NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:56

NRK - 28 Aug 19 kl. 07:52

Erklærer unntakstilstand før storm

USA erklærer unntakstilstand i forkant av stormen Dorian utenfor Puerto Rico. Uværet kan bli en orkan før den er ventet å treffe øygruppa onsdag. Flere tusen personer er satt inn i beredskap..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Dorian, Puerto Rico

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erklærer, unntakstilstand, før, storm
P4 - 08 Mar 20 kl. 07:17

Unntakstilstand i New York

I New York er det nå erklært unntakstilstand som følge av virusutbruddet. 89 personer har fått viruset i den folkerike delstaten, og elleve av de smittede jobber som sjåfører for taxi-tjenesten Uber. Ved å erklære unntakstilstand får lokale helsemyndigheter verktøy de trenger for å hindre smittespredning, opplyste guvernør Andrew Cuomo på en pressekonferanse i går..

Dagbladet - 02 Jan 20 kl. 10:14

Australia erklærer unntakstilstand

Innbyggere blir tvunget bort fra sine hjem. Myndighetene har erklært ei ukes unntakstilstand og frykter en «grusom lørdag»..

NRK - 06 Jul 19 kl. 11:51

Erklærer unntakstilstand

California guvernør Gavin Newsom erklærer unntakstilstand for San Bernardino County, etter det andre jordskjelvet i Los Angeles-området på fredag. Det melder CNN..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:28

Unntakstilstand i Georgia

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia har nå erklært unntakstilstand av frykt for orkanen Dorian. Den er ventet å ha enorm styrke når den når USAs østkyst om et par dager. USAs nasjonale orkansenter anslår at den vil komme opp i kategori 4, som er det nest høyeste orkannivået.

P4 - 05 Mar 20 kl. 05:29

California erklærer unntakstilstand

California har erklært unntakstilstand som følge av koronaviruset. Så langt er 53 personer bekreftet smittet og en er omkommet i den amerikanske delstaten. Guvernør Gavin Newsom sier California nå skal bruke alle midler for å identifisere smittede og hindre spredning.

NRK - 30 Aug 19 kl. 00:55

Orkanfare utløser unntakstilstand

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia erklærer unntakstilstand. Torsdagens erklæring fra delstatens guvernør Brian Kemp kommer tre dager før Dorian er ventet å nå USAs fastland..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:46

Guatemala erklærer unntakstilstand i nord

Regjeringen i Guatemala har erklært 30 dager unntakstilstand i nordlige deler av landet etter at tre medlemmer av en militærpatrulje ble drept..

NRK - 12 Mar 20 kl. 21:25

New York erklærer unntakstilstand

New York-ordfører Bill de Blasio erklærer unntakstilstand for å bekjempe utbruddet av koronaviruset, melder Reuters. Arrangementer med flere enn 500 deltagere forbys..

NRK - 25 Mar 20 kl. 00:01

Kongo erklærer unntakstilstand

Kongos president har erklært unntakstilstand og stenger all trafikk ut og inn av hovedstaden Kinshasa for å hindre spredning av koronaviruset. Kongo har så langt registrert 45 smittetilfeller. Tre personer er døde..

NRK - 13 Mar 20 kl. 16:31

Trump vil erklære unntakstilstand

Den amerikanske president Donald Trump vil erklære unntakstilstand på fredag, melder nettstedet Bloomberg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Beslagla balltre og sverd

Politiet beslagla et balltre og et sverd fra en mann i Konsmo i Agder i kveld. Vitner varslet om at mannen gikk væpnet rundt i sentrum av bygda..

NRK - 15 minutter siden

Mot lønnskutt i engelsk fotball

Den engelske toppserien Premier League ber spillerne godta et lønnskutt på 30 prosent. Så lenge klubbene ikke spiller, har de ikke inntekter. Spillerforeningen PFA sier de heller bidrar på andre måter, og at forslaget vil bety tapte skatteinntekter..

NRK - 45 minutter siden

Spansk hotell tar inn flyktninger

En hotelleier utenfor Madrid har åpnet det stengte anlegget igjen, og gitt husrom til over 60 flyktninger. Hotellet var stengt på grunn av de strenge smittetiltakene, melder Reuters. De ansatte er permittert, men jobber gratis for å hjelpe gjestene..

NRK - 1 time siden

Brannskadde koalaer har kommet seg

I Australia har mange brannskadde koalabjørner kommet seg nok til at de er satt ut i sitt naturlige miljø. De voldsomme skogbrannene i landet for noen måneder siden kostet trolig 25.000 koalaer livet, og arten er dermed truet, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

Fløyet til sykehus etter ulykke

En person ble hardt skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold, og er fraktet til sykehus i luftambulanse. To personbiler kolliderte nord for Eidsberg stasjon..

NRK - 1 time siden

Skatteetaten skal sjekke mottakere

Skatteetaten får ansvar for å ettergå bedrifter som mottar koronastøtte. I den siste krisepakken satte regjeringen av 20 milliarder kroner i måneden for å hjelpe bedrifter. De som gir gal informasjon risikerer straffeskatt, bøter og fengselsstraff..

NRK - 1 time siden

Brøt karantene, ble anmeldt

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha sittet hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Både personen selv og minst tre andre har fått påvist korona-smitte..

NRK - 1 time siden

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

NRK - 1 time siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 1 time siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt