NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 02:16

NRK - 02 Dec 19 kl. 22:47

Ett barn bekreftet død i Tromsø

Ett barn i barneskolealder er død etter å ha blitt funnet i sjøen i Tromsø tidligere i dag, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge. . De tre andre - En kvinne i 20-årene og to små barn er kritisk og livstruende skadet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsø, Universitetssykehuset Nord-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ett barn, bekreftet, dødi , Tromsø
Dagbladet - 03 Dec 19 kl. 10:38

Siste nytt om Tromsø-saken

En kvinne og ett barn er bekreftet omkommet etter at de ble funnet i sjøen i Tromsø mandag kveld. To små jenter er lagt inn på Rikshospitalet med kritiske skader..

P4 - 27 Feb 20 kl. 12:35

Cruiseskip unngår Tromsø

Et cruiseskip turte ikke legge til kai i Tromsø i dag etter at det i går ble bekreftet at en kvinne i byen er smittet av koronaviruset. Det opplyser Tromsø Havn til avisen iTromsø. Skipet valgte i stedet å reise videre til Honingsvåg.

P4 - 07 Dec 19 kl. 16:29

Far til Tromsø-barna takker for omsorgen

Mannen som har mistet både kona og to barn i drukning i Tromsø takker for all omsorg han har fått. Til NRK forteller mannens bistandsadvokat at situasjonen er svært vanskelig men at det hjelper med omtanken som Tromsøs befolkning viser. Hans datter på 1,5 år kjemper fortsatt for livet på Rikshospitalet.

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:54

Fem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø

Fem barn mellom åtte og elleve år måtte til legevakta, mens en kvinne i 60-årene ble brakt til sykehus etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø lørdag..

P4 - 03 Dec 19 kl. 05:46

Har satt krisestab

Tromsø kommune har satt krisestab etter tragedien i Tromsø i går kveld. En jente i barneskolealder er bekreftet omkommet, mens to små barn og en kvinne i 20-årene er kritisk og livstruende skadd etter å ha blitt funnet livløs i sjøen. Det er fortsatt uklart hva som har skjedd.

P4 - 03 Dec 19 kl. 19:57

Det sudanske miljøet i Tromsø preget

Det sudanske miljøet i Tromsø er hardt preget av dødsfallene som rammet byen i går. En kvinne og et barn omkom og to barn kjemper for livet på sykehus etter at de fire ble funnet livløse i sjøen i går kveld. Politiet har startet drapsetterforskning av den avdøde kvinnen.

NRK - 02 Dec 19 kl. 21:22

Tromsø kommune har satt krisestab

Ledelsen i Tromsø kommune samlet seg for å drøfte hvordan kommunen skal håndtere den dramatiske hendelsen, melder NTB. Én kvinne og tre barn ble funnet livløse i sjøen i Tromsø mandag kveld. Tilstanden deres er ukjent..

NRK - 21 Jan 20 kl. 17:33

Barn utløste snøskred i Tromsø

Det har gått et seksti meter bredt snøskred ved Tromsø alpinsenter. Skredet ble utløst av barn. Ingen skal ha blitt tatt av skredet.

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:54

To barn til akuttmottak etter frontkollisjon i Tromsø

Fire barn mellom 8 og 11 år er skadd etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø. To av dem er brakt til akuttmottaket på Universitetssykehuset Nord-Norge..

VG - 05 Dec 19 kl. 10:00

Tromsø-morens forsvarer: – En del løse tråder

TROMSØ (VG) Den drapssiktedes forsvarer mener det er for tidlig å konkludere, etter at kvinnen og hennes tre barn ble funnet livløse i sjøen utenfor Tromsø..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 9 timer siden

3000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..

NRK - 1 time siden

Gentest kan gi falske utslag

Bruk av gentesten NIPT kan føre til abort av friske fostre, sier seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for avansert invasiv fostermedisin, og professor ved NTNU, Torbjørn Moe Eggebø.Reglene for bruk av gentest ble nylig endret..

NRK - 1 time siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 2 timer siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 2 timer siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 2 timer siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 2 timer siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt