Dagbladet > Utenriks

Fredag, 25 September, 05:51

Dagbladet - 14 aug. 19 kl. 10:08

Etter selvmordet - leter etter bevis på hans «indre sirkel»

Lørdag ble Jeffrey Epstein funnet død på sin egen celle i New York. Nå vender etterforskerne på hver stein i jakten på hans medsammensvorne..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Jeffrey Epstein, New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etter, selvmordet, leter, etter, bevispå hans , indre, sirkel
Dagbladet - 27 des. 19 kl. 06:00

Klokt med åpenhet om selvmordet

Ari Behns død er en påminnelse om å passe på de som er i en sårbar situasjon..

P4 - 17 juli 20 kl. 20:47

Leter etter flere etter bombetrussel

Politiet leter etter flere mistenkte etter bombetrusselen mot Ryanair-flyet som kom fra London til Oslo i dag. En britisk mann i 50-årene er pågrepet. Politiet leter ifølge NTB etter flere mistenkte blant passasjerene, og er ikke sikre på at de har riktig mann.

Klartale - 17 april 20 kl. 08:45

Folk leter etter tips om ferie i Norge på Facebook

Mange nordmenn leter etter tips til sommerferien. Folk må feriere i Norge i år. Flere leter etter råd på sosiale medier..

P4 - 18 juni 20 kl. 15:39

Politiet leter etter savnet person

Politiet i Troms ønsker nå tips fra publikum i forbindelse med at de leter etter en savnet person. Politiet leter etter en Saab 9-3 som er tilhørende i Bardufoss. I følge politiet skal bilen befinne seg på Innlandet, men den kan også ha kjørt ut mot Senja, melder avisa Nordlys..

P4 - 28 juni 19 kl. 22:17

Leter fortsatt etter savnet mann

Politiet leter fortsatt etter en savnet mann som var på kanotur ved Gimlekollen i Kristiansand. Mannen er i 50-årene og har vært savnet siden 17-tiden i ettermiddag. Opersjonsleder i Agder politidistrikt Øyvind Hægeland sier de fortsatt leter med stor beredskap..

NRK - 29 des. 19 kl. 12:38

Frivillige leter etter norsk kvinne

Den frivilige organisasjonen FIKK leter fortsatt etter den 43 år gamle norske kvinnen som er savnet i Landskrona i Sverige. 50 startet søket i morges, 42 leter fortsatt, sier Alexander Hess, innsatsleder i FIKK. Politiet har ingen aktive søk per nå..

P4 - 09 juli 19 kl. 23:31

Leter etter person etter utforkjøring

Politiet søker etter en person etter at de fant en bil som hadde kjørt i en fjellvegg ved Skien. Da politiet kom til ulykkestedet var bilen forlatt, men de fant en lettere skadet person i nærheten av stedet. De leter etter ytterligere en person, og ber folk som kan ha sett noe ta kontakt..

P4 - 25 jan. 20 kl. 19:57

Leter etter person etter slagsmål

Flere politipatruljer leter etter en navngitt person som bærer kniv og muligens et skytevåpen, etter et slagsmål i Oslo sentrum i kveld. Politiet skriver på Twitter at en person får behandling på stedet etter å ha blitt slått i ansiktet. Operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt sier til VG at det var flere involverte i slagsmålet og at de er kjenninger av politiet..

Aftenposten - 21 juli 19 kl. 16:06

Nødetatene leter etter paraglider

En paraglider forsvant ut av syne etter å ha blitt trukket etter en båt i Byglandsfjorden i Aust-Agder. Luftambulansen leter etter vedkommende..

VG - 21 juli 19 kl. 16:07

Nødetatene leter etter paraglider

En paraglider forsvant ut av syne etter å ha blitt trukket etter en båt i Byglandsfjorden i Aust-Agder. Luftambulansen leter etter vedkommende..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

- Kan bli vold etter valget

USAs president Donald Trump vil ikke selv garantere at han gir fra seg makta fredelig, om han taper valget. USA-forsker Hilmar Mjelde mener at vold er et helt realistisk scenario..

Dagbladet - 19 timer siden

Asteroide nærmer seg jorda

Asteroiden, på størrelse med en buss, passerer planeten vår torsdag..

Dagbladet - Igår: 02:59

Politimenn skutt

To politimenn er skutt under demonstrasjonene i Louisville onsdag kveld..

Dagbladet - Igår: 01:51

Ukjent brevveksling med skandalepresident

For første gang offentliggjøres brevvekslingen mellom en forhenværende president, Richard Nixon, og en kommende president, Donald Trump, gjennom et helt tiår..

Dagbladet - I førrgår: 20:37

Bønn til Norge: - Ikke svikt nå

Flere og flere rapporterer om tortur og vold. - Det er ingen vei tilbake, sier aktivist til Dagbladet..

Dagbladet - I førrgår: 13:53

Har blitt tidenes eldste i Japan

Kane Tanaka (117) feiret med ei flaske cola..

Dagbladet - 21 sep. 20 kl. 13:28

Dekket i lim og forlatt

Grusom mishandling av valp ryster Kina..

Dagbladet - 21 sep. 20 kl. 12:40

Født på 10 000 meters høyde

Den lille jenta hadde det travelt og ble født i lufta på vei til sykehuset. Fødselsgaven fra flyselskapet er en gratisbillett resten av livet..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 18:11

To Norsk Folkehjelp-ansatte omkom i ulykke

To av Norsk Folkehjelps ansatte som drev med eksplosivrydding etter andre verdenskrig omkom søndag i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 09:51

Fullt FN-bråk om Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier FNs sanksjoner mot Iran er gjeldende igjen, og varsler konsekvenser om de andre medlemslandene ikke innfører dem..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt