VG > Innenriks

Fredag, 14 August, 13:04

VG - 15 jan. 20 kl. 12:55

Erna om hjemhenting av IS-kvinnen: - Ikke optimalt

Statsminister Erna Solberg vedgår at hjemhentingen av IS-kvinnen og hennes to barn ikke var optimal. Hun uttrykker også respekt for at løsningen er vanskelig for regjeringspartner Frp..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, IS, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ernaom , hjemhentingav , IS-kvinnen, Ikke, optimalt
NRK - 31 mars 20 kl. 10:50

Forlenger samarbeid om hjemhenting

Utenriksdepartementet forlenger samarbeidet med flyselskapene for hjemhenting av nordmenn til 1. mai. Så langt har 17 fly hentet rundt 2.

Aftenposten - 22 jan. 20 kl. 09:11

Bare fire av ti høyrevelgere støttet hjemhenting av IS-kvinne

Kun fire av ti høyrevelgere støtter Ernas beslutning om å hente den terrorsiktede IS-kvinnen hjem. Det viser en undersøkelse laget av Kantar for TV 2 tirsdag..

P4 - 14 jan. 20 kl. 15:38

Frp tar dissens om hjemhenting av IS-kvinne

Frp er uenig i at den 29 år gamle IS-siktede kvinnen som har sittet i Al-Hol-leiren i Syria hentes hjem til Norge - og tar dissens i regjeringen. Det opplyser Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Engen-Helgheim. I dag bekreftet utenriksministeren at både kvinnen og de to barna hennes hentes hjem, av hensyn til den syke fem år gamle sønnen.

VG - 15 jan. 20 kl. 23:04

Jobbet i månedsvis med hemmelig hjemhenting

Siden oktober har UD jobbet under strengt hemmelighold med planene for å hente hjem den norske IS-kvinnen og hennes to barn. Man fryktet at moren kunne bli drept av ekstremister dersom aksjonen ble kjent..

VG - 22 jan. 20 kl. 08:16

Bare fire av ti høyrevelgere støttet hjemhenting av IS-kvinne

Kun fire av ti høyrevelgere støtter Ernas beslutning om å hente den terrorsiktede IS-kvinnen hjem. Det viser en undersøkelse laget av Kantar for TV 2 tirsdag..

VG - 16 jan. 20 kl. 22:43

Frp-topper: Fikk beskjed om hjemhenting av IS-kvinne gjennom mediene

Frps parlamentariske leder Hans Andreas Limi fikk vite om at IS-kvinnen skulle hentes hjem sammen med sine barn først da han leste det i mediene, sier han..

VG - 16 jan. 20 kl. 17:22

Derfor sa Erna ja til å hente hjem IS-kvinnen og hennes barn

Erna Solberg skal ha sagt i interne møter at hun ikke ville ha et barns dødsfall på samvittigheten på sin vakt som statsminister..

Dagbladet - 16 jan. 20 kl. 21:35

Derfor henter regjeringen IS-kvinnen hjem

Statsminister Erna Solberg (H) forklarer hvorfor regjeringen valgte å hente hjem den terrorsiktede norske kvinnen fra Syria og bekrefter at hun og barna ankommer fredag..

P4 - 16 jan. 20 kl. 21:04

Solberg: -Ville ikke risikere død femåring i Syria

Jeg ville ikke risikere at en syk norsk femåring døde i Syria. Det sier statsminster Erna Solberg til NRK. Beslutningen om å hente hjem IS-kvinnen og hennes to barn har skapt store diskusjoner og Frp truer med å trekke seg ut av regjeringen.

P4 - 16 jan. 20 kl. 18:07

IS-kvinnen ikke til Norge i kveld

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn som skal hentes hjem til Norge, kommer ikke til Norge i kveld. Det opplyser kilder til VG. Kvinnen og barna ble hentet ut av Syria tirsdag og skulle etter planen komme til NOrge i kveld.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Tobarnsmor om munnbind-anbefaling: – Kan bli dyrt

Fredag vil regjeringen presentere nye råd om bruk av munnbind. Med barn i risikogruppen er tobarnsmor Ronja Vinneng både glad og bekymret for en anbefaling. – Viktig at det er nok til de som trenger det aller mest..

VG - 13 timer siden

Spektakulært tordenvær på Østlandet

Meterteologisk institutt har registrert over 6000 lyn på Østlandet torsdag kveld..

VG - 14 timer siden

VGs dom over debatten: Den er god, Trine!

På sin aller siste partilederdebatt feide Venstre-lederen de andre av banen, mener VGs kommentatorerer..

VG - 14 timer siden

Catfight om kattekommentar: – Litt mobbete

ARENDAL (VG) I partilederdebatten sa Ap-leder Jonas Gahr Støre at Venstre-leder Trine Skei Grande var hjemme under coronakrisen, mens han var på Stortinget – og ba henne invitere ham «hjem til deg og kattene».

VG - 14 timer siden

Kranglet om corona-håndtering: – Obligatorisk testing av alle som kommer til Norge

ARENDAL (VG) Frp-leder Siv Jensen varslet i partilederdebatten i Arendal at hun vil innføre obligatorisk testing av alle som kommer over grensen - uansett hvilket land de kommer fra..

VG - 16 timer siden

Coronasmittet bartender i Haugesund hetset: – Sårende

Rebecca Myklebust (23) er en av to bartenderne i Haugesund som har fått påvist coronaviruset. Nå tar hun et oppgjør med alle som henger ut og retter pekefinger mot smittede personer..

VG - 17 timer siden

Nå kan du corona-teste deg på Gardermoen: Carl Martin var først i køen

GARDERMOEN (VG) Fra og med torsdag ettermiddag kan passasjerer som kommer fra utlandet testes for covid-19 på Oslo Lufthavn Gardermoen..

VG - 21 timer siden

Norges Bank avviser lovbrudd: Går hardt ut mot representantskapet

Norges Bank har sendt et nytt brev til Stortinget, der de avviser at de brøt sentralbankloven, forvaltningsloven eller bankens etiske prinsipper da Nicolai Tangen ble ansatt..

VG - 21 timer siden

Poltidirektøren: Slik vil vi slå ned på festing

Politiet ønsker å slå tydeligere ned på ordensforstyrrelser, som følge av den farlige smittevernsituasjonen. Politidirektør Benedicte Bjørnland forklarer hvordan..

VG - 21 timer siden

Ikke enighet i Venstres valgkomité – Må ha nye møter

Valgkomitéleder Per A. Thorbjørnsen vil ikke fortelle hvor mange lederkandidater Venstre har..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt