VG > Innenriks

Fredag, 27 November, 13:08

VG - 25 feb. 20 kl. 18:40

Erna Solberg: Hadde ikke informasjon om fiskeriministerens fylkestingverv

SVALBARD (VG) Tirsdag kveld sier statsminister Erna Solberg til VG at hun fortsatt har tillit til Fiskeriminister Geir-Inge Sivertsen (H), men at de ikke hadde informasjon om at han fortsatte i fylkestinget..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Svalbard, Erna Solberg, VG, Fiskeriminister Geir-Inge Sivertsen, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, Solberg, Hadde, ikke, informasjonom , fiskeriministerens, fylkestingverv
NRK - 10 sep. 20 kl. 14:08

Erna Solberg: Vi kan ikke åpne mer

Statsminister Erna Solberg sier at samfunnet ikke kan gjenåpnes ytterligere nå. – Vi er i en usikker situasjon og følger den fra dag til dag. Vi kan ikke åpne mer nå, sier Erna Solberg på en pressekonferanse torsdag..

P4 - 10 des. 19 kl. 18:36

Solberg husker ikke Nav-detalj

Erna Solberg husker ikke hvordan hun fikk vite om NAV-skandalen. Det går det fram i et svar hun har gitt Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget. Solberg sier hun først ble klar over at Nav endret praksis rundt sin tolkning av EØS-regelverket i juni, men at det var først i oktober at hun ble informert om skandalen.

NRK - 15 des. 19 kl. 15:45

Solberg skuffet etter klimamøtet

Statsminister Erna Solberg er skuffet etter FNs klimakonferanse i Madrid. Solberg hadde håpet å bli ferdig med de temaene som gjensto etter fjorårets møte i Polen. Solberg sier prosessen går for sakte og har store forventninger før neste års møte..

P4 - 26 juni 20 kl. 15:48

Solberg: - Feil valg av Frp

Erna Solberg mener det var et feil valg av Frp å forlate regjeringen. I dag holdt statsminsiteren sin halvårlige pressekonferanse. Der sa hun at hun håper Krf, Venstre, Høyre og Frp igjen kan danne regjering etter valget neste år.

P4 - 16 jan. 20 kl. 21:04

Solberg: -Ville ikke risikere død femåring i Syria

Jeg ville ikke risikere at en syk norsk femåring døde i Syria. Det sier statsminster Erna Solberg til NRK. Beslutningen om å hente hjem IS-kvinnen og hennes to barn har skapt store diskusjoner og Frp truer med å trekke seg ut av regjeringen.

NRK - 24 mars 20 kl. 16:34

Erna Solberg ikke testet for smitte

Statsminister Erna Solberg sier hun selv ikke er testet, selv om flere av hennes nære rådgivere har testet positivt for covid-19 viruset. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Solberg at hun følger samme råd som gjelder for alle andre..

P4 - 24 jan. 20 kl. 08:57

Støre krever klarhet fra Solberg

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever at statsminister Erna Solberg forklarer seg for Stortinget om hvilket grunnlag hun egentlig regjerer på. Det melder NTB. Solberg har sagt at de skal fortsette å styre på grunnlag av regjeringsplattformen som blke utarbeidet da KrF ble med i regjering.

NRK - 22 juni 20 kl. 15:01

Trump-stempel på Solberg og Støre

MDGs Une Bastholm, mener Erna Solberg og Jonas Gahr Støre behandler klimakrisen slik Donald Trump behandler korona. – Jeg tror at Erna Solberg og Jonas Gahr Støre ikke er overbevist om at klimakrisen er en reell krise, også i Norge, sier Bastholm..

P4 - 03 des. 19 kl. 11:32

Stortinget krever trygdesvar fra Solberg

Stortinget krever nå svar fra statsminister Erna Solberg om trygdeskandalen Kontrollkomiteen vil vite hva Solberg gjorde da hun fikk vite om en praksisendring i Nav flere måneder før trygdeskandalen ble kjent. Ett av de sentrale spørsmålene i saken er hvorfor det ikke ble slått alarm tidligere, . Solberg må samtidig redegjøre for hvilke vurderinger hennes kontor har gjort rundt muligheten for å stramme inn på eksporten av trygdeytelser, opp mot begrensningene for dette i EØS-regelverket..

VG - 17 mars 20 kl. 22:36

Hun blir fungerende statsminister om Erna Solberg blir syk

Statsminister Erna Solbergs nærmeste medarbeider er smittet av coronaviruset. Om Erna Solberg også blir syk, er det Venstres leder i regjering, Iselin Nybø, som trer inn i jobben som statsminister..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Corona-fortvilet lærer: – Jeg blir gal

Johann Falkenberg er lei av å jobbe døgnet rundt for at elevene skal få det tilbudet de har krav på..

VG - 5 timer siden

LO-topp kritiserer Ap og Sp: Tafatte i kampen mot grensehandel

LOs medlemmer i matindustrien er enige med Frp i kravet om kutt i avgifter som fremmer grensehandel. Anne Berit Aker Hansen, leder i LO-forbundet NNN, sier at de rødgrønne partiene har vært tafatte..

VG - 8 timer siden

Én av to mener de bruker mobilen for mye under pandemien

Vi bruker telefonene våre betydelig mer nå enn før coronapandemien. Samtidig er to av fem nordmenn skeptiske til at myndighetene bruker mobildata til smittesporing, viser en fersk rapport..

VG - 12 timer siden

Norge har nå en synkende smittetrend: – Situasjonen er fortsatt veldig sårbar

Den synkende smittetrenden tyder på at nasjonale og lokale smittetiltak har effekt, ifølge assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad..

VG - 20 timer siden

Trafikken går igjen over Hemsedalsfjellet

Klokken 1830 ble riksvei 52 over Hemsedalsfjellet gjenåpnet etter at opp mot 25 vogntog sto fast på glatt føre tidligere torsdag ettermiddag..

VG - 20 timer siden

Forventer å gjenåpne Hemsdalsfjellet klokken 1830

Alle vogntogene unntatt ett har kommet seg opp de glatte kneikene opp Hemsedalsfjellet og riksvei 52 forventes å åpne igjen klokken 1830..

VG - 20 timer siden

Svært glatt på Hemsedalsfjellet, opptil 25 vogntog står bom fast

Det står mellom 20 og 25 vogntog på riksvei 52 i kneikene opp Hemsedalsfjellet og venter på strøbilen..

VG - Igår: 13:01

Smitten øker fortsatt: Forlenger sosial nedstenging av Oslo

Byrådet har besluttet at den sosiale nedstengingen av Oslo vil vare frem til 14. desember, før det gjøres en ny vurdering..

VG - Igår: 13:01

Forlenger sosial nedstenging i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen kunngjør at den sosiale nedstengingen i Oslo må vare lenger, til mandag 14. desember..

VG - Igår: 11:53

Distrikts-Linda om Sp-budsjettet: – Finnes offentlige toaletter som koster mer

Sp har satt av kun 30 millioner kroner i sitt alternative statsbudsjett til gjenoppbygging av lensmannskontorer regjeringen lagt ned. Distriktsminister Linda Hofstad Helleland (H) er, mildt sagt, lite imponert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt