VG > Innenriks

Monday, 27 June, 13:35

VG - 01 apr 22 kl. 19:30

Erna Solberg ikke skremt av reformbråk: Vil ha nye kommunekutt

LIER (VG) Mens Kommune-Norge fortsatt lever med etterdønningene etter Solberg-regjeringens reform, tar Høyre sats igjen: Partiet vil ha bort fylkene, og ha færre og sterkere kommuner..
Les mer på VG


Les mer om:
LIER, Kommune-Norge, Solberg, Høyre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, Solberg, ikke, skremtav , reformbråk, Vilha , nye, kommunekutt
NRK - 27 okt 21 kl. 10:27

Solberg: Støre skaper forvirring

Høyres parlamentariske leder Erna Solberg beskyldte Jonas Gahr Støre for å spre forvirring om rammene for oljefondet da Ap-lederen deltok i sin aller første spørretime på Stortinget som statsminister i dag. Solberg viste til et intervju i Financial Times i forkant av helgens klimakonferanse i Glasgow. – Der uttrykte han at det norske oljefondet skal være et politisk instrument.

Klartale - 12 okt 21 kl. 14:35

Her kan du følge pressekonferansen med Erna Solberg

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:50

Stolt av det de har fått til

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

NRK - 30 mar 22 kl. 15:25

Solberg vil ikke stenge norske havner for russiske skip

Høyre-leder Erna Solberg sier Zelenskyjs tale til Stortinget opplevdes som sterkt. Hun er sikker på at situasjonen i Ukraina vil prege årets 17. mai-feiring.

NRK - 27 feb 22 kl. 23:36

Erna Solberg: – Ingen vet hvordan Putins hode fungerer

Høyre-leder Erna Solberg sier hun er glad for at regjeringen på en pressekonferanse søndag åpnet for å sende militært b-materiell til Ukraina, selv om det ikke inkluderer våpen. Den tidligere statsministeren påpeker at regjeringen har bedre oversikt over hva andre land gjør, og hva som er behovet fra ukrainsk side. Solberg sier også Europa står overfor en ny sikkerhetssituasjon i kjølvannet av Russlands invasjon av Ukraina.

Klartale - 21 sep 21 kl. 13:21

Skremt av klimatall

Verdens land må ta klimaendringene på alvor. Statsminister Erna Solberg blir skremt av tallene fra forskerne..

NRK - I førrgår: 07:14

Erna Solberg: – Et angrep på kjærligheten

Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg er rystet etter hendelsen i Oslo i natt. – Skuddene utenfor London pub i Oslo er et angrep på kjærligheten. Det er et angrep på friheten til å elske hvem man vil.

NRK - 13 sep 21 kl. 19:32

Erna Solberg blir historisk

Erna Solberg (H) får kanskje ikke noen tredje statsministerperiode. Men hun blir den første på over 100 år som blir valgt inn ni ganger på Stortinget. Helt siden 1989 har Solberg vært valgt inn på Stortinget.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:04

Solberg: – Jeg er stolt

Avgående statsminister Erna Solberg møtte pressen tirsdag etter å ha lagt inn avskjedssøkand. – Jeg er stolt over at Norge har tatt mange viktige steg. Jeg mener vi har ført en politikk som ruster Norge for fremtiden, sier Erna Solberg.

NRK - 09 maj 22 kl. 11:36

Solberg om Putins tale: – Løfter absurditeten til et nytt nivå

Høyre-leder Erna Solberg mener Vladimir Putin i sin tale mandag kom med påstander som er uten rot i virkeligheten. – Putins tale viser med all tydelighet hvor grunnløs denne krigen er, og den er et bevis på hvordan Putins forvrengte verdensbilde står i sterk kontrast til sannheten. Det er Russland som har angrepet Ukraina, og det er bare Putin som kan stanse krigen, sier Erna Solberg.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Mehl om masseskytingen: Viktig at politiet og PST tar læring

NYDALEN (VG) Justisministeren vil evaluere PST og politiet etter masseskytingen i Oslo. Høyre-leder Erna Solberg sier PST har gjort en åpenbar feilvurdering..

VG - 2 timer siden

Skulle fly fra Ørsta til Oslo med Widerøe – rakk ikke sykehustime

Alle Widerøes turer på kortbanenettet kan bli innstilt mandag. Mikael Makipera Vike må vente to nye måneder på sykehustime fordi flyet ble kansellert..

VG - 9 timer siden

Full stopp for Widerøes korteste turer

Alle Widerøes flyginger på kortbanenettet er stoppet til mandag ettermiddag. I løpet av mandag er det meldt om minst 172 innstillinger..

VG - 13 timer siden

Mystery at the Oslo Plaza

In a room at the Oslo Plaza Hotel, a young, elegant woman is found dead, with a gun shot wound to the head. Why did she check in under a false name? Why are the labels removed from her clothes?

VG - 16 timer siden

Post om homohat fjernet fra Arfan Bhattis Facebook-side

I forrige uke ble det postet en oppfordring til drap på homofile på Facebook-siden til islamisten Arfan Bhatti (44). To dager etter skytingen i Oslo er bildet fjernet..

VG - Igår: 11:08

MC-ulykken i Rogaland: – Fryktelig trist o

Det var Marte Lima Espeland (19) og Tor Martin Utvik (19) som omkom etter en MC-ulykke i Rogaland natt til søndag..

VG - 19 timer siden

Julia (25) holdt gjerningsmannen nede: – Han skulle f ... ikke få skade flere

Julia (25) var på jobb på utestedet Elsker da hun hørte skuddene omtrent 200 meter unna..

VG - 23 timer siden

Farevarsel for mye lyn i Sør-Norge: – Søndagen blir ustabil

Søndag er det fare for reale tordenskrell i store deler av landet. Det er sendt ut farevarsler for større områder i Vest-, Øst- og Sør-Norge..

VG - Igår: 10:42

Oslo Domkirke har åpnet dørene for sørgesamvær: – Vi roper til Gud

Sørgegudstjenesten i Oslo Domkirke har startet. – Hjelp oss å gi kjærligheten trygge rammer, sa domprosten i åpningstalen..

VG - Igår: 10:42

Oslo Domkirke åpner dørene for sørgesamvær

Oslo Domkirke inviterer søndag til sørgegudstjeneste etter masseskytingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com