NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:05

NRK - 02 Dec 19 kl. 22:47

Ett barn bekreftet død i Tromsø

Ett barn i barneskolealder er død etter å ha blitt funnet i sjøen i Tromsø tidligere i dag, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge. . De tre andre - En kvinne i 20-årene og to små barn er kritisk og livstruende skadet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsø, Universitetssykehuset Nord-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ett barn, bekreftet, dødi , Tromsø
Dagbladet - 03 Dec 19 kl. 10:38

Siste nytt om Tromsø-saken

En kvinne og ett barn er bekreftet omkommet etter at de ble funnet i sjøen i Tromsø mandag kveld. To små jenter er lagt inn på Rikshospitalet med kritiske skader..

P4 - 07 Dec 19 kl. 16:29

Far til Tromsø-barna takker for omsorgen

Mannen som har mistet både kona og to barn i drukning i Tromsø takker for all omsorg han har fått. Til NRK forteller mannens bistandsadvokat at situasjonen er svært vanskelig men at det hjelper med omtanken som Tromsøs befolkning viser. Hans datter på 1,5 år kjemper fortsatt for livet på Rikshospitalet.

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:54

Fem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø

Fem barn mellom åtte og elleve år måtte til legevakta, mens en kvinne i 60-årene ble brakt til sykehus etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø lørdag..

P4 - 03 Dec 19 kl. 05:46

Har satt krisestab

Tromsø kommune har satt krisestab etter tragedien i Tromsø i går kveld. En jente i barneskolealder er bekreftet omkommet, mens to små barn og en kvinne i 20-årene er kritisk og livstruende skadd etter å ha blitt funnet livløs i sjøen. Det er fortsatt uklart hva som har skjedd.

P4 - 03 Dec 19 kl. 19:57

Det sudanske miljøet i Tromsø preget

Det sudanske miljøet i Tromsø er hardt preget av dødsfallene som rammet byen i går. En kvinne og et barn omkom og to barn kjemper for livet på sykehus etter at de fire ble funnet livløse i sjøen i går kveld. Politiet har startet drapsetterforskning av den avdøde kvinnen.

NRK - 02 Dec 19 kl. 21:22

Tromsø kommune har satt krisestab

Ledelsen i Tromsø kommune samlet seg for å drøfte hvordan kommunen skal håndtere den dramatiske hendelsen, melder NTB. Én kvinne og tre barn ble funnet livløse i sjøen i Tromsø mandag kveld. Tilstanden deres er ukjent..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:54

To barn til akuttmottak etter frontkollisjon i Tromsø

Fire barn mellom 8 og 11 år er skadd etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø. To av dem er brakt til akuttmottaket på Universitetssykehuset Nord-Norge..

VG - 02 Dec 19 kl. 19:09

Tre barn og en kvinne hentet opp av sjøen i Tromsø

Tre små barn og en kvinne var livløse da de mandag kveld ble hentet opp av vannet ved Kvaløyvegen i Tromsø. Politiet kjenner ikke identiteten til de fire..

VG - 05 Dec 19 kl. 10:00

Tromsø-morens forsvarer: – En del løse tråder

TROMSØ (VG) Den drapssiktedes forsvarer mener det er for tidlig å konkludere, etter at kvinnen og hennes tre barn ble funnet livløse i sjøen utenfor Tromsø..

VG - 02 Dec 19 kl. 19:09

Tromsø: Jente i barneskolealder er død

En jente i barneskolealder er bekreftet omkommet etter at hun ble hentet livløs opp av sjøen mandag kveld. En kvinne i 20-årene og to små barn er kritisk og livstruende skadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 30 minutter siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 30 minutter siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 1 time siden

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..

NRK - 1 time siden

Arbeidsulukke ved oppdrettsanlegg

Ein person er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei ulukke på eit oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland. Det er ukjent skadeomfang..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsparti klar med kandidat

Det polske opposisjonspartiet Borgarplattformen har valt Malgorzata Kidawa-Blonska til sin kandidat til presidentvalet i vår. Dei måtte velje ny kandidat etter at tidlegare statsminister og EU-president Donald Tusk sa han ikkje ville stille..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for grov voldtekt

En mann i 50-årene fra Øst-Finnmark er tiltalt for flere tilfeller av grov voldtekt, og siktet for menneskehandel og dokumentforfalskning, melder Sagat..

NRK - 3 timer siden

Olsbu Røiseland sikret seieren

Marte Olsbu Røiseland fra Froland sikret Norge seieren i dagens stafett i skiskyting for kvinner. Det er andre helgen på rad at Norge vinner. Russland kom på andreplass..

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjonar i Bangkok

Fleire tusen har samla seg i Thailands hovudstad Bangkok, i protest mot styresmaktene sitt forsøk på å forby opposisjonspartiet Framtid. Partiet fekk over 6 millionar stemmer ved valet i mars..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt