VG > Sport

Torsdag, 01 Oktober, 09:35

VG - 26 mars 20 kl. 20:55

Erna Solberg: - Gir 2,2 milliarder til vaksine

Statsminister Erna Solberg sier de gir 2,2 milliarder kroner til vaksine for pandemi-bekjempelse. - Vi gjør det for å få frem en coronavaksine - og for å forberede oss på neste pandemi, sier hun..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, Solberg, Gir, 2,2, milliarder, til, vaksine
NRK - 10 sep. 20 kl. 14:08

Erna Solberg: Vi kan ikke åpne mer

Statsminister Erna Solberg sier at samfunnet ikke kan gjenåpnes ytterligere nå. – Vi er i en usikker situasjon og følger den fra dag til dag. Vi kan ikke åpne mer nå, sier Erna Solberg på en pressekonferanse torsdag..

VG - 17 mars 20 kl. 22:36

Hun blir fungerende statsminister om Erna Solberg blir syk

Statsminister Erna Solbergs nærmeste medarbeider er smittet av coronaviruset. Om Erna Solberg også blir syk, er det Venstres leder i regjering, Iselin Nybø, som trer inn i jobben som statsminister..

NRK - 06 mai 20 kl. 07:13

Erna mest populær som statsminister

Erna Solberg er best skikket til å være statsminister i Norge, mener et klart flertall av de spurte på Norstats meningsmåling for mai, gjort for NRK og Aftenposten. 54 prosent svarer i undersøkelsen at de foretrekker Høyre-leder Erna Solberg..

NRK - 12 mai 20 kl. 17:01

VG: MoMa ber Erna stoppe riving

Kunstmuseet MoMa ber Erna Solberg stanse rivingen av Y-blokka i Oslo, melder VG: The Museum of Modern Art (MoMA) sendte i natt et brev til Oslo kommune, Erna Solberg og andre statsråder, og ber om at rivingen av Y-blokka revurderes, skriver avisa..

NRK - 07 jan. 20 kl. 17:13

Erna Solberg brannfast i Stavanger

Statsminister Erna Solberg er en av dem som er rammet av brannen ved Stavanger lufthavn, skriver hun på Twitter. Solberg reiste via flyplassen for å åpne oljefeltet Johan Sverdrup i Nordsjøen. Nå blir hun og følget nødt til å kjøre til Oslo..

P4 - 16 jan. 20 kl. 21:04

Solberg: -Ville ikke risikere død femåring i Syria

Jeg ville ikke risikere at en syk norsk femåring døde i Syria. Det sier statsminster Erna Solberg til NRK. Beslutningen om å hente hjem IS-kvinnen og hennes to barn har skapt store diskusjoner og Frp truer med å trekke seg ut av regjeringen.

NRK - 15 feb. 20 kl. 13:43

Erna Solberg kan være inhabil

Erna Solberg kan være inhabil ved behandling av en klage fra mulla Krekar på vedtaket om utlevering til Italia. Det viser en habilitetsvurdering fra lovavdelingen i Justisdepartementet. Krekar ble i 2012 dømt for alvorlige drapstrusler mot Solberg..

NRK - 24 mars 20 kl. 16:34

Erna Solberg ikke testet for smitte

Statsminister Erna Solberg sier hun selv ikke er testet, selv om flere av hennes nære rådgivere har testet positivt for covid-19 viruset. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Solberg at hun følger samme råd som gjelder for alle andre..

NRK - 22 juni 20 kl. 15:01

Trump-stempel på Solberg og Støre

MDGs Une Bastholm, mener Erna Solberg og Jonas Gahr Støre behandler klimakrisen slik Donald Trump behandler korona. – Jeg tror at Erna Solberg og Jonas Gahr Støre ikke er overbevist om at klimakrisen er en reell krise, også i Norge, sier Bastholm..

Aftenposten - 09 sep. 20 kl. 13:08

Erna Solberg: Døren åpen for Frp tilbake i regjeringen

Statsminister Erna Solberg lover Frp «betydelig innflytelse» på statsbudsjettet og ønsker partiet tilbake i regjering. – Døren er åpen for alle som ønsker å være med på det borgerlige samarbeidet, sier Solberg..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Ny serie med Kristine Riis og Kevin Vågenes tar over for «Side om side» på NRK

Sesong åtte av «Side om side» er utsatt til 2021, og det gir rom for en ny serie. «Familien Lykke» blir å se på NRK på lørdager, med flere NRK-profiler i rollebesetningen..

VG - 2 timer siden

Historisk kvinne gir seg - vil ikke si hvorfor

Den første kvinne til å dømme kamper i de fem øverste ligaene i Europa legger opp etter onsdagens tyske supercup-finale, der Erling Braut Haalands Borussia Dortmund tapte 3–2 for Bayern München..

VG - 2 timer siden

Busstreiken er over

Busstreiken er avblåst og partene har kommet til enighet..

VG - 2 timer siden

Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen: – Dyp sorg

Kjendisparet Chrissy Teigen og John Legend skriver på Twitter at de er i dyp sorg over å ha mistet sin sønn, som skulle få navnet Jack..

VG - 2 timer siden

Hareide vil ikke se RBK-flausen mot PSV: – Skal gravlegge den kampen

Fjorårets skrekkopplevelse mot PSV Eindhoven er ikke med i Åge Hareides forberedelser til torsdagens playoff i Europa League..

VG - 11 timer siden

Leah Isadoras hilsen til faren: – Jeg savner deg så mye

På Ari Behns fødselsdag – samme dag som hans urne ble satt ned på Vår Frelsers gravlund – skriver datteren Leah Isadora (15) hvor høyt hun savner faren..

VG - 10 timer siden

Milliardærarving Clare Bronfman dømt til fengsel i sexkult-opprullingen

Clare Bronfman (41) er i New York dømt til over seks år i fengsel for sin rolle i organisasjonen som skal ha holdt unge kvinner som sex-slaver..

VG - 11 timer siden

Juan Mata i hovedrollen da Manchester United slo Brighton i ligacupen

(Brighton - Manchester United 0–3) Kun tre av 22 spillere fikk «fornyet tillit» fra lørdagens kamp mellom samme motstandere. Juan Mata var blant de nye fjesene som takket og bukket da han fikk sjansen..

VG - 14 timer siden

Verdensstjernene må sitte i karantene i Stavanger: – Klar fordel for Magnus

Mens fotball- og håndballspillere får et ganske mykt corona-opphold i Norge, må verdens beste sjakkspillere sitte i karantene i ti dager før Norway Chess, som starter mandag..

VG - 15 timer siden

Sliteseier for Ruud – møter verdensstjerne i neste runde

(Ruud-Paul 6–1, 1–6, 6–3, 1–6, 6–3) Casper Ruud (21) måtte grave dypt for å kjempe seg videre mot Tommy Paul (23). I neste runde av French Open møter han verdenstreer Dominic Thiem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt