NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 10:17

NRK - 10 sep. 20 kl. 14:08

Erna Solberg: Vi kan ikke åpne mer

Statsminister Erna Solberg sier at samfunnet ikke kan gjenåpnes ytterligere nå. – Vi er i en usikker situasjon og følger den fra dag til dag. Vi kan ikke åpne mer nå, sier Erna Solberg på en pressekonferanse torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, SolbergVi kan , ikke, åpne, mer
P4 - 15 sep. 20 kl. 07:16

- Feil å åpne for utenlandsreiser

Et klart flertall av dem som ble økonomisk rammet av koronakrisen mener det var feil å åpne for utenlandsreiser i sommer. TV 2 har spurt 1.700 personer som i april oppga at de hadde mistet jobben, gått ned i inntekt eller var permittert på grunn av koronakrisen.

P4 - 28 sep. 20 kl. 16:19

Ingen unntak for Sverige

Det blir ingen unntak for Sverige når det kommer til å åpne grensene til Norge Det sier statsminister Erna Solberg, som måtte skuffe Sveriges statsminister Stefan Löven under deres videomøte i dag. Sverige har ønsket seg åpne grenser, men Solberg sier til NTB at Norge kommer til å holde fast ved dagens reiserestriksjoner selv om dette er krevende for dem med arbeidsplasser langs grensa..

VG - 10 sep. 20 kl. 14:02

Erna Solberg: Vi står på svært utrygg grunn

Statsminister Erna Solberg understreker at de ikke skal åpne Norge mer nå..

Aftenposten - 09 sep. 20 kl. 13:08

Erna Solberg: Døren åpen for Frp tilbake i regjeringen

Statsminister Erna Solberg lover Frp «betydelig innflytelse» på statsbudsjettet og ønsker partiet tilbake i regjering. – Døren er åpen for alle som ønsker å være med på det borgerlige samarbeidet, sier Solberg..

NRK - 25 sep. 20 kl. 10:15

Solberg ønsker kongen god bedring

Statsminister Erna Solberg ønsker Hans Majestet Kong Harald god bedring etter at han ble innlagt på Rikshospitalet fredag morgen. – Jeg ønsker kongen god bedring, sier statsminister Erna Solberg til NTB..

Klartale - 10 sep. 20 kl. 15:03

– Vi kan ikke åpne mer nå

Norge er fortsatt i en usikker situasjon. Vi kan ikke åpne samfunnet mer nå, sier statsminister Erna Solberg..

Dagbladet - 30 sep. 20 kl. 21:14

Nedslående Oslo-beskjed

Snart skal Norge gjenåpne breddeidretten, fjerne skjenkestoppen og åpne for flere tilskuere på fotballkamper. Men statsminister Erna Solberg tror at Oslo må vente..

P4 - 02 okt. 20 kl. 08:22

Advarer mot vaksinemotstand

Statsminister Erna Solberg advarer om at det blir vanskeligere å gjenåpne landet hvis få vil ta vaksine. En måling Kantar har gjort for Forskningsrådet viser at 4 av 10 nordmenn ikke vil ta en koronavaksine dersom den blir tilgjengelig nå. Til Dagbladet sier Solberg at hun har forståelse for at det kan oppstå usikkerhet om en vaksine, samtidig som hun understreker også at motstandere utsette andre for fare..

NRK - 03 okt. 20 kl. 11:33

Solberg ut mot vaksineskepsis

Statsminister Erna Solberg sier at skepsis mot en vaksine mot koronaviruset kan gjøre det vanskelig å åpne landet igjen. En meningsmåling av Ipsos for Dagbladet viser at 4 av 10 nordmenn ikke ville ha tatt vaksinen hvis den ble tilgjengelig nå..

Aftenposten - 30 sep. 20 kl. 19:51

Erna Solberg: Høyre vil ikke fjerne hele formuesskatten

Statsminister Erna Solberg skroter Høyre-landsmøtets ferske vedtak om å fjerne hele formuesskatten. – Målet er å få redusert formuesskatten på arbeidende kapital. Noe mer enn det kan ikke Høyre love for neste stortingsperiode, sier hun..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..

NRK - 30 minutter siden

27 dømt til livstidsstraff i Tyrkia

En tyrkisk domstol dømte i dag 27 personer til fengsel på livstid for medvirkning i kuppforsøket mot president Recep Tayyip Erdogan i 2016, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Korona i den svenske kongefamilien

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia har testet positivt på koronaviruset. Det melder det svenske kongehuset, skriver avisa Expressen..

NRK - 45 minutter siden

Landslagstreneren testet positivt

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum testet positivt for koronaviruset på arrangørens test ved ankomst til finske Ruka i går ettermiddag..

NRK - 45 minutter siden

Tyskland passerte 15.000 dødsfall

Tyskland har passert 15.000 koronarelaterte dødsfall, etter at det i dag ble meldt om 389 dødsfall det siste døgnet. Målt i forhold til folketallet er dette tre ganger flere døde enn Norge, men bare en tredel av Sveriges dødstall..

NRK - 17 timer siden

Biden får tilgang til etterretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 1 time siden

Ingen inkassokø

Koronakrisen har foreløpig ikke ført til en gjeldskrise for norske husholdninger. Tall fra Kredinor, som står for halvparten av alle inkasso-saker på forbrukslån i Norge, viser at antall inkassosaker har gått ned med ca. 30 prosent siden april..

NRK - 1 time siden

Flertallet av studenter mer ensomme

Tre av fem norske studenter har følt seg mer ensomme etter koronautbruddet i mars, ifølge en undersøkelse utført av Sentio. Undersøkelsen, der 1.000 studenter har svart, er gjennomført på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon (NSO)..

NRK - 1 time siden

Får ikke skiftet mannskap

Vekterstreiken gjør at det ikke blir skiftet mannskap på flere av oljeplattformene i Nordsjøen. Flere helikopterterminaler i landet er rammet av vekterstreiken som ble trappet opp natt til tirsdag. Trafikken er derfor sterkt redusert..

NRK - 1 time siden

Selger seg ut av Entra

Staten ved nærings- og fiskeridepartementet har solgt seg helt ut av eiendomsselskapet Entra ASA, for 2,5 milliarder kroner. Kjøper av aksjene er det svenske eiendomsselskapet Castellum AB. Entra eier og forvalter totalt 90 eiendommer i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt