VG > Sport

Fredag, 14 August, 13:28

VG - 15 jan. 20 kl. 10:40

Erna Solberg nekter ansvar for ferge-opprøret

Statsminister Erna Solberg (H) sendte kravet om billigere fergebilletter videre til fylkespolitikerne, da Arbeiderpartiet ba henne om at prissjokket på riksveiferjene blir reversert..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Arbeiderpartiet, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, Solberg, nekter, ansvar, for, ferge-opprøret
VG - 13 nov. 19 kl. 11:01

Erna Solberg om NAV-skandalen: EU-reglene ikke godt nok implementert i norsk lov

Erna Solberg nekter å svare på spørsmål om regjeringen og departementet reagerte sent på de første varslene om NAV-skandalen. Hun sier at alle på Stortinget har et ansvar for feilen..

VG - 15 jan. 20 kl. 10:40

Erna nekter ansvar for ferge-opprøret

Statsminister Erna Solberg (H) sendte kravet om billigere fergebilletter videre til fylkespolitikerne, da Arbeiderpartiet ba henne om at prissjokket på riksveiferjene blir reversert..

NRK - 27 sep. 19 kl. 18:48

Solberg talte til FN i New York

Statsminister Erna Solberg brukte sin taletid i FN til å levere en lang skryteliste over hva Norge kan gjøre som medlem i Sikkerhetsrådet. – Norge ønsker å ta sitt ansvar. Vi er rede til å tjene, sa Solberg fredag kveld..

P4 - 27 sep. 19 kl. 19:30

Solberg ba om plass i sikkerhetsrådet

Statsminister Erna Solberg argumenterte for at Norge bør ha en plass i FNs sikkerhetsråd da hun talte til FNs hovedforsamling i New York i kveld. Solberg sa i sin tale at Norge ønsker å ta sitt ansvar, og er klare til å bygge et mer effektivt og åpent sikkerhetsråd..

VG - 18 okt. 19 kl. 14:27

Solberg nekter å se – en tragedie i flere akter

Det er nok bortforklaringer og unnskyldninger fra regjeringen om det smålige kuttet i støtte til briller til barn. Når skal Erna Solberg innse det?.

NRK - 07 jan. 20 kl. 17:13

Erna Solberg brannfast i Stavanger

Statsminister Erna Solberg er en av dem som er rammet av brannen ved Stavanger lufthavn, skriver hun på Twitter. Solberg reiste via flyplassen for å åpne oljefeltet Johan Sverdrup i Nordsjøen. Nå blir hun og følget nødt til å kjøre til Oslo..

NRK - 06 mai 20 kl. 07:13

Erna mest populær som statsminister

Erna Solberg er best skikket til å være statsminister i Norge, mener et klart flertall av de spurte på Norstats meningsmåling for mai, gjort for NRK og Aftenposten. 54 prosent svarer i undersøkelsen at de foretrekker Høyre-leder Erna Solberg..

Aftenposten - 24 mars 20 kl. 15:51

Direkte nå: Erna Solberg legger frem de nye koronatiltakene – hytteforbudet forlenges til over påske

– Målet er å ta hverdagen tilbake, sier statsminister Erna Solberg..

NRK - 15 feb. 20 kl. 13:43

Erna Solberg kan være inhabil

Erna Solberg kan være inhabil ved behandling av en klage fra mulla Krekar på vedtaket om utlevering til Italia. Det viser en habilitetsvurdering fra lovavdelingen i Justisdepartementet. Krekar ble i 2012 dømt for alvorlige drapstrusler mot Solberg..

Dagbladet - 08 jan. 20 kl. 09:21

Erna Solberg: - Det er gjengjeldelse

Statsminister Erna Solberg sier Norge er i dialog med sine partnere i koalisjonen mot IS om det norske styrkenærværet i Irak etter angrepet sent tirsdag kveld..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Fem fine sensommerturer

Sommeren er på hell, men ennå er det lenge til vinteren. Her er fem forslag til fine norgesturer etter skolestart..

VG - 2 timer siden

Les dagens VG!

I dagens VG kan du lese om hvordan Trondheims tidligere ordfører Marvin Wiseth (69) fant sitt livs kjærlighet for fire år siden, om hvordan ingen trodde på ham da han entret toppolitikken og hans voldsomme sjenanse..

VG - 2 timer siden

Juniorlandslaget i langrenn avbrøt samling etter magevirusutbrudd

Det var fullt fokus på å unngå coronaviruset da juniorlandslaget var samlet ved Sjusjøen. I stedet ble halve laget rammet av magevirus som spredte seg fort..

VG - 2 timer siden

Warholm jakter rekord etter «kongelig frieri»: – Kan ta større sjanser

OLYMPIATOPPEN (VG) Karsten Warholm setter Abderrahman Samba og Rai Benjamin på plass etter deres uttalelser. Nordmannen føler at han ikke har noe å bevise vis-à-vis konkurrentene, og lover å gå «all in» i sesongdebuten på 400 meter hekk..

VG - 4 timer siden

Brann-spiller testet positivt for corona

Branns Gilli Rolantsson har testet positivt for corona. For halvannen uke siden var han i kontakt med en person som var smittet av coronaviruset og gikk i karantene..

VG - 4 timer siden

Norsk Sykepleierforbund: – Vi vil slite med en ny pandemitopp

Hvor godt er Norge rustet for en eventuelt ny smittebølge? Helsedirektøren skryter av testkapasiteten, men forbundsleder av Norsk Sykepleierforbund sier det ikke finnes nok helsepersonell..

VG - 4 timer siden

Filmanmeldelse «Project Power»: Ja, du tok for mye tran

I fremtiden er alle superhelter i fem minutter. Selvsagt altfor lenge..

VG - 5 timer siden

Det er ekstremt skjørt

Usikkerheten herjer på alle fronter mens Norges Fotballforbund planlegger for en usedvanlig viktig landslagshøst. I verste fall kan kaoset bli komplett..

VG - 6 timer siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden oppfordrer til et nasjonalt påbud for bruk av munnbind for å bremse smittespredningen i USA..

VG - 6 timer siden

Disse stjernene skal kjempe i «Landskampen»

GAUSTABLIKK (VG) Marit Bjørgen (40) og Frida Karlsson (21) står i spissen for stjernespekkede mannskap i høstens «Landskampen» – ledet av Petter Northug (34) og Gunde Svan (58)..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt