VG > Innenriks

Tuesday, 21 January, 03:55

VG - 15 Jan 20 kl. 12:55

Erna om hjemhenting av IS-kvinnen: - Ikke optimalt

Statsminister Erna Solberg vedgår at hjemhentingen av IS-kvinnen og hennes to barn ikke var optimal. Hun uttrykker også respekt for at løsningen er vanskelig for regjeringspartner Frp..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, IS, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ernaom , hjemhentingav , IS-kvinnen, Ikke, optimalt
P4 - 14 Jan 20 kl. 15:38

Frp tar dissens om hjemhenting av IS-kvinne

Frp er uenig i at den 29 år gamle IS-siktede kvinnen som har sittet i Al-Hol-leiren i Syria hentes hjem til Norge - og tar dissens i regjeringen. Det opplyser Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Engen-Helgheim. I dag bekreftet utenriksministeren at både kvinnen og de to barna hennes hentes hjem, av hensyn til den syke fem år gamle sønnen.

VG - 15 Jan 20 kl. 23:04

Jobbet i månedsvis med hemmelig hjemhenting

Siden oktober har UD jobbet under strengt hemmelighold med planene for å hente hjem den norske IS-kvinnen og hennes to barn. Man fryktet at moren kunne bli drept av ekstremister dersom aksjonen ble kjent..

VG - 16 Jan 20 kl. 22:43

Frp-topper: Fikk beskjed om hjemhenting av IS-kvinne gjennom mediene

Frps parlamentariske leder Hans Andreas Limi fikk vite om at IS-kvinnen skulle hentes hjem sammen med sine barn først da han leste det i mediene, sier han..

VG - 16 Jan 20 kl. 17:22

Derfor sa Erna ja til å hente hjem IS-kvinnen og hennes barn

Erna Solberg skal ha sagt i interne møter at hun ikke ville ha et barns dødsfall på samvittigheten på sin vakt som statsminister..

Dagbladet - 16 Jan 20 kl. 21:35

Derfor henter regjeringen IS-kvinnen hjem

Statsminister Erna Solberg (H) forklarer hvorfor regjeringen valgte å hente hjem den terrorsiktede norske kvinnen fra Syria og bekrefter at hun og barna ankommer fredag..

P4 - 16 Jan 20 kl. 21:04

Solberg: -Ville ikke risikere død femåring i Syria

Jeg ville ikke risikere at en syk norsk femåring døde i Syria. Det sier statsminster Erna Solberg til NRK. Beslutningen om å hente hjem IS-kvinnen og hennes to barn har skapt store diskusjoner og Frp truer med å trekke seg ut av regjeringen.

P4 - 16 Jan 20 kl. 18:07

IS-kvinnen ikke til Norge i kveld

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn som skal hentes hjem til Norge, kommer ikke til Norge i kveld. Det opplyser kilder til VG. Kvinnen og barna ble hentet ut av Syria tirsdag og skulle etter planen komme til NOrge i kveld.

P4 - 16 Jan 20 kl. 21:34

IS-kvinnen antas å komme fredag

IS-kvinnen og hennes to barn antas å komme til Norge i morgen fredag. Til NRK sier Erna Solberg at det er PST og politiet som har best kontroll over dette, men at det viktigste nå er at de kommer tilbake, og at barnet som er sykt får behandling i Norge..

E24 - 27 Sep 19 kl. 07:47

Thomas Cook-konkursen kan gi regning på over 5,6 mrd.

Regningen for refunderte bestillinger, hjemhenting av reisende og kompensasjon til hoteller kan ende på mer enn 500 millioner pund, skriver Financial Times..

NRK - 16 Jan 20 kl. 21:33

IS-kvinnen antas å komme i morgen

IS-kvinnen og hennes to barn antas å komme til Norge i morgen. Erna Solberg sier det er PST og Politiet som har best kontroll over dette, men at det aller viktigste er at de kommer tilbake, og at barnet som antas å være syk kan få behandling i Norge..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Slik skjedde Frp-exiten: Trodde ikke på brudd

I to døgn etter at nyheten om å hente en syk femåring og hennes mor til Norge tirsdag forrige uke, mente toppledelsen i Frp at partiet kunne fortsette i regjeringen – og arbeidet for dette. Men så snudde situasjonen..

VG - 7 timer siden

To NTNU-forskere siktet av PST

To forskere ved NTNU er siktet av PST. Det er mistanke om at forskerne kan ha gitt Iran informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen..

VG - 12 timer siden

Carl I. Hagen åpner for endringer i partiledelsen

Tidligere mandag ble det kjent at Fremskrittspartiet nå forlater Solberg-regjeringen. Saken hvor en terrormistenkt IS-kvinne ble hentet hjem ble for mye for Frp..

VG - 10 timer siden

Unge Høyre-Sandra håper på statsråd-kutt

Unge Høyre-leder Sandra Bruflot håper tallet på 21 statsråder kan kuttes ned når Frp går ut av Solberg-regjeringen..

VG - 12 timer siden

Siv Jensen: – Jeg ser frem til å lede Frp

Frp-leder Siv Jensen kunngjorde at partiet går ut av Solberg-regjeringen etter seks og et halvt år. Det har hun full støtte for i partiet, sier hun selv..

VG - 11 timer siden

KrF-Ropstad etter Frp-exiten: – Vi har mye ugjort

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad takker Siv Jensen for samarbeidet, og sier han tar til etterretning at hun og Frp har trukket beslutningen om å gå ut av regjering..

VG - 11 timer siden

Ap-leder Jonas Gahr Støre: – Et borgerlig kaos

Jonas Gahr Støre tror det blir mer splid, mer polarisering og mer ytterliggående politikk fra Frp etter at de gikk ut av regjering..

VG - 11 timer siden

Venstre-lederen roser Siv: - Vi har fått til mye sammen

Venstre-leder Trine Skei Grande takker Siv Jensen (Frp) for mange års samarbeid..

VG - 12 timer siden

IS-kvinnen samarbeider med politiet

Den terrorsiktede IS-kvinnen har hittil samarbeidet godt med politiet, opplyser PST..

VG - 13 timer siden

Erna Solberg: Vil samarbeid nært med Frp

Statsministeren sier hun vil fortsette å styre regjeringen etter samme regjeringsplattform som frem til nå, men med ett parti mindre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt