VG > Økonomi

Wednesday, 16 October, 08:01

VG - 09 Oct 19 kl. 22:00

Etter synagoge-angrepet: – Må gjøre rekrutteringen vanskeligere

Etter synagogeangrepet i Tyskland onsdag, vil forstander Ervin Kohn ha ny vurdering av forbud mot rasistiske organisasjoner..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tyskland, Ervin Kohn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etter, synagoge-angrepet, , gjøre, rekrutteringen, vanskeligere
NRK - 09 Oct 19 kl. 23:35

Direktesendte angrepet på nettet

Den mistenkte gjerningsmannen, etter angrepet mot en synagoge i Tyskland, direkteoverførte angrepet på internett, melder BBC. Videoen som skal vise angrepet er nå fjernet, ifølge kanalen..

P4 - 10 Oct 19 kl. 15:43

Synagoge-angriper ikke på liste

Den 27 år gamle mannen som er pågrepet etter angrepet mot en synagoge i byen Halle i Tyskland i går var ikke på myndighetenes liste over høyreekstremister. Mannen var bevæpnet og utstyrt med hjelmkamera da han mislyktes med å ta seg inn i synagogen, der rundt 50 mennesker markerte høytiden jom kippur i går. Han drepte deretter to mennesker før han ble pågrepet.

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:53

Siktet for drap etter synagoge-angrep

Den 27 år gamle mannen som er pågrepet etter angrepet mot en synagoge i Halle i Tyskland onsdag, er nå siktet for to drap og flere drapsforsøk. Det melder tyske medier. Mannen klarte ikke å ta seg inn i synagogen, som var full av mennesker, og drepte to personer utenfor.

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:05

Der Spiegel: 27-åring pågrepet

Den mistenkte gjerningsmannen etter angrepet på en synagoge i Tyskland er en 27 år gammel mann fra delstaten Sachsen-Anhalt, melder Der Spiegel. Minst to mennesker ble drept i angrepet, og flere ble såret..

VG - 10 Oct 19 kl. 03:06

Synagoge-angriperens angivelige plan sirkuleres på nettet

I det som skal være et elleve sider langt dokument som av flere tyske medier omtales som et «manifest», skriver det som skal være mannen bak synagoge-angrepet i Halle i Tyskland at han ønsket å utrydde jødene..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:35

To drept i skyting ved tysk synagoge

En person er anholdt etter skyteepisoden i Halle i Tyskland. To personer er drept og flere såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:11

To skal være drept i skyting ved tysk synagoge

Minst én person skal være drept og flere er såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland..

P4 - 10 Oct 19 kl. 09:27

La ut manifest

Mannen som i går skjøt og drepte to mennesker ved en synagoge i den tyske byen Halle la ut en antisemittisk erklæring på internett ei uke før angrepet. 27-åringen som skal ha tilknytning til høyreekstreme miljøer prøvde å ta seg inn i synagogen, men klarte det ikke og skjøt i stedet to personer utenfor bygningen. Angrepet ble også direktesendt på nettet..

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:10

Minst én drept i tysk synagoge

Minst én person skal være drept og flere er såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland. Gjerningsmannen har ifølge tyske medier flyktet fra stedet. Politiet ber folk holde seg inne..

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:10

Minst én drept ved tysk synagoge

Minst én person skal være drept og flere er såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland. Gjerningsmannen har ifølge tyske medier flyktet fra stedet. Politiet ber folk holde seg inne..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

King tok ordet i Norges garderobe: – Ingen vil føle seg sånn

BUCURESTI (VG) Joshua King (27) kom med en klar beskjed til lagkameratene etter kvalik-smellen mot Romania..

VG - 4 timer siden

Biden presset om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

VG - 5 timer siden

Miranda Kerr og mannen Evan Spiegel ble foreldre for andre gang

Superparet bekrefter familieforøkelsen, og røper samtidig barnets navn. – Vi er overlykkelige, sier de i en uttalelse..

VG - 8 timer siden

Nå er Norges beste EM-håp Nations League i mars

BUCURESTI/OSLO (VG) Håpet om å bli topp to og kvalifisere seg til EM-sluttspillet er bortimot borte for Norge. Men i slutten av mars kan Lars Lagerbäcks menn likevel skaffe seg EM-billett..

VG - 9 timer siden

Sverige-seier røk på overtid: – Brutalt tungt

(Sverige – Spania 1–1) Sverige var på vei mot en stor triumf, men innbytter Rodrigo sendte Spania til EM og ødela festkvelden for svenskene på overtid..

VG - 9 timer siden

Norges kvalikhåp trolig ute etter uavgjort i Romania: – Det føles som et tap

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..

VG - 9 timer siden

Tabbene felte Norge – igjen

(Romania-Norge 1–1) Et utkast fra Rune Almenning Jarstein til Joshua King, som ikke fulgte med da han skulle motta ballen – og noen sekunder senere lå ballen i mål – og Norges EM-skjebne var i realiteten avgjort..

VG - 9 timer siden

Familie som «ventet på dommedag» funnet på gård etter ni år: – Aldri sett noe lignende

En familie på seks ble funnet på en isolert gård i provinsen Drenthe i Nederland, mens de ifølge lokale medier skal ha ventet på dommedag..

VG - 10 timer siden

Christine Koht med ny oppdatering: – Jeg får helt sjokk når jeg ser meg i speilet

Den kjente komikeren skriver at hun føler seg annerledes på innsiden enn på utsiden. Samtidig hyller hun norsk helsevesen..

VG - 10 timer siden

Karl Ove Knausgårds tale

Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt