NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 10:58

NRK - 02 jan. 20 kl. 13:17

Erna Solberg til stede i bisettelsen

Statsminister Erna Solberg vil være til stede under bisettelsen av Ari Behn fredag. Det gjør også finansminister Siv Jensen, kulturminister Trine Skei Grande, olje- og energiminister Sylvi Listhaug og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Ari Behn, Siv Jensen, Trine Skei Grande, Sylvi Listhaug, Kjell Ingolf Ropstad, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, Solberg, til, stedei , bisettelsen
NRK - 31 des. 19 kl. 12:35

Solberg til stede i bisettelsen

Statsminister Erna Solberg vil være til stede under bisettelsen av Ari Behn, opplyser Statsministerens kontor..

P4 - 02 jan. 20 kl. 13:25

Solberg skal i bisettelsen

Statsminsiter Erna Solberg vil være til stede under Ari Behns bisettelse i morgen. Også de fire statsrådene, Siv Jensen, Trine Skei Grande, Sylvi Listhaug og Kjell Ingolf Ropstad vil være til stede, opplyser statsministerens kontor nå. Politiet setter i verkt rutinemessige sikkerhetstiltak i forbindelse med bisettelsen i Oslo domkirke..

NRK - 10 sep. 20 kl. 14:08

Erna Solberg: Vi kan ikke åpne mer

Statsminister Erna Solberg sier at samfunnet ikke kan gjenåpnes ytterligere nå. – Vi er i en usikker situasjon og følger den fra dag til dag. Vi kan ikke åpne mer nå, sier Erna Solberg på en pressekonferanse torsdag..

P4 - 24 okt. 20 kl. 07:21

Solberg frykter viruset kan ødelegge julen

Statsminister Erna Solberg frykter at koronaviruset kan ødelegge julen dersom alle ikke holder seg til smittevernreglene. Til NRK sier hun at faren for at storfamilien ikke kan møtes og feire julen sammen er til stede dersom situasjonen forverrer seg. Hun får støtte av helseminister Bent Høie som påpeker at situasjonen må bli mye verre enn den er i dag før studenter og andre blir koronafaste..

NRK - 07 jan. 20 kl. 17:13

Erna Solberg brannfast i Stavanger

Statsminister Erna Solberg er en av dem som er rammet av brannen ved Stavanger lufthavn, skriver hun på Twitter. Solberg reiste via flyplassen for å åpne oljefeltet Johan Sverdrup i Nordsjøen. Nå blir hun og følget nødt til å kjøre til Oslo..

NRK - 06 mai 20 kl. 07:13

Erna mest populær som statsminister

Erna Solberg er best skikket til å være statsminister i Norge, mener et klart flertall av de spurte på Norstats meningsmåling for mai, gjort for NRK og Aftenposten. 54 prosent svarer i undersøkelsen at de foretrekker Høyre-leder Erna Solberg..

NRK - 12 mai 20 kl. 17:01

VG: MoMa ber Erna stoppe riving

Kunstmuseet MoMa ber Erna Solberg stanse rivingen av Y-blokka i Oslo, melder VG: The Museum of Modern Art (MoMA) sendte i natt et brev til Oslo kommune, Erna Solberg og andre statsråder, og ber om at rivingen av Y-blokka revurderes, skriver avisa..

P4 - 16 jan. 20 kl. 21:04

Solberg: -Ville ikke risikere død femåring i Syria

Jeg ville ikke risikere at en syk norsk femåring døde i Syria. Det sier statsminster Erna Solberg til NRK. Beslutningen om å hente hjem IS-kvinnen og hennes to barn har skapt store diskusjoner og Frp truer med å trekke seg ut av regjeringen.

NRK - 15 feb. 20 kl. 13:43

Erna Solberg kan være inhabil

Erna Solberg kan være inhabil ved behandling av en klage fra mulla Krekar på vedtaket om utlevering til Italia. Det viser en habilitetsvurdering fra lovavdelingen i Justisdepartementet. Krekar ble i 2012 dømt for alvorlige drapstrusler mot Solberg..

NRK - 25 sep. 20 kl. 10:15

Solberg ønsker kongen god bedring

Statsminister Erna Solberg ønsker Hans Majestet Kong Harald god bedring etter at han ble innlagt på Rikshospitalet fredag morgen. – Jeg ønsker kongen god bedring, sier statsminister Erna Solberg til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Simone blei drepen i knivåtaket

Den franske avisa Nice-Matin har identifisert eit nytt offer etter åtaket i Nice. 44 år gamle Simone skal ha blitt angripen av gjerningsmannen inne i Notre Dame-kyrkja, og klart å flykte til ein restaurant før ho døydde av skadane ho blei påført..

NRK - 15 minutter siden

Diskriminering mot LHBT-tilsette

Kvar femte av dei tilsette i Den norske kyrkja som identifiserer som LHBT+ har opplevd diskriminering på arbeidsplassen, syner ein fersk rapport i Vårt Land bestilt av Kyrkjerådet. Ein av ti sa at dei ikkje visste om dei hadde blitt diskriminert mot..

NRK - 45 minutter siden

Mann siktet for skade på eget barn

Politiet vil varetektsfengsle en mann i 30-årene fra Bergen for uaktsom skade på eget barn. Mannen er ikke siktet for å ha forårsaket skaden, men for å ha vært uaktsom da skaden oppsto. Barnet er innlagt på sykehus, skriver Bergens Tidende..

NRK - 30 minutter siden

Arbeidssøkartal halvert sidan april

Talet på arbeidssøkarar er meir enn halvert sidan april. Fredag var det registrert 187.000 heilt ledige, delvis ledige og arbeidssøkarar på tiltak hjå Nav – 10.

NRK - 45 minutter siden

Betalar for mykje for medisinar

Nordmenn betalte til saman 129 millionar kroner for medisinar i fjor ved å kjøpe eit spesifikt merkenamn i staden for billegare, ekvivalente legemiddel, seier Apotekforeininga. Det same verkestoffet blir ofte selt i fleire versjonar med ulike namn..

NRK - 1 time siden

Nevner ikke riksrettssaken

Kantar Media/CMAG har gjort en gjennomgang av Demokratenes valgkampreklamer. Denne viser at Demokratene ikke har nevnt ordet «riksrett» siden april, da Joe Biden ble valgt som demokratenes presidentkandidat. Det skriver The Huffington Post..

NRK - 1 time siden

Fannemel mistar NM

Skihopparen Anders Fannemel mistar årets NM grunna ein tilbakevendande kneskade, skriv Dagbladet. 29-åringen frå Hornindal har gjennomgått tre kneoperasjonar, og har framleis problem. Han fryktar no at karrieren kan vere over..

NRK - 1 time siden

Ein million koronasmitta på to døgn

For fyrste gong nokosinne har nettsida Worldometer på to døgn registrert fleire enn ein million nye koronasmitta personar på verdsbasis. Onsdag blei det meldt 507.543 smittetilfelle, og torsdag 545.

NRK - 8 timer siden

Trump hevder han stanset pandemien

Ifølge Det hvite hus har president Donald Trump klart å «avslutte koronapandemien». Punktet står på topp av listen over hva president Trump har oppnådd i sin første periode. Dette skjer samtidig som smittetallene øker, skriver Politico..

NRK - 1 time siden

Nedgang frå start på europeisk børs

Nye nedstengingar og kraftig smittespreiing har ført til nedgang frå start på dei toneangivande europeiske børsane fredag. Dermed held tendensen fram frå tidlegare denne veka. I Frankfurt var DAX 30-indeksen ned nesten 1,2 prosent etter få minutt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt