VG > Sport

Fredag, 23 Oktober, 02:30

VG - 13 sep. 20 kl. 09:15

Et halvår i virusets varetekt

Det er seks måneder siden vi ble sendt hjem fra jobb og inntok hjemmekontoret. På disse seks månedene har jeg beveget meg innenfor en radius på seks meter og lagt på meg seks kilo. Nå står seks vintermåneder for døren..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Et halvåri , virusets, varetekt
NRK - 09 sep. 20 kl. 17:14

Kolesnikova og Znak i varetekt

De hviterussiske opposisjonspolitikerne Maria Kolesnikova og Maxim Znak sitter i varetekt, mistenkt for kriminalitet mot nasjonens sikkerhet, opplyser etterforskningskomiteen i Hviterussland. Kolesnikova skal ha blitt bortført i Minsk mandag..

P4 - 09 sep. 20 kl. 18:17

Koleznikova og Znak i varetekt

To hviterussiske opposisjonspolitikere mistenkt for kriminalitet mot nasjonens sikkerhet sitter nå i varetekt. Det bekrefter Hviterussiske myndigheter i dag. Blant dem er Maria Kolesnikova, som skal ha blitt bortført inn på søndag.

NRK - 11 sep. 20 kl. 11:56

Frifunnet etter et år i varetekt

En 30 år gammel lithauisk håndtverker som har sittet i varetekt i over et år, sikta for kjøp av et stort parti amfetamin, ble i går frifunnet. Det skriver Varden. Mannens advokat, Andreas Nyhaug, varsler erstatningskrav på flere hundre tusen kroner..

NRK - 14 okt. 20 kl. 11:41

Drapssiktet i Askim løslates

En av de to mennene som er siktet for å ha drept Christian Halvorsen (43) i Askim i juli, løslates fra varetekt, ifølge forsvareren hans. En 32 år gammel mann som også er siktet for drapet, er fortsatt i varetekt..

P4 - 10 sep. 20 kl. 07:11

Korona har hindret hasj

Bruken av hasj har gått kraftig ned under pandemien - på grunn av pandemien. Det viser halvårsstatistikken som Kripos la fram nå i morgentimene. Koronakrisen førte til stengte og sterkt overvåkede grenser som har vanskeliggjort smuglingen.

NRK - 11 sep. 20 kl. 09:45

Vinyl selger mer enn CD i USA

I USA ble det solgt vinylplater i første halvår i år for nesten dobbelt så mye som det folk brukte på CD-plater. Det er første gang siden 1980-åra, melder Sveriges Radio. Salg av fysiske formater utgjør bare 15 prosent av musikkbransjens omsetning..

NRK - 15 sep. 20 kl. 09:27

Færre hytteinnbrudd under pandemien

Forsikringsbransjen har registrert 508 innbrudd i hytter i første halvår av 2020. Det er en nedgang på 13 prosent. Tryg Forsikring tror at mer bruk av hytter i sommer på grunn av koronapandemien har bidratt til færre tyverier, skriver NTB..

P4 - 15 sep. 20 kl. 09:37

Færre hytteinburudd

Det er rapportert inn færre hytteinnbrudd enn vanlig under koronakrisen. Tilsammen registrerte forsikringsbransjen 508 innbrudd i hytter første halvår i år. Det er ned 13 prosent fra samme periode i fjor, melder NTB.

P4 - 15 sep. 20 kl. 09:45

Reiselivet har tapt over 30 milliarder

Norsk reiseliv har tapt over 30 milliarder kroner på koronakrisen. Det viser en fersk analyse fra NHO. Totalt har antall turister falt med 40 prosent første halvår i år, og nedgangen er naturlig nok størst blant utenlandske turister.

Aftenposten - 15 sep. 20 kl. 10:01

Norske bedrifter venter lav aktivitetsvekst det neste halvåret

Til tross for bedring gjennom sommeren i takt med lettelser i smitteverntiltakene, venter bedriftene lav aktivitetsvekst og betydelig investeringsfall fremover. Usikkerheten betegnes som uvanlig stor..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Hauge-scoring senket Celtic: – Jeg er glad

(Celtic – Milan 1–3) Jens Petter Hauge (21) scoret og gikk seirende ut av den «norske» duellen mot Kristoffer Ajer (22) og Mohamed Elyounoussi (26), som begge imponerte mot den italienske giganten..

VG - 3 timer siden

Hauge-scoring senket Celtic - «Moi»-mål for hjemmelaget

(Celtic – Milan 1–3) Jens Petter Hauge scoret og gikk seirende ut av den «norske» duellen mot Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi, som begge imponerte mot den italienske giganten..

VG - 3 timer siden

Bale sentral i første Tottenham-kamp fra start på over syv år

(Tottenham – LASK 3–0) Gareth Bale (31) fikk 61 minutter i sin første Tottenham-kamp fra start siden våren 2013, og leverte godt spill da Tottenham vant enkelt hjemme mot LASK i Europa League..

VG - 3 timer siden

Hauge-scoring senket Celtic - «Moi»-scoring for hjemmelaget

(Celtic – Milan 1–3) Jens Petter Hauge scoret og gikk seirende ut av den «norske» duellen mot Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi, som begge imponerte mot den italienske giganten..

VG - 4 timer siden

Ikke akkurat «sterkere sammen»: Konflikter på alle kanter

«Sterkere sammen» lyder mottoet til norsk landslagsfotball. Det etterleves vel sånn middels minus for øyeblikket..

VG - 4 timer siden

Pappa Sørloth: – Bli ferdig med denne smørjen

Tidligere landslagsprofil Gøran Sørloth (58) ber om at den voldsomme striden mellom sønnen Alexander (24) og landslagsledelsen legges død. Og at fokuset blir å bygge lag – ikke fortsette skittkastingen..

VG - 4 timer siden

Tone Damli avslører sønnens navn

Tone Damli ble mor for andre gang 11. oktober. Nå avslører hun navnet på gutten..

VG - 5 timer siden

Sørloth til NTB: – Aldri sagt at noen i trenerteamet er inkompetente

Alexander Sørloth slår tilbake mot landslagssjef Lars Lagerbäck..

VG - 5 timer siden

Sørloth tilbakeviser «inkompetent»-påstand

Alexander Sørloth slår tilbake mot landslagssjef Lars Lagerbäck, men sier han fortsatt vil gi alt for landslaget..

VG - 5 timer siden

Innbytterne reddet Arsenal - slet seg til seier i Wien

(Rapid Wien – Arsenal 1–2) Det så vanskelig ut for Arsenal da Bernd Leno forærte Rapid Wien ledermålet, men med et par gode bytter snudde Arsenal kampen og vant den første gruppespillkampen i Europa League..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt