VG > Økonomi

Sunday, 07 June, 08:26

VG - 09 Apr 20 kl. 03:50

Erna Solberg forsvarer WHO på amerikansk TV

Statsminister Erna Solberg (H) talte USAs president Donald Trump midt imot og forsvarte Verdens helseorganisasjon (WHO) under et intervju med CNN onsdag kveld..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, USAs, Donald Trump, Verdens, WHO, CNN, Solberg, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, Solberg, forsvarer, WHO, amerikanskTV
NRK - 01 Apr 20 kl. 14:06

Solberg forsvarer nødrespiratorene

Statsminister Erna Solberg forsvarer nødrespiratorene og mener kritikken ikke treffer. Både Legeforeningen og Sykepleierforbundet har kritisert respiratorene. Solberg understreker at respiratorene skal brukes i nød..

P4 - 01 Apr 20 kl. 13:55

Forsvarer nødrepsiratorer

Statsminsister Erna Solberg går i ettermiddag ut og forsvarer de nye nødrepsiratorene. Hun opplyste i går at regjeringen har bestilt 1.000 slike respiratorer, men både Legeforeningen og Sykepleierforbundet har kritisert disse, og mener de er utdaterte.

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 06:42

Erna Solberg forsvarer kongelig åpning av gigantfelt

Statsminister Erna Solberg mener det er helt naturlig at kong Harald deltar på den offisielle åpningen av oljefeltet Johan Sverdrup..

VG - 09 Apr 20 kl. 03:50

Erna Solberg forsvarer WHO på CNN

Statsminister Erna Solberg (H) talte USAs president Donald Trump midt imot og forsvarte Verdens helseorganisasjon (WHO) under et intervju med CNN onsdag kveld..

VG - 25 Apr 20 kl. 05:12

Solberg forsvarer deltagelse på lukkede arrangementer

Statsminister Erna Solberg (H) forsvarer statsråders deltagelse på lukkede arrangementer eller reiser som kan oppfattes som luksuriøse. Men hun vil ikke blande seg inn i Nicolai Tangens (53) ansettelse..

E24 - 06 Jan 20 kl. 06:09

Erna Solberg forsvarer kongelig åpning av Johan Sverdrup

Statsminister Erna Solberg mener det er helt naturlig at kong Harald deltar på den offisielle åpningen av oljefeltet Johan Sverdrup..

Dagbladet - 18 Dec 19 kl. 12:50

Erna forsvarer Sylvi:- Ikke klimafornekter

Statsminister Erna Solberg (H) sier Sylvi Listhaug (Frp) tror på menneskeskapte klimaendringer..

Dagbladet - 18 Dec 19 kl. 12:50

Erna forsvarer Sylvi: - Ikke klimafornekter

Statsminister Erna Solberg (H) måtte forsvare valget om å utnevne Sylvi Listhaug (Frp) til ny olje- og energiminister onsdag..

Aftenposten - 25 Apr 20 kl. 07:44

Solberg forsvarer deltakelse på lukkede arrangementer

Statsminister Erna Solberg (H) sier det ikke er noe i veien for at statsråder kan delta på private arrangement eller reiser som oppfattes som luksuriøse..

NRK - 07 Jan 20 kl. 17:13

Erna Solberg brannfast i Stavanger

Statsminister Erna Solberg er en av dem som er rammet av brannen ved Stavanger lufthavn, skriver hun på Twitter. Solberg reiste via flyplassen for å åpne oljefeltet Johan Sverdrup i Nordsjøen. Nå blir hun og følget nødt til å kjøre til Oslo..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

McGregor annonserer MMA-karriereslutt

Conor McGregor melder at han legger opp søndag morgen. Det er ikke første gang iren melder dette..

VG - 1 time siden

Prins William røpet anonym krisehjelp

Både prins William (37) og hertuginne Kate (38) har i all hemmelighet sittet og svart på krisetelefoner fra mennesker som trenger mental støtte..

VG - 9 timer siden

Verdensmesteren: Rasisme tvang meg til å lære karate

Formel 1-kongen Lewis Hamilton (35) har vært en av de klareste sportsstemmene i rasisme-debatten. Nå tar han bladet fra munnen og deler også personlige erfaringer..

VG - 12 timer siden

Haaland ute da Dortmund vant «norsk» duell

(Borussia Dortmund - Hertha Berlin 1–0) Hertha-keeper Rune Almenning Jarstein (35) og Per Ciljan Skjelbred (32) slapp å møte Erling Braut Haaland (19) som Dortmund-spiss lørdag, men måtte kapitulere for lagkameratene hans..

VG - 13 timer siden

Bare prinsesse Madeleine glimrer med sitt fravær på nasjonaldagen

Mens hele den svenske kongefamilien feirer alternativ nasjonaldagsfeiring, må prinsesse Madeleine (37), ektemannen og barna holde seg borte..

VG - 13 timer siden

Forhandlingsekspert om TV 2-konflikten: – Uverdig

Mens Get-kunder fortsatt ikke får se TV 2 sine kanaler, kjekler partene i media. Forhandlingsekspert Sigurd Knudtzon mener det hele er uverdig..

VG - 15 timer siden

Bayern slo tilbake etter marerittstart – stø kurs mot seriegull

(Bayer Leverkusen-Bayern München 2–4) Med en knallsterk opphenting snudde serieleder Bayern München og leder nå med ti poeng, før Borussia Dortmunds kamp lørdag kveld..

VG - 15 timer siden

Petter Pilgaard fikk drømmejobben: – Stolt som en hane!

Petter Pilgaard (40) har fått sommerjobb og prøvetid i Hadeland Maskindrift AS. «Å surre rundt i dress» er han ferdig med..

VG - 15 timer siden

Idrettspresidenten: Tror tabuet rundt spiseforstyrrelser går ned om forbildene forteller sine historier

IDRETTENS HUS, ULLEVAAL (VG) Idrettspresident Berit Kjøll mener det er på tide at forbildene går foran og snakker om utfordringene ved spiseforstyrrelser i idretten, for å få vekk tabuet og hjelpe de yngre utøverne som er på vei opp..

VG - 19 timer siden

Bekymret før markering i Stavanger: 1400 demonstrerte

Lørdag er det en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 4000 mennesker meldte sin interesse på Facebook og rundt 1400 møtte opp. Det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt