasakene i Norge de siste årene, der også to advokater har vært tiltalt. En av dem ble frifunnet, den andre dømt til samfunnsstraff.

P4 - 30 minutter siden

Søker i Glomma

Det er satt i gang en stor redningsaksjon etter at flere har meldt om rop om hjelp fra Glomma ved Årnes i Nes i kveld. Et Sea King-helikopter er satt inn i søket. Politiet ber om at dersom noen har vinterbadet i dette området, ønsker de at vedkommende tar kontakt..

P4 - 30 minutter siden

Satellitter kan kollidere

To gamle satellitter kan kollidere over Pittsburgh i USA i natt norsk tid. De to satelittene er på kollisjonskurs i stor fart og kan ikke manøvreres. Et sammenstøt kan skape 290 000 biter med romsøppel som er minst én centimeter bred – størrelsen som ekspertene regner som farlig, forteller avdelingsdirektør Terje Wahl ved Norsk Romsenter til TV2.

P4 - 1 time siden

Alvorlig arbeidsulykke

En person skal være skadd i en alvorlig arbeisulykke i Orkland i Trøndelag. Ambulansehelikopter er på vei til stedet, opplyser politiet. Fylkesveien som går mellom Slørdal og Hafsmo er stengt for all trafikk i forbindelse med ulykken..

P4 - 1 time siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 1 time siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 2 timer siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 2 timer siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 3 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt