VG > Økonomi

Friday, 05 June, 03:15

VG - 08 Apr 20 kl. 19:02

Espen Nakstad tror svensk brems-strategi er feil

Den assisterende helsedirektøren tror brems-strategien som har blitt brukt i Sverige er feil, men vil ikke anslå hva som er mest riktig på sikt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sverige, Nakstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Espen, Nakstad, trorsvensk , brems-strategier , feil
NRK - 24 May 20 kl. 10:00

Nakstad får gode skussmål av folket

Helsedirektoratets Espen Nakstad er den myndighetspersonen det norske folk tenker mest positivt om under koronakrisen, det viser en undersøkelse gjort av Norstat for ABC Nyheter. Nakstad nevnes av 44 prosent..

Aftenposten - 18 Apr 20 kl. 09:36

«Fung.ass» Espen Rostrup Nakstad har klart kunststykket å bli en høyt elsket byråkrat

Espen Rostrup Nakstad vet mer om å stå i kriser enn de fleste. Én av dem er å miste en tvillingbror..

P4 - 24 May 20 kl. 11:18

Mest positive til Nakstad

Helsedirektoratets Espen Nakstad har blitt populær under koronakrisen. I en undersøkelse for ABC Nyheter der folk er spurt om hvem de mener har utmerket seg mest på en positiv måte under krisen har 44 prosent nevnt Nakstad. Mens 36 prosent svarer statsminister Erna Solberg og 34 prosent helseminister Bent Høie..

P4 - 16 Apr 20 kl. 10:48

Anbefaler å bruke munnbind

Det europeiske smittevernbyrået ber alle medlemsland råde folk til å bruke munnbind. Til nå har Norge ikke anbefalt å bruke munnbind. Men assisterende heseldirektør Espen Nakstad sier til NRK at munnbind kan ha noe for seg i tettbygde områder med mye smitte.

VG - 24 May 20 kl. 09:51

Nakstad får gode skussmål av det norske folk

Helsedirektoratets Espen Nakstad danker ut både statsministeren og helseministeren som den personen nordmenn tenker mest positivt om under coronakrisen..

NRK - 31 Mar 20 kl. 23:32

Flokkimmunitet vil ta mange år

Det vil ta mange år å bygge opp flokkimmunitet mot koronaviruset i Norges befolkning, ifølge fungerende assisterende helsedirektør Espen Nakstad. 40–50 prosent må ha hatt sykdommen for å oppnå flokkimmunitet, sa Nakstad på «Debatten» ..

VG - 20 May 20 kl. 23:04

Nakstad oppklarer: Pressemeldingen var ikke riktig

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad fastslår at de ikke har bestemt seg for hvilket råd de vil gi regjeringen for når barneidretten skal åpnes for fullt..

VG - 07 Apr 20 kl. 12:05

Nakstad om de strenge corona-tiltakene: – Kan beskrives som et eksperiment

I snart én måned har store deler av Norge vært stengt ned. Verden har knapt erfaring med så strenge smittetiltak som vi nå lever med, erkjenner Espen Nakstad..

VG - 20 May 20 kl. 23:04

Nakstad innrømmer: Pressemeldingen var ikke riktig

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad fastslår at de ikke har bestemt seg for hvilket råd de vil gi regjeringen for når barneidretten skal åpnes for fullt..

P4 - 30 Mar 20 kl. 17:20

- Grunn til behersket optimisme

- Det er grunn til behersket optimisme. Det sier assisterende direktør ved Helsedirektoratet, Espen Nakstad. Han mener det er ikke noe markant økning i antall personer innlagt på sykehus med koronoaviruset.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Prinsesse Märtha Louise med åpenhjertig rasisme-oppgjør

I et innlegg på Instagram torsdag kveld forteller prinsessen at hun som Durek Verretts kjæreste har fått et krasjkurs i rasisme..

VG - 4 timer siden

Vil spille for 800 gjester – Høie reagerer på Sabeltann-løsning

Kaptein Sabeltann skal etter planen spilles for 800 personer per forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. – Du kan ikke dele et arrangement opp i ulike arrangementer, sier helseminister Bent Høie..

VG - 5 timer siden

Skal ha brukt rasistisk uttrykk etter å ha skutt svart jogger

Ahmaud Arbery (25) ble skutt og drept på joggetur. Da han lå på bakken skal en av de siktede ha kommet med en rasistisk uttalelse..

VG - 7 timer siden

Filmstjernen Mary Pat Gleason er død

Skuespilleren ble 70 år gammel..

VG - 7 timer siden

Vålerenga-seier i treningskamp-maraton

(Mjøndalen-Vålerenga 0–2) Vålerenga fikk en bra start på en fotballmaraton med tre treningskamper på fem dager..

VG - 7 timer siden

Haaland ønsker seg Carew-kroppen: – Han er litt mer maskin enn meg

Erling Braut Haaland (19) ønsker seg fysikken til John Carew og vinnermentaliteten til Mats Hummels. Og bekrefter at han er snart er spilleklar..

VG - 11 timer siden

Ap-Raymond om Ap-ja til E18: Bare trist

Ap går inn for en slankere E18 gjennom Bærum, og sikrer flertall på Stortinget. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kaller partikameratenes overkjøring for «bare trist»..

VG - 9 timer siden

Dennis Hauger (17) hasteflytter til England for å følge strengt corona-regime

AURSKOG (VG) Det norske Formel-håpet Dennis Hauger (17) må flytte hjemmefra de neste månedene for å følge det strenge corona-regimet i motorsporten..

VG - 10 timer siden

Forbes: Kylie Jenner mest innbringende kjendis det siste året

Det amerikanske finansmagasinet har laget sin årvisse liste over de hundre kjendisene som drar inn mest penger. Topplasseringen går til den tredje yngste på listen..

VG - 11 timer siden

Norsk fagblad avslørte svensk skandale: – Kutter nerve så hesten ikke skal føle smerte

Det er full granskning etter at Propulsion vant Elitloppet og innkasserte tre millioner kroner. Den niårige superhesten skal ha fått kuttet nerver i frambeina så den ikke kan føle smerte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt