VG > Innenriks

Søndag, 20 September, 23:27

VG - 15 jan. 20 kl. 10:40

Erna nekter ansvar for ferge-opprøret

Statsminister Erna Solberg (H) sendte kravet om billigere fergebilletter videre til fylkespolitikerne, da Arbeiderpartiet ba henne om at prissjokket på riksveiferjene blir reversert..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Arbeiderpartiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, nekter, ansvar, for, ferge-opprøret
VG - 13 nov. 19 kl. 11:01

Erna Solberg om NAV-skandalen: EU-reglene ikke godt nok implementert i norsk lov

Erna Solberg nekter å svare på spørsmål om regjeringen og departementet reagerte sent på de første varslene om NAV-skandalen. Hun sier at alle på Stortinget har et ansvar for feilen..

VG - 15 jan. 20 kl. 10:40

Erna Solberg nekter ansvar for ferge-opprøret

Statsminister Erna Solberg (H) sendte kravet om billigere fergebilletter videre til fylkespolitikerne, da Arbeiderpartiet ba henne om at prissjokket på riksveiferjene blir reversert..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 07:00

Aftenposten mener: Hvert land har ansvar for sine utslipp

Hvis Norge skal ta ansvar for Kinas utslipp fra produksjon av varer for eksport, hvem skal ta ansvar for Norges utslipp fra produksjon av olje og gass?.

VG - 12 aug. 20 kl. 13:02

Hva skjedde med frihet under ansvar?

Frihet under ansvar har vært et velbrukt slagord blant borgerlige politikere. De siste ukenes diskusjon om frislippet på el-sparkesykler vitner om at parolen nå er full frihet - null ansvar..

VG - 04 des. 19 kl. 15:32

Går av i kjølvannet av trygdeskandalen: – Dette har vært mitt ansvar

– Jeg tar et ansvar for det vi har gjort feil, sier NAVs avtroppende ytelsesdirektør Kjersti Monland. Samtidig nekter hun å alene være syndebukk for trygdeskandalen..

P4 - 22 nov. 19 kl. 19:42

Kaare Norum er død

Professor i ernæring og tidligere rektor ved Universitetet i Oslo, Kaare Norum, er død 86 år gammel. Norum døde i ettermiddag etter kort tids sykeleie, opplyser familien til NTB. Den prisbelønte professoren har hatt en rekke verv i norske og internasjonale organisasjoner og ernæringsfora.

P4 - 20 okt. 19 kl. 09:51

Nekter straffskyld for drap

Den 29 år gamle mannen som i morgen møter i Dalane tingrett, tiltalt for å ha drept sin gravide kone i Egersund i fjor, nekter straffskyld. Kvinnen ble funnet død etter at det hadde brent i leiligheten i september i fjor. Hun hadde da omfattende hodeskader.

NRK - 03 nov. 19 kl. 05:11

Trump-rådgiver nekter å vitne

Seniorrådgiver Robert Blair til Donald Trumps stabssjef sier han nekter å vitne i riksrettsprosessen mot presidenten. Han skulle egentlig vitne mandag, men nekter å stille opp etter å ha fått et forbud fra Det hvite hus..

P4 - 30 des. 19 kl. 23:34

Nekter å forklare seg om togdytting

Den 33 år gamle norske mannen som er siktet for å ha dyttet en kvinne foran et tog i Lund i Sverige nekter å forklare seg for politiet. En 72 år gammel kvinne ble påkjørt av toget og ble alvorlig skadet, men overlevde. Politiet opplyser til avisen Sydsvenskan at han verken erkjenner eller nekter for å ha dyttet kvinnen..

P4 - 31 mai 20 kl. 17:16

Drapssiktet sønn nekter straffskyld

Den 20 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin mor på Brattholmen på Sotra utenfor Bergen nekter for å ha noe med dødsfallet å gjøre. Hans forsvarer sier til Bergens Tidende at han derfor nekter straffskyld. Politiet opplyser at de vil fremstille 20-åringen for varetektsfengsling i morgen formiddag.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Nå har skogbrannrøyken fra USA nådd Norge

Røyk som stammer fra skogbrannene i USA har blitt observert på Byfjorden i Kristiansand. – Veldig uvanlig, sier klimaprofessor..

VG - 8 timer siden

Politiet ble varslet om Lime-bakmann – henlagt uten etterforskning

Politiet brukte flere år og 70 millioner kroner på Lime-saken. Men da Sajjad Hussains skjulte rolle dukket opp i en anmeldelse, ble saken henlagt..

VG - 12 timer siden

Busstreiken: – Opptrapping ganske raskt

Bussjåførenes forbund har økonomiske muskler til en langvarig streik. 8200 sjåfører landet rundt er streikeklare..

VG - 15 timer siden

Besøksforbudet

Da Norge ble nedstengt, ble Saka nektet å møte lillesøsteren – av kommunen. Norske myndigheter ga aldri pålegg om å stenge private hjem under pandemien. I dag kan VG avsløre at det skjedde over hele Norge..

VG - 21 timer siden

Kjørte ned mann utenfor utested

Én person er pågrepet etter at en mann ble påkjørt utenfor et utested i Brekstad i Ørland kommune..

VG - 21 timer siden

Norske forskere leder nytt europeisk corona-prosjekt - skal teste mulige coronamedisiner

Forskerne vil blant annet undersøke nærmere hvilke legemidler som kan brukes til å behandle covid-19 pasienter..

VG - Igår: 19:18

Mæland i strupen på Sp-Vedum: Lover 400 nye politistillinger

SVINESUND (VG) Monica Mæland varsler en historisk økning i politibemanningen, får fagforeningsskryt og tar et oppgjør med politireformens største kritiker: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum..

VG - Igår: 17:15

Smitteoppsving i Bergen: – Naturlig med noe variasjon

Etter to dager med lave smittetall er det registrert 29 nye tilfeller i Bergen siden fredag. Svingningene er forventet, sier byrådslederen..

VG - Igår: 12:13

Sol i sør, uvær og storm i nord

Lavtrykkene står i kø utenfor Nord-Norge som mandag kan vente seg full storm, mens det i sør blir nydelig høstvær de nærmeste dagene..

VG - I førrgår: 21:47

Sønn siktet for drap på mor i Oslo

En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt