VG > Økonomi

Monday, 24 February, 12:56

VG - 09 Oct 19 kl. 22:00

Etter synagoge-angrepet: – Må gjøre rekrutteringen vanskeligere

Etter synagogeangrepet i Tyskland onsdag, vil forstander Ervin Kohn ha ny vurdering av forbud mot rasistiske organisasjoner..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tyskland, Ervin Kohn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etter, synagoge-angrepet, , gjøre, rekrutteringen, vanskeligere
NRK - 09 Oct 19 kl. 23:35

Direktesendte angrepet på nettet

Den mistenkte gjerningsmannen, etter angrepet mot en synagoge i Tyskland, direkteoverførte angrepet på internett, melder BBC. Videoen som skal vise angrepet er nå fjernet, ifølge kanalen..

P4 - 10 Oct 19 kl. 15:43

Synagoge-angriper ikke på liste

Den 27 år gamle mannen som er pågrepet etter angrepet mot en synagoge i byen Halle i Tyskland i går var ikke på myndighetenes liste over høyreekstremister. Mannen var bevæpnet og utstyrt med hjelmkamera da han mislyktes med å ta seg inn i synagogen, der rundt 50 mennesker markerte høytiden jom kippur i går. Han drepte deretter to mennesker før han ble pågrepet.

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:53

Siktet for drap etter synagoge-angrep

Den 27 år gamle mannen som er pågrepet etter angrepet mot en synagoge i Halle i Tyskland onsdag, er nå siktet for to drap og flere drapsforsøk. Det melder tyske medier. Mannen klarte ikke å ta seg inn i synagogen, som var full av mennesker, og drepte to personer utenfor.

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:05

Der Spiegel: 27-åring pågrepet

Den mistenkte gjerningsmannen etter angrepet på en synagoge i Tyskland er en 27 år gammel mann fra delstaten Sachsen-Anhalt, melder Der Spiegel. Minst to mennesker ble drept i angrepet, og flere ble såret..

VG - 10 Oct 19 kl. 03:06

Synagoge-angriperens angivelige plan sirkuleres på nettet

I det som skal være et elleve sider langt dokument som av flere tyske medier omtales som et «manifest», skriver det som skal være mannen bak synagoge-angrepet i Halle i Tyskland at han ønsket å utrydde jødene..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:35

To drept i skyting ved tysk synagoge

En person er anholdt etter skyteepisoden i Halle i Tyskland. To personer er drept og flere såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:11

To skal være drept i skyting ved tysk synagoge

Minst én person skal være drept og flere er såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland..

P4 - 10 Oct 19 kl. 09:27

La ut manifest

Mannen som i går skjøt og drepte to mennesker ved en synagoge i den tyske byen Halle la ut en antisemittisk erklæring på internett ei uke før angrepet. 27-åringen som skal ha tilknytning til høyreekstreme miljøer prøvde å ta seg inn i synagogen, men klarte det ikke og skjøt i stedet to personer utenfor bygningen. Angrepet ble også direktesendt på nettet..

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:10

Minst én drept ved tysk synagoge

Minst én person skal være drept og flere er såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland. Gjerningsmannen har ifølge tyske medier flyktet fra stedet. Politiet ber folk holde seg inne..

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:10

Minst én drept i tysk synagoge

Minst én person skal være drept og flere er såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland. Gjerningsmannen har ifølge tyske medier flyktet fra stedet. Politiet ber folk holde seg inne..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

212 smittet av Corona-viruset i Italia: – Det rykker nærmere

Corona-viruset har nå tatt fem liv i Italia. Folkehelseinstituttet påpeker at vi er nærmere å få smittede også i Norge..

VG - 2 timer siden

Brynjar Meling om Srour-saken: Kan legge karrieren i grus

Antidoping Norges påtalenemd krever fire år utestengelse for bokseren Hadi Srour (24). Den tidligere OL-aktuelle utøveren avla positiv prøve på utholdenhetsdopet EPO i fjor sommer..

VG - 1 time siden

Beslutningsforum sier ja til medisin for atopisk eksem

Beslutningsforum for nye metoder sa mandag ja til at pasienter over 12 år med atopisk eksem kan få behandling med Dupilumab (Dupixent)..

VG - 45 minutter siden

Rekordene raser med Liverpool i 2020

Jürgen Klopps Liverpool anno 2020 er så gode at de kan komme til å sette drøssevis av rekorder i engelsk fotball..

VG - 5 timer siden

SAS og Norwegian håper å hente hjem passasjerer i dag

Flyplassene på Kanariøyene er gjenåpnet, men med redusert kapasitet. Både SAS og Norwegian setter opp ekstrafly for å hente hjem norske passasjerer..

VG - 5 timer siden

Norwegian setter opp ekstrafly for å hente hjem passasjerer

Flyplassene på Kanariøyene er gjenåpnet, men foreløpig kommer ikke norske reisende med SAS og Norwegian seg hjem..

VG - 2 timer siden

Kina er ikke en ideologisk fiende

Overdrevne fiendebilder er farlige og tilslørende. Kina forsøker ikke å utbre sin samfunnsmodell..

VG - 2 timer siden

Frps skivebom om Høyres oljepolitikk

Frps påstand om at oljedebatten i Høyre burde få næringas alarmklokker til å ringe, står ikke til troende. Unge Høyre har aldri tatt til orde for å «la oljen ligge» eller «avvikle oljenæringa»..

VG - 3 timer siden

Amerikanske medier: Joachim Rønning og Amanda Hearst kjøpte verdensberømt L.A.-bolig til 55 millioner kroner

Hollywood-regissøren (47) fra Sandefjord og hans amerikanske kone (36) har kjøpt seg luksusresidens med utsikt over populære Sunset Strip i Los Angeles..

VG - 4 timer siden

MDGs fylkesleder i Rogaland meldte seg ut av partiet

MDG Rogalands tidligere fylkesleder Rita Kristin Veland har trukket seg fra vervet og meldt seg ut av partiet. Hun mener partiet driver med skremselspropaganda..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt