VG > Sport

Tuesday, 21 January, 04:30

VG - 15 Jan 20 kl. 10:40

Erna Solberg nekter ansvar for ferge-opprøret

Statsminister Erna Solberg (H) sendte kravet om billigere fergebilletter videre til fylkespolitikerne, da Arbeiderpartiet ba henne om at prissjokket på riksveiferjene blir reversert..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Arbeiderpartiet, Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, Solberg, nekter, ansvar, for, ferge-opprøret
VG - 13 Nov 19 kl. 11:01

Erna Solberg om NAV-skandalen: EU-reglene ikke godt nok implementert i norsk lov

Erna Solberg nekter å svare på spørsmål om regjeringen og departementet reagerte sent på de første varslene om NAV-skandalen. Hun sier at alle på Stortinget har et ansvar for feilen..

VG - 15 Jan 20 kl. 10:40

Erna nekter ansvar for ferge-opprøret

Statsminister Erna Solberg (H) sendte kravet om billigere fergebilletter videre til fylkespolitikerne, da Arbeiderpartiet ba henne om at prissjokket på riksveiferjene blir reversert..

NRK - 27 Sep 19 kl. 18:48

Solberg talte til FN i New York

Statsminister Erna Solberg brukte sin taletid i FN til å levere en lang skryteliste over hva Norge kan gjøre som medlem i Sikkerhetsrådet. – Norge ønsker å ta sitt ansvar. Vi er rede til å tjene, sa Solberg fredag kveld..

P4 - 27 Sep 19 kl. 19:30

Solberg ba om plass i sikkerhetsrådet

Statsminister Erna Solberg argumenterte for at Norge bør ha en plass i FNs sikkerhetsråd da hun talte til FNs hovedforsamling i New York i kveld. Solberg sa i sin tale at Norge ønsker å ta sitt ansvar, og er klare til å bygge et mer effektivt og åpent sikkerhetsråd..

VG - 18 Oct 19 kl. 14:27

Solberg nekter å se – en tragedie i flere akter

Det er nok bortforklaringer og unnskyldninger fra regjeringen om det smålige kuttet i støtte til briller til barn. Når skal Erna Solberg innse det?.

NRK - 07 Jan 20 kl. 17:13

Erna Solberg brannfast i Stavanger

Statsminister Erna Solberg er en av dem som er rammet av brannen ved Stavanger lufthavn, skriver hun på Twitter. Solberg reiste via flyplassen for å åpne oljefeltet Johan Sverdrup i Nordsjøen. Nå blir hun og følget nødt til å kjøre til Oslo..

Dagbladet - 08 Jan 20 kl. 09:21

Erna Solberg: - Det er gjengjeldelse

Statsminister Erna Solberg sier Norge er i dialog med sine partnere i koalisjonen mot IS om det norske styrkenærværet i Irak etter angrepet sent tirsdag kveld..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 11:58

Ap vil ha Erna Solberg i Nav-høring

Saksordfører Eva Kristin Hansen (Ap) vil foreslå å kalle inn statsminister Erna Solberg (H) til den åpne høringen om trygdeskandalen over jul..

P4 - 08 Dec 19 kl. 21:22

SV kaller inn statsministeren i luftambulansesaken

SV kaller inn statsminster Erna Solberg til Stortinget for å redegjøre om ambulansefly-saken. Partiet sier til VG at Bent Høie ikke tar saken på alvor og nekter å redegjøre, og derfor kaller de inn Solberg i stedet. Babcock, som driver ambulanseflytjenesten i Norge, har satt fem av totalt elleve fly på bakken på grunn av tekniske problemer..

NRK - 18 timer siden

Siv Jensen møter Erna Solberg

Siv Jensen (Frp) har møtt opp på statsministeren sitt kontor måndag formiddag. Der skal ho ha eit møte statsminister Erna Solberg (H) i forkant av det ekstraordinære landsstyremøtet til Framstegspartiet..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Frp ute av regjering – varsler omkamp og nye slag

Venstre og KrF, som har stått lengst fra Frp i regjering, skal nå søke støtte fra samme parti for sine kampsaker på Stortinget..

VG - 9 timer siden

Frank Sve i valgkomitéen: Åpner for lederdebatt i Frp

Fylkesleder og medlem i valgkomiteen, Frank Sve (Frp), mener det er naturlig at en debatt om lederskapet i partiet kommer etter regjerings-exiten..

VG - 9 timer siden

TV-anmeldelse «Avenue 5»: Fjols in space

Hjelp, vi må på ferie i verdensrommet..

VG - 10 timer siden

Onkel Thorir heier på Island og lagets nye stjerne

MALMÖ (VG) Ingen tvil om hvem sjefen for Norges kvinnelandslag holder med tirsdag. Thorir Hergeirssons nevø er Islands nye stjerne. Janus Dadi Smarason skal forsøke å stoppe den norske EM-suksessen..

VG - 12 timer siden

Venstre-lederen roser Frp-Siv: - Vi har fått til mye sammen

Venstre-leder Trine Skei Grande takker Siv Jensen (Frp) for mange års samarbeid..

VG - 13 timer siden

IS-kvinnen hos barna med politivakt

Den terrorsiktede IS-kvinnen er sammen med barna på Ullevål universitetssykehus, men blir etterhvert overført til ordinært varetektsfengsel, opplyser PST..

VG - 13 timer siden

Dolph Lundgren (62) kjæreste med norske Emma Krokdal (24)

Hollywood-stjernen Dolph Lundgren møtte sin unge flamme på et treningssenter i Los Angeles i fjor høst..

VG - 16 timer siden

Siv Jensen etter regjerings-exiten: Ikke grunnlag for å kravliste

Christian Tybring-Gjedde sa mandag at Frp hadde levert en kravliste til Erna Solberg. Det tilbakeviste Frp-leder Siv Jensen på en pressekonferanse..

VG - 15 timer siden

Sagosen har lagt på seg 15 kilo muskler

MALMÖ (VG) Sander Sagosen (24) sier at han har lagt på seg 15 kilo - fra 85 til 100 kilo siden han forlot Norge. Han sier at han henter inspirasjon fra Karsten Warholm og Leif Olav Alnes i EM..

VG - 15 timer siden

Boligbrannen i Bergen startet trolig i skotørker

Brannen i Ytrebygda i Bergen skyldtes trolig elektrisk feil på en skotørker plassert i vaskerommet i husets 1. etasje..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt